L2 DEX x7 - NEXUS - Low - Gracia Final PTS - 01.07.2011

Zaczęty przez RazielIII, Czerwiec 02, 2011, 09:51:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lokocz

coraz wiecej ludzi, a forum coraz bardziej martwe, dziwna zaleznosc...

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

sorsy

cóż może nie  :shock: ale w początkowych lokacjach jak robiłem sorca ludzi nie brakowało

Sinic

Zaaaabijeee skurwiela -.- Dzisiaj koło 1 skonczyłem q na 3rd i 5kk dostałem, a o 11 pisze, że podnosci quest adena rate x3 -.- No jaaaaaaaaa xD

Jacu

ja nie wiem np ooww sie na forum w ogóle nie udziela wiec -70 osob
sa takze klany oraz randomy ktore nic nie pisza , wiec ocenianie  serva po forum imo jest bledem.
mi sie nawet tych topicow tam nie chce czytac "krowa co najwiecej muczy , najmniej mleka daje"

alite

Cytat: Sinic w Lipiec 24, 2011, 11:44:58 AM
Zaaaabijeee -_-' -.- Dzisiaj koło 1 skonczyłem q na 3rd i 5kk dostałem, a o 11 pisze, że podnosci quest adena rate x3 -.- No jaaaaaaaaa xD
to sie tez wkurwilem... 2 questy wczoraj skonczylem czyli - 20kk :D

aLittle

Jeżeli ktoś twierdzi, że server jest dead i nie ma żadnych spin (OOWW się w ogóle nie udzielają więc ciężko się odnieść do posta Sorsy'ego), zapraszam na AQ, Barakiela i poniedziałkowgo Baiuma :)

Alarion

Ciekawe, czy napiszesz to za jakieś 2-3 miechy ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

aLittle

Lokocz

sorsy

Spokojnie aLittle, knuje niecny plan z Jackiem jak "zownić" serbidor, już niedługo zaczniemy się tulić i ściskać z TBD, TFD, NS  :afro:   

Lokocz

Cytat: sorsy w Lipiec 24, 2011, 06:40:26 PM
Spokojnie aLittle, knuje niecny plan z Jackiem jak "zownić" serbidor, już niedługo zaczniemy się tulić i ściskać z TBD, TFD, NS  :afro:
z tego co wiem jacek ma troche inny plan :)

Sinic

Nervoson

Pradel

Siemanko, chcę zacząć, możecie mi powiedzieć jak się sprawuje TH i czy wiele go biega na serwerze?
A przy okazji jak macie jakieś fora klanów z tego serwera to wysyłajcie bo też czegoś szukam, idę sam i w ciemno może będzie fajna zabawa, jak ktoś lubi pvp i chciał by razem pograć to PM piszcie  :D

Marsona

Siema! Bo Wy tu tak rozmawiacie o tym serwie Dex - Nexus... No to się podpinam..

Rozpoczęłam grę jak tylko serwer powstał i grałam całe dwa miesiące (przez wakacje), no ale przez szkołę straciłam swój wolny czas, tak więc na okres 3 miesięcy przestałam grać...

Zastanawiam się czy powrócić do owej gry, (tęskni mi się no...), a jak widzę to dalej mam tam konto, postacie, już jakiś nabity lvl... Czy dać sobie spokój i znaleźć coś lepszego i grać od nowa?
Są w ogóle jakieś polskie klany? :P