Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: Vascius w Lipiec 29, 2011, 06:38:40 PM
Ja czasami sobie tak marze po failowej grze, jakbym mógł znaleźć się obok takiego trolla to bym mu takie fatality zrobił że by się zesrał na miętowo.
Ja bym wzial noz i mu obcial rece, zeby kurwa nigdy wiecej w nic nie zagral.

Shen

Widocznie byles za slaby na to elo i gra to weryfikuje.

Dwie ostatnie twoje gry xinem 1/10 i 1/9, jak nim nie potrafisz nikogo zabic to czego sie spodziewasz? Ze nooby pociagna gre za Ciebie?

Rickert

Cytat: Shen w Lipiec 29, 2011, 07:41:05 PM

Dwie ostatnie twoje gry xinem 1/10 i 1/9, jak nim nie potrafisz nikogo zabic to czego sie spodziewasz? Ze nooby pociagna gre za Ciebie?
lol
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Nie widziales gry? Zamknij ryj  :)
Szkoda mi czasu na ciebie hejcie.

//6. Obraza drugiego użytkownika: 10%
//Sebal
Skoro jestes takim dobrym modkiem to poparz na 3/4 tematow gdzie ludzie rzucaja miesem.
Od razu zaczynam jak pozostali 'wyzywac', ale tak zeby nie bylo tego widac, a kazdy glupi sie domysli.

@kazu
Nie wiadomo jakie jest jego TOP elo, bo nawet jego top elo jest unranked ;/

evilmg

lol, ale fajnie... dostałem leave za to, że net mi padł... podczas wybierania postaci...

kazuPwNz

pisze to osoba której max elo to 1200 :D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Rickert

Cytat: kazuPwNz w Lipiec 29, 2011, 10:06:20 PM

pisze to osoba której max elo to 1200 :D
:D epic win.

Vascius

Najważniejsze to nie flejmować jak coś nie idzie na początku. Wczoraj miałem z kumplem 2 gry w których w early było 0 - 8 dla enemy. Później zaczęliśmy powolutku prostować sytuację, i w końcu wygraliśmy. Dlatego nie warto dawać tego surrendera w 20. Chociaż czasami trafia się na takich "ogarów" że już się nic nie ugra z nimi.

seken

Cytat: Vascius w Lipiec 29, 2011, 10:47:33 PM
Najważniejsze to nie flejmować jak coś nie idzie na początku. Wczoraj miałem z kumplem 2 gry w których w early było 0 - 8 dla enemy. Później zaczęliśmy powolutku prostować sytuację, i w końcu wygraliśmy. Dlatego nie warto dawać tego surrendera w 20. Chociaż czasami trafia się na takich "ogarów" że już się nic nie ugra z nimi.
Dzisiaj w queue mialem 2nd picka, a typek last pick pisal, ze chce branda i mida.No to perfidnie wzialem Branda i pisze I MID.Koles sie wkurzyl, wzial siona i napisal, ze tez idzie na mida (zrobilem o specjalnie, bo w 3/4 gier randomy fiduja takiego malze na midzie i jest gg).Najlepszy fakt byl, ze wygralismy ta gre, a ich karthus na midzie wbil 0/3, a turret padl po 5 minutach.Stun od siona+moje kombo=ded.

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vascius

Heh, nie miałem okazji trafić na takiego hebzia w ranku. Fajni są też goście którzy potrafią grać tylko 2-3 postaciami.

kazuPwNz

i kolejny zajebisty ranked:D gość kradł mi exp, padł 3 razy i poszedł sobie afk zostawiając mnie z 3 lvl więcej akali <3
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Shen

Tez bym sie wkurzyl gdybym napisal ze biore np gp i jakis tard z teamu mi go sprzatnie specjalnie.

Rickert

Cytat: Shen w Lipiec 30, 2011, 12:08:03 AM
Tez bym sie wkurzyl gdybym napisal ze biore np gp i jakis tard z teamu mi go sprzatnie specjalnie.
Aha, first pick zabrał mi GP więc pierdole, nie gram wezmę troll pick i przegramy grę heuheuhe.

kazuPwNz

dobra już nie gram więcej sam solo rankedów i mam nadzieje, że każdy random zdechnie na raka
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Shen

Cytat: Rickert w Lipiec 30, 2011, 12:28:50 AM
Aha, first pick zabrał mi GP więc -_-', nie gram wezmę troll pick i przegramy grę heuheuhe.
jesli koles faktycznie napisal pierwszy ze chce grac gp to bym mu go nie sprzatnal tylko wybral co innego, proste. lepiej jednak karmic trolli na solo ranked i wrzucac screeny.

Alarion

Cytat: kazuPwNz w Lipiec 30, 2011, 01:45:29 AM
dobra już nie gram więcej sam solo rankedów i mam nadzieje, że każdy random zdechnie na raka

Wiele milionów randomów musiałoby zdechnąć na tego raka.

Generalnei zabawne jest to, że tak piszecie, a i tak w końcu gracie i znów robicie QQ.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

seken

Tajemnica twojego elo zostala rozwiazana  :o?

Sam jak mam 1/2 picka i jak widze, ze ktos kto ma last picka chce brac mida to od razu pickuje malze/branda i tyle z ich 'midowania'

Vascius

Bez kitu, spierdalam na west bo mam już tego dość. 3xpolacy w każdym ranku z czego 2 to kompletni idioci którzy ogarniają 2 postacie.

kazuPwNz

myślałem, że malphitem uda mi się wygrać mecz lecz gdy po użyciu użyciu ulti wszyscy uciekali do tyłu a ja padałem zwątipiłem trochę też w eu east..
btw. jak przenieść konto na eu west ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Bacar

W tej chwili jest to niemozliwe.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Vascius

W sklepie w zakładce "others" będzie transfer do kupienia. 1-szy oczywiście darmowy.

Masakra, teraz mam tak na rankach że seria winów do poziomu ok.1400, później seria lossów do ok.1300 i tak w koło.

kazuPwNz

-250 elo po transferze \o/
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vascius

evilmg

Cytat: kazuPwNz w Lipiec 31, 2011, 03:22:29 PM
myślałem, że malphitem uda mi się wygrać mecz lecz gdy po użyciu użyciu ulti wszyscy uciekali do tyłu a ja padałem zwątipiłem trochę też w eu east..
btw. jak przenieść konto na eu west ?
ja tak miałem z galio... ale jak wytłumaczyłem im, że stracili 2 sekundy darmowego napierdalania to 2 z teamu coś zakumało i  udało się to jakoś wygrać...