Crash Report (7 dzień męki)

Zaczęty przez Gumi, Sierpień 06, 2011, 07:26:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gumi

Wyskakuje mi błąd bez historii o co kaman ? :pp
Oczywiście chciałem grać na privie i nie wiem co mam robić serwer to http://l2inferno.com/paradise/
Robiłem kilkanaście razy update , c-claner , sprawdzałem pliki i nic .
Te dwa załączniki wyskakują na raz (tutaj podzieliłem żeby było szybciej jak przy mojej radiówce ) :D

Kamal

Pewnie updatowałeś klienta i nie ma zgodności kronik.

Gumi

Czyli co teraz mam zrobić ? ;p ten priv jest  Epilogue Client , czyli na nowszej wersji nie pójdzie // tak?

Kamal

Było już w ponad dziesiątce tematów o tym... Musisz mieć zgodną kronikę, ew. o jedną wyżej (ale to też nie zawsze).

Gumi

Więc zadam pytanie .. czy ktoś ma jakis serw na h5

Kamal

Odsyłam tutaj.
Ze wspieranych - L2Ex lub L2Cerberus

Gumi

oczywiście net framework, visual C++ jest zainstalowane stery też są ... więc nie wiem co dalej ..

Draker

Mam ten sam problem. Kronika freya server tez freya wiec wtf? Ten visual cc czy net flamework jest potrzebny do dzialania l2?

Kamal

.net na 100%, nie jestem pewien cd. visual

Draker

zainstalowalem flameworka i nadal ten sam blad... nie wiem o co kaman ;f na starym kompie wszystko ladnie a na tym cos odawala...
ahh i jest niewielka ruznica miedzy tamtym zdjeciem a moim . Mianowicie u mnie blad jest l2.bin a nie l2.exe

Za namowa ludzi z innych postow ktore czytalem zainstalowalem nowe sterowniki do karty graficznej ale to nic nie dalo

Kamal

napisz jaki serwer. Próbowałeś z przeinstalowaniem klienta (wywalenie wszystkiego związanego z L2 z program files i potem uninstall)?

Draker

Probowalem zagrac na l2world . Ostatni raz gralem w l2 z pol roku temu ;f. Probowalem juz reinstalki clienta wykasowalem nawet wpisy rejestru ^^.

Nie wiem czy moze to przez to ze 2tygodnie temu instalowalem gracje final jednak ja usunalem bo nie znalazlem servera na nia :/

Edit: Sprobowalem na l2 crimson tez nie dziala