Jakie party na h5 sux or pwnz

Zaczęty przez HellSign, Sierpień 04, 2011, 06:02:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Tia mage pt bez Mass purifity na H5, powodzenia :) ...

TO NIE GF!!!!
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

wg mnie 2 x EE dalej lepsze. 1 purify od EE i Bisha styka.

SE to najwyżej do mele party.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mauro

nie przesadzajcie na 1ee tez daje rade...

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

na end game PvP bronią nuków jest fear/cancel/mana burn (najlepiej wszystko na raz). Muszą być 2 manodajki i wskazane ze względu na BoE, by obaj byli to EE.

Cat Drama Maker

Mauro

No alarion wiem ze ty wiesz wszystko, ale co ty możesz wiedzieć o nuker party jak grasz w melle. Ja widze co sie u Kaczorow dzieje i powiem ci ze z 1 manodaja tez dają rade. Próbowali na 2 ee ale zmienili config : >

Rickert

Cytat: Mauro w Sierpień 05, 2011, 10:24:27 AM
No alarion wiem ze ty wiesz wszystko, ale co ty możesz wiedzieć o nuker party jak grasz w melle. Ja widze co sie u Kaczorow dzieje i powiem ci ze z 1 manodaja tez dają rade. Próbowali na 2 ee ale zmienili config : >
Nie trzeba mieć nuker party, by wiedzieć, że na end game bez 2 EE jest lipton, ale aby pohatować alariona każdy powód jest dobry, right?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

Mauro, bez obrazy, ale czym na chwilę obecną jest pt Kaczora? Średnim nuekr party z ew. sporym potencjałem, aby wejść do czołówki, jak będą się cały czas starać.

A teraz zerknij sobie na configi:

pt Bob0 (2 x ee)
pt BRODJAGI (EE, SE, ale to akurat hero SE, co świetnie gra)
pt Vadoozy (2 x EE)
swego czasu pt Sanako (2 x EE)

Nie wiesz, jakbym się cieszył, gdyby end game'mowe pt nuków leciało tylko na jedną ładowarkę. Z dobrym configiem na 3 x palenie many i min z 2 magicalami, to to party będzie wypalone z many raz dwa, a nuker pt bez many to jeszcze gorsze niż archer lub mele pt bez many.

I nie muszę grać w nuker pt, żeby wiedzieć jak grają topowe party mage tu, na cadmusie, ofie itd. 

Cat Drama Maker

TheVerrier

nawrot byku ;D kusi kusi mnie ten EE ale nie wiem xD

Alarion

kwestia założen danego CP. Dla mnei zakładając, że prime time jest powiedzmy 19/20 - 23:00/24:00, wystraczy w zupełności 10 osób. Ta dziesiąta to najlepiej zapasowy w slot któregoś z tych 4 DD/technicznych profek i tak, by w razie czego mógł wskoczyć na brakującą profkę w czasie ważnych eventów.

Chyba, że zakładacie online 24h/dobę, ale to i w 15 osób może być trudne ; p

Cat Drama Maker