pare pytań

Zaczęty przez olprax, Lipiec 27, 2011, 10:16:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

olprax

Witam,
Chciałbym zacząć na ru off i mam pytanie. Jeżeli wykupie PA na 1 konto to rozumiem że będę mógł uruchomić 2 klienta. Jak będę miał oba konta zalogowane to 2 klient też będzie miał zwiększony exp/drop rate? I jak wygląda sprawa z online na poszczególnych serwerach bo ta stronka co pokazywała przestała :(

dziękować

Paskudny

Cytat: olprax w Lipiec 27, 2011, 10:16:29 AM
Witam,
Chciałbym zacząć na ru off i mam pytanie. Jeżeli wykupie PA na 1 konto to rozumiem że będę mógł uruchomić 2 klienta. Jak będę miał oba konta zalogowane to 2 klient też będzie miał zwiększony exp/drop rate? I jak wygląda sprawa z online na poszczególnych serwerach bo ta stronka co pokazywała przestała :(

dziękować
2 konto nie będzie mieć bonusu, a co do online zapewne ~3k cały czas się utrzymuje wszędzie ;)

Alarion

Jezeli te postacie (jedna z, druga bez) beda w pt, to masz drop rate x 1,5, a adena dropic bedzie naprzemienni, x1 i x2.

Co do online, to na www.l2on.ru . Polacy graja tylko na Lancer i 1 pt na VH jeszcze.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

olprax

jedyną możliwością dorobienia się czegokolwiek jest znalezienie CP czy da radę random party?

Paskudny

Cytat: olprax w Lipiec 27, 2011, 11:02:33 AM
jedyną możliwością dorobienia się czegokolwiek jest znalezienie CP czy da radę random party?
da radę solo jeżeli wiesz jak zarobić ;)

olprax

ile czasu potrzeba na wyexpienie DC oraz dagera do 80 z PA?

HellSign

Cytat: olprax w Lipiec 30, 2011, 02:41:55 AM
ile czasu potrzeba na wyexpienie DC oraz dagera do 80 z PA?

Nie siedząc w kata(będziesz musiał wydać na adenę z 150zł ++), po 8 godzin dziennie na PA+VIT (3Lv/4Lv) z miesiąc.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Teraz z tym eventem wykoksać się to jest jakaś formalność...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Apocalyptik

30% na godzine buffa około wchodzi daggerem na 69 lvlu akurat jestem. 3 godziny na level około na perma 4 lvl vit ofc. W czasie energy bonusu wbijesz dwa razy więcej niż normalnie w tym samym czasie, ja wbijam około 60%. 1 do 2 leveli dziennie robie czasem 1.5 na PA, godzina energy bonus i perma 4 lvl vit.

Buffera mam na 48 i nie expie go teraz, bo pochlastać się można, lepiej zostaw tego WCka i wyexp go jak zrobisz na 1 subę warlorda, milion razy szybciej niż nożem.

We ride together, we die together.

Vraghor

0-80 w 2 tygodnie to nie jest problem a z eventem to nawet szybciej
retired

lukasz09091

Cytat: Vraghor w Lipiec 30, 2011, 12:38:34 PM
0-80 w 2 tygodnie to nie jest problem a z eventem to nawet szybciej

grając ile dziennie?

Apocalyptik

Nierealne. Ludzie tu podają czas w jakim expią alt chary w FoGu z boxami lol.

HellSign

Dokładnie, tak robią mi mówiono że w miesiąc FULL pt expiąc razem będzie 80, exp po 70 strasznie zwalnia, poza tym DD powinni expić w FOGU, żeby na 76 ubrać conajmniej te 9 broni S i kilka S setów + TTS, inaczej jest liptop :).

W katach idzie gorzej, ale siedząc solo od 40-76 wyciągnąć można nawet 300kk, z boxem WC więcej :> (SPRAWDZONE)

IMO jest event, suby tak szybko nie zrobisz, odpal perma VIT (kolejne 40zł +/- na dwa konta, 2x premium ACC bo jest event) i koksaj WC/PP + siebie w katach.

ATM w miesiąc po 5h ~ 80 pewnie spokojnie dobijesz, będziesz miał na sprzęt na gradach spokojnie :> w dodatku może i wydasz 2x PA+VIT(1xx zł), ale zrobisz tyle co normalnie byś zrobił w 3 miechy, a zaoszczędzisz czas i pieniądze się zwróca(bo przez te 3 miechy byś i tak PA Opłacał).
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dzondzy

Hell wypowiadasz się, a nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz/piszesz...

HellSign

Cytat: Dzondzy w Lipiec 30, 2011, 07:03:50 PM
Hell wypowiadasz się, a nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz/piszesz...

Może i miałem faila na ruoffie, ale grałem do tego 70 na 2 postaciach i wiem dobrze co piszę. Lv wbije, w kata kasę nastuka, a wy opowiadacie o super lvlingach bajki typu 2tyg 80 itd.

Tylko dodajcie, że z ubraną w FULL DYNA ATTRIBUTED WL w duo/trio w FOGU od 60+ ... (nie każdego na to stać, nie każdy może odpalić boxa itd.)

Mówię Ci nie słuchaj się bajek, wbijaj na FULL VIT+PA (inaczej szkoda czasu ..., dla osoby pracującej 50zł to niewiele, a 3x tyle czasu w kieszeni już tak) ...

