Play4Fun :P

Zaczęty przez stozek2, Marzec 26, 2006, 03:22:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

stozek2

siema
mam takie pytanie do doswiadczonych graczy na wyskich lvlach :P
a  wiec mam zamiar sobie kupic  konto z SpS lub HE na 60 lvl+ i nie wiem kogo wybrac :/. ale chodzi mi glownie o  walki (na arenie.pvp.siege) nie o expienie gzdyz mi sie to juz troche znudzilo .pare osub mowi mi zebym jescze dodal do tego SR gdyz w tych sprawach jest lepszy od HE jesli chodzi o mnie to lubie grac kazda postacia i nie mam jakiegos upodobania do jednej ( wszytskie postacie sa ciekawe ale nie wiem ktore sa lepsze w tego typu walkach) dlatego sie waham i polegam na waszym zdaniu,a wiec co myslicie jaka postac bedzie sie gdzie lepiej sprawowac (lecz chodzi mi glownie o HE/SpS/SR)??

Tyr

bier HE :) bo na tym lvl to juz pokonuje w miare na arenie magów :P i inne klasy :)
Lineage 2 Classic EU

Nabuchodonozor

HE - najlepszy łucznik  ale dopiero po zbufowaniu przez PP/SwS/BD bez buffa klasyczny przecietniak (największa bolączka to daggery)
SpS - najszybszy z magów , klepie szybko ale słabo , uważany za najlepszego pvp'era z magów ale jest do zabicia (największa bolączka łucznicy)
SR -  szybki dzięki czemu jest najlepszy na otwartych terenach , jeśli nie możesz wygrać to możesz zwiać :P , stosunkowo częste krytyki , niezłe selfbuffy (największa bolączka inny łucznik)
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

stozek2

własnie sobie sciagnelem filmiki  z jakiegos serwa gdzie cp dziala ale teraz to juz jestem na 100% pewien ze lucznicy...moze w pvp z SpS male szanse ale za to na siege i mas pvp sa zajebisci  a na arenie lucznicy tez  nie sa slabi przecie. wiec mam takie pytanie jeszcze czy na mass pvp na otwartym terenie lub castle siege duzą przewage ma SR nad HE?

Nabuchodonozor

Na siegu zazwyczaj możesz liczyć na buffy i wtedy swoją przewagę pokazuje HE(to moje zdanie więc mi tu nie wyjeżdżać że brednie piszę) szybkie dojście , atak i ucieczka (SR też to zrobi szybciej dojdzie ale wolniej zabije)
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

major76

Cytat: stozek2siema
mam takie pytanie do doswiadczonych graczy na wyskich lvlach :P
a  wiec mam zamiar sobie kupic  konto z SpS lub HE na 60 lvl+ i nie wiem kogo wybrac :/.

omg wymiekam, nigdy tego nie zrozumiem.

btw kup sobie jeszcze niewolnika ktory za ciebie bedzie walczyl.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

stozek2

haha major lolku staram sie byc mily bo chyba    lepiej zeby to tak wygladalo niz.... " ej qrwa mam problem  doradzcie mi bo za huja nie wiem jaka postac sobie kupic,dlatego sie  musialem poradzic  naabow  co troche dluzej graja niz ja ......" ( joke)

KrEdA

nie chcesz byc noob? to graj od nowa, kupowanei postaci chryste powinni za
to wieszac
Bo paradise trafił szlag ;)

primabolan

Cytat: stozek2,dlatego sie musialem poradzic naabow co troche dluzej graja niz ja ......"
skoro masz ICH(ludzi na TYM forum) za cyt. "naabow" (chyba chodzi o noob okreslenie) to po co sie radzic gorszych...LOL....
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Feanor

OMG Primabolan!!!!! Naucz się czytać ze zrozumieniem! Napisał przecież że to joke... (jakbyś nie wiedział joke to żart...) HE na siege i na full buffie jest lepszy od SRa. HE zabije SR, w walce z PR szanse są wyrównane, ale PR jest gorszy na siege i mass PvP. HE dzięki Snipe ma wielkie critical chance, p.atk. i accuracy. Jeżeli do tego dołożysz buffy od propheta (zerk, might, focus, death whisper, haste), BD (dance of fire, warrior, inspiration i fury) i SwSa (Song of Hunter - nic dodać, nic ująć) to będziesz miał wymiatacza z olbrzymimi krytykami siadającymi co strzał.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

Feanor

OMG Primabolan!!!!! Naucz się czytać ze zrozumieniem! Napisał przecież że to joke... (jakbyś nie wiedział joke to żart...) HE na siege i na full buffie jest lepszy od SRa. HE zabije SR, w walce z PR szanse są wyrównane, ale PR jest gorszy na siege i mass PvP. HE dzięki Snipe ma wielkie critical chance, p.atk. i accuracy. Jeżeli do tego dołożysz buffy od propheta (zerk, might, focus, death whisper, haste), BD (dance of fire, warrior, inspiration i fury) i SwSa (Song of Hunter - nic dodać, nic ująć) to będziesz miał wymiatacza z olbrzymimi krytykami siadającymi co strzał.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

stozek2

Kreda moze masz racje powinienem pograc od nowa zeby zaczaic  zalety i wady tych klas ale wtedy bym musial grac 3 postaciami od nowa i dopiero bym wiedzial ktora jest lepsza.... a tak to dostalem pare  rad i teraz wiem ze wybiore HE i prawdopodobnie zaczne nim grac od nowa.  primabolan.......naucz sie czytac ze zrozumieniem

primabolan

:shock: jakis niesmaczny ten zarcik :rotfl:
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

major76

Cytat: stozek2haha major lolku

przyjdz na Hindemith i powtorz....
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

stozek2

:oops: Nie mam zamiaru sie tu  wyzywac dlatego bardzo przepraszam ze cie nazwalem "lolkiem" jesli cie to tak strasznie urazilo.( huahuahua)

Tyr

Tylko bez rękoczynów drogie panie :D
Lineage 2 Classic EU

Beatronix

o jeezu jaka dyskusja 1 lolek chce sobie kupić konto 2 lolek nie umie po angielsku ani po polsku czytać (joke = sie żart naprawde! ) a 3 lo..ehm noobek sie obraża za nazwanie lolkiem, brak mi słów ide sie powiesić ale najpierw dać na tace za polski naród bo tylko siła wyższa tu coś pomoże :)

tyr co to za serwer ten exalibur ? jak cp działa to bym sie nim zainteresował a jak by były mobki w lokacjach c4 to już w ogóle :)

Tyr

Cytattyr co to za serwer ten exalibur ? jak cp działa to bym sie nim zainteresował a jak by były mobki w lokacjach c4 to już w ogóle Smile

ale ten z rates x2 ? czy co :> :D bo nie łapię :D
Lineage 2 Classic EU

Chadwao

Excalibur ma chyba raty x5, a czy dziala na nim CP i są ospawnowane lokacje z C4 to nie mam pojecia ale mozesz to sprawdzic i sie podzielic nową wiedza :) A tak na powaznie to chyba gdzies w dziale Serwery jest likn do tego serwera - cos mi sie tak zdaje albo sie przewidzialem.

A z tych postaci to porponowal bym ci [jezlei juz musisz kupowac] to HE, jest naprade dobry, moze molniejszy od SR ale zato ma wiekszy DMG a i krytyki na ladnie wchodza. Ale proponowałbym ci gre od nowa bo w ten sposób poznasz lepiej te postac...

stozek2

Doszlem do wniosku ze jakbym  kupil postac  to gra bylaby juz bez sensu  a  najwazniejsze co ja bym robil w wolny czas a tak to ciagle expie   :twisted:  gram  juz nowa postacia  4 dzien i mam 38 lvl  i wybralem tez HE dlatego ze lubie jakos rase ludzi przedtem gralem gladem a teraz  lucznikiem sobie pobiegam :P

Beatronix

i tak powstają z popiolów lepsze nasze wersje :) a już myślałem że ten temat dam na innym forum jako przykład pewien :)

tyr chodzi mi ogólnie bo widze że w opisie masz takie ładne cuś (po co zmieniałeś :P ) i zauważyłem że tam jest że działa cp i lokacje z c4 dlatego sie domyslam że grasz na tym serwerze (inaczej po co byś to w opisie umieszczał :) ) i coś o nim powiesz czy fajny czy grupa trzymająca władze jakaś nie noobowska czy cuś :) zareklanuj swój serwerek no  :D

major76

Cytat: Beatonix3 lo..ehm noobek

masz pojecie co oznacza ten wyraz czy tylko chcesz byc fajny ?
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

eSkel

Ktos tu nie zna sie na zartach  :P

Beatronix

major76 brak mi słów (dres czy małolat? :) )

Tyr

Cytat: Beatonixtyr chodzi mi ogólnie bo widze że w opisie masz takie ładne cuś (po co zmieniałeś Razz ) i zauważyłem że tam jest że działa cp i lokacje z c4 dlatego sie domyslam że grasz na tym serwerze (inaczej po co byś to w opisie umieszczał Smile ) i coś o nim powiesz czy fajny czy grupa trzymająca władze jakaś nie noobowska czy cuś Smile zareklanuj swój serwerek no Very Happy

lol nie gram tak :D tylko tak wstawiłem :P i mi się nei chciało kasować ;P resztu :p znaczy sei zmodowac :D
Lineage 2 Classic EU