Stark lf 1v1

Zaczęty przez EsTeCzteryRkA, Sierpień 05, 2011, 09:00:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

Stark lf 1v1
Szukam 1v1, o kazdej porze dnia i nocy, kazda arena(jestem carebearem i szkoda mi expa), z hero skilami i weapon! Juz Iuc'a kiedys zabilem!

kto przyjmie wyzwanie!?  :P
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Sarin.

nie napisales najwazniejszego. ile tej adena za wpierdol mozna u ciebie zarobic?

EsTeCzteryRkA

Cytat: Sarin. w Sierpień 05, 2011, 09:15:33 AM
nie napisales najwazniejszego. ile tej adena za wpierdol mozna u ciebie zarobic?
chyba stracic:D

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Mauro

to pvp na gołe klaty czy ze sprzętem?

PS. Potrzebuje dobry przepis na ogórki konserwowe

Delios

grasz aktualnie SWSem czy coś mi się pomyliło ?
Archeage <3

EsTeCzteryRkA

Lista składników

• ok. 0,8 kg ogórków,
• 20 g soli (1 łyżka),
• kawałek korzenia chrzanu,
• ½ łyżeczki gorczycy,
• 450 ml wody,
• 20 g cukru (1 łyżka),
• łodyga kopru,
• 2-3 ziarna pieprzu czarnego,
• 150 ml octu 10 proc.,
• 2 ząbki czosnku,
• 2-3 ziarna ziela angielskiego,
• 1 liść laurowy.

Sposób przyrządzenia

• Ogórki ułożyć ściśle w słoju, przekładając przyprawami.

• Zagotować wodę z octem, solą i cukrem. Tak przygotowanym gorącym roztworem zalać ogórki.

• Ogórki powinny być zawsze przykryte roztworem.

Cytat: Delios w Sierpień 05, 2011, 11:26:07 AM
akutalnie nie gram :D

Acid

EsTeCzteryRkA

ma ktos black opsa na steamie?

Futerko

EsTeCzteryRkA

Cytat: Futerko w Sierpień 05, 2011, 03:28:00 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 05, 2011, 03:17:30 PM

ja mam bc2 i tf'a
bc2 i tf'a ja tez mam;/ ale w tfie teraz caly czas sa pelne servery bo darmowy jest;/ a jak gram na lapku w bc to mi sie grzeje i wylacza;/ a chcialem obadac black opsa bo bym sobie kupil ale nie wiem czy warto;/

Delios

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 05, 2011, 11:28:16 AM
Cytat: Delios w Sierpień 05, 2011, 11:26:07 AM
akutalnie nie gram :D

Więc jak możesz mnie wyzwać ? D:

p.s. Black Ops to żałosna gra
p.s. 2 właśnie gram w BRINKa (free to play weekend on steam) i też jest żałosny :C
Archeage <3

Rickert

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 05, 2011, 04:26:28 PM
Cytat: Futerko w Sierpień 05, 2011, 03:28:00 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 05, 2011, 03:17:30 PM

ja mam bc2 i tf'a
bc2 i tf'a ja tez mam;/ ale w tfie teraz caly czas sa pelne servery bo darmowy jest;/ a jak gram na lapku w bc to mi sie grzeje i wylacza;/ a chcialem obadac black opsa bo bym sobie kupil ale nie wiem czy warto;/
:/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Mauro

Delios

CoD 4 to ostatnia na swój czas grywalna część serii, po niej nastąpił gwałtowny spadek jakości. Każda kolejna to kupa zawinięta w złotko i Modern Warfare 3 zapowiada się jeszcze gorzej, zgodnie z dotychczasową tendencją spadkową.

Bad Company 2 już mi się przejadł, chociaż wciąż pogrywam.
Crysis 2 to mój aktualny numer 1. Mimo że posiada podobne założenia rozgrywki do CoDa to realizuje je w pięknym stylu, odświeża i wprowadza nowe własne modyfikacje.
Ostatnio grałem też w Medal of Honor - kiepska gra.
Teraz testuje BRINKa i jak pisałem wyżej, słabizna
-zmarnowany pomysł i potencjał.
Archeage <3

Arimas

Cytat: Mauro w Sierpień 05, 2011, 06:53:53 PM
cod 4>mw 2>black ops :P
/Agreed

Ja w sumie gram bo mi się historia podoba

Ale Treyarch nie umie robić gier, MW2 chodziło ok na prawie full detalach a w Black ops musiałem powyłączać cienie itp

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

retired

Delios

Cytat: Vraghor w Sierpień 05, 2011, 11:04:52 PM
http://www.battlefield.com/pl/battlefield3
:bump:
Battlefield 3 > all
i nie ma nawet dyskusji

trzeba jeszcze trochę poczekać no ale już niedługo open "beta"
Archeage <3

Itherus

dajcie jakis tytul dobrego fpp single player...

Tatsuc1

:D

Paskudny

Cytat: Itherus w Sierpień 06, 2011, 12:21:47 PM
dajcie jakis tytul dobrego fpp single player...
moirek, oblivion ? ; d

EsTeCzteryRkA

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Delios

Archeage <3

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA