GF PTS - L2Dreams - x10 - Online 1700+

Zaczęty przez LiXXiT, Czerwiec 15, 2011, 06:53:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LubiePlacuchy

Moze i GF sie przejadlo ale i tak lepiej wyglada niz h5 gdzie nastepna kronika w ogole inna gra lol.

Joey

przejadło nie przejadło ale jak server wcześniej failuje tak jak dex i nie potrafi z pilkami l2 off ustawic questa czego przykładem jest ostatni server to ludzie nie będą grac a co do azure to szkoda mowic aderyn wiecznie się uczy i nie ma czasu, poza tym aderyn to jest były klanowicz (w aionie) addictionów z celesa.

Dysoner

Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

HellSign

Jak będą mieli 2000 to będzie dla nich olbrzymi sukces.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Obama

Szukam nukera z boxem SE/BD tez będę grał nukiem i chciałbym zacząć z kimś. Robisz to albo to i zostawiamy sobie pasy na boxy. PM

Ewentualne propozycje CP na inna klasę też będą mile widziane.

Bmx

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dysoner

Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

Obama

pOmSta

EE szuka klanu. 5lat w l2, 5h+ dziennie. PW plz xD

LiXXiT

muntari

Russe

Cytat: muntari w Sierpień 01, 2011, 02:12:17 PM
http://www.demacia.pl/  rekrutacja  BD i SWS do trzeciego CP w klanie
Jak juz szukacie chetnych to wypada napisac cos o klanie. Jesli nawet nie tu w watku to na waszej stronie.
A wracajac do tematu to zycze serwerowi wiecej niz 1,5k online bez boksow ktorych pewnie bedzie sporo.
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Cytat: Russe w Sierpień 01, 2011, 03:06:30 PM
Jak juz szukacie chetnych to wypada napisac cos o klanie. Jesli nawet nie tu w watku to na waszej stronie.
A wracajac do tematu to zycze serwerowi wiecej niz 1,5k online bez boksow ktorych pewnie bedzie sporo.

Na tym lol serwerze nawet nie będzie 1 porządnego klanu, więc ja bym mu życzył 1k + :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Russe

Cytat: HellSign w Sierpień 01, 2011, 03:15:03 PM
Na tym lol serwerze nawet nie będzie 1 porządnego klanu, więc ja bym mu życzył 1k + :D
Przesadzasz, na pewno choc 2-3 ogarniete inter klany sie znajda. Z reszta ten serwer to dla wielu tylko przystanek przed ktoryms z serwerow H5 off.

Dysoner

lol server to masz w sygnaturce, gdzie tez 0 "Porządnego"klanu :D

Joey

Ty nie grałeś czasem na L2 Insomnii? Teraz grasz na L2 Max?
Klan LastHeroes czy jakoś tak?
Na L2 Max grałem kilka lat temu na x30 i wtedy wprowadzili to interlude dalej te same pliki co teraz poza tym klany też niekóre te same i Ty piszesz o dobrych klanach i online :)

HellSign

Online mam 1k+, nie grałem na lolinsomni bez pagan's :D, a co tam takiego z klanów jest? LastHeroes jest lepsze od TFD/OOWW a tutaj nawet takich klanów nie ma :)
RPG CLUB x3 Empire

Russe

Podstawowa sprawa czy ogarneli tak podstawowe bugi jak ten ze zwrotem kasy za 2 profe. Jesli dodatkowo zwieksza (w porownaniu do dexa) drop rate QI (chocby na varce) to jest szansa ze serwer wypali :)
Ciekawe tylko jak duza jest dota. No i maja plus w porownaniu do dexa, ze off shop bedzie darmowy. No i moze ranger bedzie dzialal  :P

HellSign

No od dexa ten serwer może być lepszy tam poza fake online raty też były nieciekawe :D
RPG CLUB x3 Empire

RazielIII

Cytat: Russe w Sierpień 01, 2011, 04:02:16 PM
Podstawowa sprawa czy ogarneli tak podstawowe bugi jak ten ze zwrotem kasy za 2 profe. Jesli dodatkowo zwieksza (w porownaniu do dexa) drop rate QI (chocby na varce) to jest szansa ze serwer wypali :)
Ciekawe tylko jak duza jest dota. No i maja plus w porownaniu do dexa, ze off shop bedzie darmowy. No i moze ranger bedzie dzialal  :P
To nie byl bug tylko po prostu zle ustawienie.

Cytat: HellSign w Sierpień 01, 2011, 04:03:19 PM
No od dexa ten serwer może być lepszy tam poza fake online raty też były nieciekawe :D
Jakie klany sie zadeklarowaly?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Sierpień 01, 2011, 04:05:17 PM
Cytat: Russe w Sierpień 01, 2011, 04:02:16 PM
To nie byl bug tylko po prostu zle ustawienie.

Cytat: HellSign w Sierpień 01, 2011, 04:03:19 PM
Jakie klany sie zadeklarowaly?

Nie wiem, nie gram tutaj, gdyby nie spalony komputer to bym dalej ciął w StrawHats. Wszedłem na forum raz to w polskiej sekcji ktoś spamnął Genocide, jakiś rosyjski klanik z 7CP i Demacja random pl klan  z 3pt :)
RPG CLUB x3 Empire