H5 Open Beta Testy

Zaczęty przez RazielIII, Sierpień 02, 2011, 12:37:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paskudny

mi osobiście nie chce się grać od zera na serwie gdzie wszyscy już latają w dynasty setach zapewne i w icarusach i vesperach, do tego pełno ludzi lata w epicach, a kolejnych antków, czy valdków nie przybędzie ~~

pokit

Nowy serwer sie otwiera jak jest za dużo graczy a nie jak jest za mało, otwierając nowy serwer stary umiera.

Lokocz

Cytat: Paskudny w Sierpień 06, 2011, 12:14:15 PM
Cytat: pokit w Sierpień 06, 2011, 12:05:28 PM
Cytat: Paskudny w Sierpień 06, 2011, 11:37:04 AM
Moje niedopatrzenie :F co nie zmienia faktu, że lepszym rozwiązaniem byłoby postawienie nowego serwera :x

po co skoro ludzi grających jest na 1 serwer?
po to żeby sprowadzić nowych graczy, bo ten merg jak dla mnie był ciulowy, na x5 nic się nie działo, żaden klan pewnie nie sklecił chociaż jednego vesper seta, a na x15 ich kilka było :x no i zaczynać na starym serwie też nie jest za fajnie dla nowych graczy ;x
i co im po tych vesper setach jak h5 wejdzie? kazdy random bedzie mogl sobie takiego sklecic
a co do zaczynania na starym serwerze, dla nowych graczy jest o wiele prosciej niz od zero tutac itemy, gdzie nie ma zadnej gospodarki, na nowych serwerach w calkiem innym celu sie zaczyna :p
jedyne co moze bolec to epiki, a dokladniej to tylko antharas i valakas, bo jak go nie przynerfia, to nikt go nie ubije

RazielIII

Cytat: Lokocz w Sierpień 06, 2011, 01:00:29 PM
Cytat: Paskudny w Sierpień 06, 2011, 12:14:15 PM
Cytat: pokit w Sierpień 06, 2011, 12:05:28 PM
Cytat: Paskudny w Sierpień 06, 2011, 11:37:04 AM
Moje niedopatrzenie :F co nie zmienia faktu, że lepszym rozwiązaniem byłoby postawienie nowego serwera :x

po co skoro ludzi grających jest na 1 serwer?
po to żeby sprowadzić nowych graczy, bo ten merg jak dla mnie był ciulowy, na x5 nic się nie działo, żaden klan pewnie nie sklecił chociaż jednego vesper seta, a na x15 ich kilka było :x no i zaczynać na starym serwie też nie jest za fajnie dla nowych graczy ;x
i co im po tych vesper setach jak h5 wejdzie? kazdy random bedzie mogl sobie takiego sklecic
a co do zaczynania na starym serwerze, dla nowych graczy jest o wiele prosciej niz od zero tutac itemy, gdzie nie ma zadnej gospodarki, na nowych serwerach w calkiem innym celu sie zaczyna :p
jedyne co moze bolec to epiki, a dokladniej to tylko antharas i valakas, bo jak go nie przynerfia, to nikt go nie ubije
Smoki beda oslabione, poza tym z reszta sie zgadzam, paskud samemu moze faktycznie byloby ciezko ale jak zaczniesz z jakas ekipa to szybko sie farmi ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Paskudny

no ja bym wolał nowy serwer, bo bym się może i w kręcił znowu do gry, a na starym to tak ciulowo trochę, bo bym w jakimś mage pt zagrał najchętniej jakimś olkiem, albo palkiem :P
raziell, solo z boxami mając trochę zaparcie idzie się wyfarmić pięknie, myślę, że każdy lol klna będzie w stanie klepać tezzę, freyę i zakeny, a to w sumie też dobry boost, do tego epici z oly i tw jewele.

jac0l

Ostatnio cię przecież na hb widziałem:P z jakimś pt latałeś w dodatku miałeś vespera;x
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

pardi

Cytat: jac0l w Sierpień 06, 2011, 02:46:56 PM
Ostatnio cię przecież na hb widziałem:P z jakimś pt latałeś w dodatku miałeś vespera;x

na boxie
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

sestokacjusz

Cytat: Paskudny w Sierpień 06, 2011, 02:42:40 PM

raziell, solo z boxami mając trochę zaparcie idzie się wyfarmić pięknie, myślę, że każdy lol klna będzie w stanie klepać tezzę, freyę i zakeny, a to w sumie też dobry boost, do tego epici z oly i tw jewele.
potwierdzam czarna manodajka  spokojnie z dwoma boxami idzie sie wyexpic i generalnie dofarmic  do s wlacznie  a na h5 z tego co tam wyczytalem bedzie jeszcze latwiej, juz nie mowiac o pomanderach  pytanie  brzmi jedynie  co to za zabawa grac  z boxami:P

jedynie co mi sie nie podoba to  a grade  w sklepie troche za bardzo ulatwili zabawe

jak wstanie jakis nowy serwer dajcie znac  kusi mnie  bo z 4  dodatkowymi skilami  ogrom mozliwosci  dochodzi

Prokrastynator

co za problem sie wyfarmic na rpg, 2x dziennie mozna miec raty x45 przez godzine
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

sestokacjusz

gdzie najlepeij zglaszac bledy z test serwera bo jak zobacze na nowym serwie to  co 10 minut temu  tos ie w....

JamesDoakes

Cytat: sestokacjusz w Sierpień 10, 2011, 03:09:04 PM
gdzie najlepeij zglaszac bledy z test serwera bo jak zobacze na nowym serwie to  co 10 minut temu  tos ie w....
http://www.rpg-club.com/en/f/index.php/topic,19007

sestokacjusz

udalo sie komus wbic  bron blesem na +4 i wiecej  ?

dorwal ktos skila na test serwerze z livestona do agumentacji testowalem  topy midy  high  i lipa boksy z coinami sie mi koncza:P