Nowi

Zaczęty przez nawrot, Lipiec 30, 2011, 09:29:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nawrot

Witam. Proszę bez nerwów i agresji ;p napisać mi czy opłaca się wbić na ten serwer... Z kumplem we 2 szukamy i szukamy po sporej przerwie jakiegoś ciekawego serwa i nie wiemy gdzie zawitać... Jaki tu online? Jako nowi gracze i bardzo aktywni mamy szansę dołączyć do jakiegoś klanu ? Z racji że teraz w top klanach są tylko CP to możemy profesje dopasować z tym nie ma problemu.  Proszę odpisać w temacie a jeśli ktoś akurat do cp kogoś szuka to na gg 5850612.     

HellSign

Bez CP w NS/TFD/OOWW nie ma raczej sensu :P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

vegnu

dead server,

a Ciebie to ja nie wiem jakie cp wezmie :X.

Jacu

gowno nie dead o barakiela zawsze pvp 3-4 strony wiec jakim cudem server jest dead?

evilmg

są ludzie którzy będą chrzanić, że serwer jest martwy nawet jak online był "over 9000!" i nigdy nie dało się na niego wbić...

edit: widział ktoś może miejsce z którego mogę pobrać klienta gracia final podzielonego na przynajmniej kilka części albo z obsługą nielimitowanego wznawia? Neta mam dennego tu a nie chce trzymać kompa włączonego dwa dni :P

Lokocz

Cytat: evilmg w Lipiec 31, 2011, 07:53:56 PM
są ludzie którzy będą chrzanić, że serwer jest martwy nawet jak online był "over 9000!" i nigdy nie dało się na niego wbić...

edit: widział ktoś może miejsce z którego mogę pobrać klienta gracia final podzielonego na przynajmniej kilka części albo z obsługą nielimitowanego wznawia? Neta mam dennego tu a nie chce trzymać kompa włączonego dwa dni :P
torrent?

Prokrastynator

fileserve, filesonic, hotfile etc.. nie wiecej jak 5zł/miesiac
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

omgrotflman

serwer dead bo sa 4 strony (a to za malo :shock:)

pardi

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

vegnu

chyba nie liczysz ooww jako side? :o

Russe

Haters always hate  :P
Serwer dobry, warto wpaść, a ciekawe co rosyjska konkurencja wystawi za parę dni.
A może by wrócić na oficjal :)

Lokocz

Cytat: Russe w Sierpień 01, 2011, 01:44:14 AM
Serwer dobry, warto wpaść, a ciekawe co rosyjska konkurencja wystawi za parę dni.
zalezy, ktora rosyjska konkurencja? :p

JamesDoakes

Cytat: Russe w Sierpień 01, 2011, 01:44:14 AM
piszesz tak jakby dex był konkurencją dla kogokolwiek :shock:

rolo

czy można używać dual boxa??? np. 1 postać na 1 kompie a druga na lapku???

Lasarus

Można, można nawet na jednym piecu uruchomić dwa klienty  :).

Varlog

Serwerk dobrze się rozwija. Fakt wyodrębniły się 2-3 silne klany oraz ally ale na razie nie ma jakiegoś ogromnego ciśnienia. Jednak polityka CP robi swoje i klany to nie to co kiedyś (bez CP struktury).

Rynek w Giran dosyć zapełniony, możecie oblookać na screenie poniżej:

L2 EU - Core
TH - lv 56 (main)
PP- lv 53 (box)
WC - lv 44 (box)
PR - lv 43 (alternative)

Jacu

tylko szkoda ze 0 pvp o epici :(

Vanther

jest ktos wstanie sprawdzic online?
HOBBY = EPI = VALINOR = ELIXIR = L2EXRTEME = EXISTANCE = DEX = RPGCLUB = L2W00T

- PoLeWka - Just4Fun - AraneRiders - Tenebrae - DarkRabarbar - OrderOfWhiteWolf