Pomocy,dopiero zaczynam

Zaczęty przez cycu159, Kwiecień 02, 2006, 01:21:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

cycu159

Zaczolem gre,jestem orkiem i sobie walcze.
Mam pare pytan
Jak zdobyc nowe czary?
Jak puszczac taki ogien,nie wiem co jak to sie puszcza ale jak zapytalem anglika to mi odpowiedzial skill?Nie wiem jak to puscic?
Jak zalozylem pakta z kolesiem to jak zbieram kase po zabitych wilkach to dostaje tylko polowe?
Noi jak czarowac????
Gram na serwerze dragon network
Prosze odpowiedcie mi!!!!
gg7533114
blagam pomocy

Cyceron

CytatJak zdobyc nowe czary?
ehheh.. u ziomka co ma zielony napis na nickiem "Seer" do niektorych bedziesz potrzebowal totemów, mozesz je kupic w grocery store

CytatJak puszczac taki ogien,nie wiem co jak to sie puszcza ale jak zapytalem anglika to mi odpowiedzial skill?
skill no umiejetnosc.. klikasz na potworka i klikasz ten skill, a jak m to byc uzyte na innym graczu to klikasz trzymajac crtl

Cytat: cycu159Jak zalozylem pakta z kolesiem to jak zbieram kase po zabitych wilkach to dostaje tylko polowe?
bo to automatycznie rozdziela kasibe po rowno.

cycu159

a gdzie takiego seer moge znalesc???

I do czego jest suede,animal skin,ruege i coal?????
blagam pomocy

Fusin

To są tzw. Matsy :)
Będą Ci później potrzebne do złożenia armora i broni (b grade, a grade).

A ten "seer" jest w King's Hall (jak masz mape to będziesz wiedział gdzie to jest) z boków są takie komnaty, w jednej jest mistrz dla shamanów, w drugiej dla wojow.

Pozdro
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

Beatronix

a taki ogień to puszczas mająć fisty to taka broń dwuręczna wyglądająca jak takie duże kastety a niektóre jak pazury a seer oprócz w king/s hall jest w każdym mieście w c4 wygląda jak taki indianin

Cyceron

Cytat: Beatonixseer oprócz w king/s hall jest w każdym mieście w c4 wygląda jak taki indianin
zielony wódz indian ;]

cycu159

I podchodze do tego seer i obydwoje cos tam mowia i nic nie daja ani nic nie mozna kupic?Czy cos trzeba miec zeby oni mi dali czary?I jeszcze jedno pytanie jak mam urzywac Toughness zeby mi rusl lvl mam to w SKILLS I MAGIC i nie wiem co zrobic zeby roslo i w active mam jakis niebieska spirale co to ????
blagam pomocy

Cyceron

OMG. pewnie już dawno się dowiedziałeś ale odpowiem.
Musisz kliknąć na tego seer'a pokaże się dymek (nie ten z forum :P) i drugi raz klikasz i ci wyświetli dwie opcje:
Learn Skills
Quest

klikasz to 1.