Koxaj wyłacznie w katach do 76, na 75 już zacznij robić forty(TANK+WILK+TOP EQ) dajmy na to grasz tankiem z wilkiem i WC(musisz mieć cova), jeżeli masz z kata te 200-300kk, to zainwestuj w EQ dla wilka i broń dla siebie(50kk FB+150) i robisz fortece

1 forteca(godzina) 20-25kk, zarobisz -> graj dalej.

pozdro, hellu
RPG CLUB x3 Empire

Vraghor

nekro 0-80 zrobilem w 2,5 tygodnia grajac po 5-6h dziennie na ruoffie , netheril wykoksal tanka 0-80 w 2 tygodnie i pare innych osob tez zrobilo to w podobnym czasie wiec nie mowcie ze sie nie da - kwestia jest odpowiedni buff, odpowiedni sprzet i jak mozna to AOE (do 40 solo koks, 40-55 AOE w garden of eva , 56-75 AOE na pavels, 75-80 AOE w fogu albo z jakims nukiem na dv - i nie oplaca sie koksac z penalty czyli na 9+ lvl roznicy). Do tego potrzebne jest na pewno PA, czapki i misiek na vita, potki nevita z magazynu i runki na exp. Jak zalezy nam na hajsie to faktycznie kata.
To co piszesz Hell jest nie do pomyslenia i problemem byl i sposob i miejsce gdzie koksales swoje party bo akurat od 70+ mozna koksac na lepszych miejscowkach i exp przyspiesza (na glizdach potrafilismy wbic 76-78 postaci ktora koksalismy w ciagu jednych constowek - 3-4h). Chciec to moc.
retired

Apocalyptik

No mając support to leci szybko, ale imo nie ma co mówić nowym graczom, że wbiją w takim tempie. Oni nie mają sprzętu, buffa ani AoE(chyba że dobrą klasę wezmą). Teraz idzie szybko, bo jest event więc imo dobrze zacząć(event zaczął się akurat jak kupiłem PA :P). Najlepiej robić cykle zaraz po zalogowaniu użyć tą gwiazdkę buff, PC runę vita, energy bonus i jest mega kox. Po tej godzinie brać buffka z PC kluba i jak się skończy to czapeczką na energy naładować vita na max lvl w GC i tak w kółko. Dodatkowych run na expa nie używałem, nevita też nie. Z tym eventem da się wbić solo 0-76 w 3 tygodnie pewnie(ja zacząłem od 63 we wtorek albo środę, teraz mam 70) tak po 3-4h dziennie zależy od klasy jeszcze, AoE klasami szybciej pójdzie.

Daggerem koksałem 40+-sea of spores, cmentarz, ancient battleground, od 63-64 doom knighty na FG, dużo expa dają i szybko padają, od 67 pavel ruins i tam pewnie aż do 76 będę siedział. Od czasu do czasu kata. Potem jest koniec, musisz wyexpić support albo znaleźć kogoś lub cp.

Arimas

Cytat: HellSign w Lipiec 30, 2011, 07:23:59 PM

pozdro, hellu
Szczególnie, że masterki zaraz będą po 10kk w sprzedaży a epaluet za bardzo też nie chcą kupować x]

Btw. co ty kupowałeś poza PA za plny? O.O żeby mieć praktycznie perma vit 4 wystarczy czapka/maska/misiek (misiek 9rub na tydzień) a reszta na rynku jest

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

HellSign

Cytat: Arimas w Lipiec 30, 2011, 09:45:25 PM
Cytat: HellSign w Lipiec 30, 2011, 07:23:59 PM

pozdro, hellu
Szczególnie, że masterki zaraz będą po 10kk w sprzedaży a epaluet za bardzo też nie chcą kupować x]

Btw. co ty kupowałeś poza PA za plny? O.O żeby mieć praktycznie perma vit 4 wystarczy czapka/maska/misiek (misiek 9rub na tydzień) a reszta na rynku jest

Zbieraliśmy na maxa na AMKI+150, piszecie ciekawe rzeczy można wbić 80 jak masz buffa i masz np. S blunta+300,

Poza tym to nie topik o mnie, siedź w katach nie stracisz na tym:P
RPG CLUB x3 Empire

Apocalyptik

CytatBtw. co ty kupowałeś poza PA za plny? O.O żeby mieć praktycznie perma vit 4 wystarczy czapka/maska/misiek (misiek 9rub na tydzień) a reszta na rynku jest

Co to za misiek i jak on działa? Coś na zasadzie maski?

Terrance

Dokładnie to samo, tyle że jest to agation i nie da sie go tradować nawet w paczce.
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

Solar

Cytat: Apocalyptik w Lipiec 31, 2011, 02:27:39 PM
CytatBtw. co ty kupowałeś poza PA za plny? O.O żeby mieć praktycznie perma vit 4 wystarczy czapka/maska/misiek (misiek 9rub na tydzień) a reszta na rynku jest

Co to za misiek i jak on działa? Coś na zasadzie maski?
Idziesz do gc(na wyższy poziom) odpalasz buffa z misia hitujesz moby które bija i tak ląduje ci się vit

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Apocalyptik

To ja wiem, mi tylko chodziło jak ten misiek działa :P Nawet lepszy, bo mniej rubli kosztuje.

Terrance

Zakładając, że maske i czapke kupujesz za ruble skoro kosztują po 1.9kk na rynku.
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

Apocalyptik

Miałem lekki nadmiar rubli za PA i właśnie na takie dodatki to wydaje.