Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Do czasu splitu gram ciagle w hona, w koncu juz jest za fri.Pozniej zastanowie sie co dalej.

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Rickert

Seken nick w Honi'e ?:D Możemy pofailować trochę. haha
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Cytat: Rickert w Lipiec 31, 2011, 08:59:12 PM
Seken nick w Honi'e ?:D Możemy pofailować trochę. haha
zgadnij hm.....
seken :D?
Tirius zgadl i dal mi inva do friendow, a nawet nie wiedzial jaki mam nick.

@kazu
Hon jest x5 lepszy, jak juz sie wpadnie w 'trans' to chce sie tylko w niego grac, szczegolnie niektore spelle miazdza np Q zefira.

Rickert

Cytat: seken w Lipiec 31, 2011, 09:09:20 PM

@kazu
Hon jest x5 lepszy, jak juz sie wpadnie w 'trans' to chce sie tylko w niego grac, szczegolnie niektore spelle miazdza np Q zefira.
Tylko dlatego tak uważasz, bo grasz w coś nowego. Po dłuższym czasie gry w HoN'a ciągle będziesz uważał, że LoL > HoN, no oczywiście gdybyśmy byli na wyższym elo w Lol'u, bo te elo na którym jesteśmy boli, oj boli..(Przez co również uważam, że HoN > LoL na stopniu na którym MY jesteśmy)

seken

Gra w honie przynajmniej poki co, jest przyjemna, jak wbijesz 0/2 nikt nie wyjedzie z morda, ze fidujesz, 0 flame.
Uprzedzajac stwierdzenie czy tam pytanie, nie ja nie gram z newbie, bo widzialem typka ktory mial 200 winow.
W lolu wlasnie brakowaly mi tych animacji (pyromancer ftw!).Te pogonie za drzewami, ten klimat, ta dynamika.Zupelnie ciekawiej wyglada poscig, a nagle widzisz, ze cos zza drzewa wybiega i Cie zjada, niz gonienie o jasnej, zielonej laczce.

Po samych spellach jestem za honem.
Pograj dluzej i zobaczymy jak to bedzie, ale patrzac na fluxa czy tego tam innego co moze wejsc w potworka i go kontrolowac, mysle ze hon nie znudzi mi sie tak szybko.Grunt to znalezc dobrego primejda.
Jaki masz nick, bo mi jeszze inv do fl nie wyslales.

kazuPwNz

grałem w hona jak był darmowy przez tydzień ;d nie podobał mi się
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vascius

eee tam... ja grałem dużo czeasu w dote, więc na hona już się raczej nie dam namówić.

Rickert

Seken dodałem Cie do friendsów.

Przyjmuj i gramy 5. :D

seken

Cytat: Rickert w Lipiec 31, 2011, 10:05:53 PM
Seken dodałem Cie do friendsów.

Przyjmuj i gramy 5. :D
Nie dostalem zadnego inva, podaj mi nick ja Cie dodam  :P.

Rickert

Vascius

thorm1989

nie nerfia jarvana:

http://twitter.com/#!/RiotGuinsoo

CytatOh boy, what an exciting week. Plus we decided not to nerf Jarvan IV. So he's actually getting a nice buff next patch.
.i.

Vascius

Chcieli nerfić, a teraz dają buffa? xD

dodo

Nie ma to jak dobre 1.200 elo :). Tylko spadam, only loses, niech mi ktoś napisze, że nieogar.
jeba*e pleby, gp feeduje top, malzahar kupuje dorans shield, ww ma 8 lvl w 25 minucie.........ale to ja nie ogarniam majac 150 minionow w 20 minucie QQQQQQQQQ

da sie cos z tym zrobic? pech? co to kur*a mac byc.......

thorm1989

Cytat: Vascius w Sierpień 03, 2011, 07:42:00 PM
Chcieli nerfić, a teraz dają buffa? xD

oni sami nie wiedza co maja robic
.i.

Vascius

Ja ostatnio gram ranki albo 5 premade, a jak już solo to tylko w duo i muszę powiedzieć że powolutku elo idzie w górę. Dziś 4/5 premade'ów 5v5 wygrane. Ten 1 mecz przegraliśmy z jakimś polskim klanem HLC, jak się później dowiedzieliśmy. Totalnie nas zdeklasowali :(.

Rickert

Jeżeli Was HLC Owni to ponad 1400 nie wejdziecie w 5v5 premade, tzn chodzi mi o to, że oni są na takim poziomie, więc czym wyżej to będziecie mieli samych takich. :p

Vascius

Właściwie to dopiero zaczynamy razem grać, nic się nie bój jeszcze mnie zobaczysz w top ladder :P.

Shen

Rickert

Cytat: Vascius w Sierpień 04, 2011, 11:58:21 AM
Właściwie to dopiero zaczynamy razem grać, nic się nie bój jeszcze mnie zobaczysz w top ladder :P.

Mam nadzieję.. :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 01:53:15 PM

chyba w tap madl xD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Rickert

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 04, 2011, 02:49:56 PM
Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 01:53:15 PM

chyba w tap madl xD
Stark a Ty co się nie chwalisz nic, unranked? U,u

Alarion

jak mamy to ujrzeć tak samo szybko jak nową mapę do 5 vs5, to niech się w dupę cmokną.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker