Problem z High Five

Zaczęty przez Zajonc, Maj 07, 2011, 05:28:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zajonc

Witam,
mam problem z nowym klientem.. Gram na dwoch kompach - w ciagu tygodnia na niezlej stacjonarce, a w domu na starszym laptopie. Sciagnalem high five i zainstalowalem na stacjonarce i gites smiga. Przyjechalem do domu - przeinstalowalem lina no i cholera nie chce sie uruchomic. To jakis nietypowy blad, bo nie wyskakuje zaden komunikat, tylko pokozauje sie kawalek tej łączki - nawet bez okienek na login, pass itd - na przemian z czarnym ekranem, mniej wiecej co pol sekundy, tak jakby sie probowal odswiezac, ale nic z tego. Przeinstalowywalem, probowalem wrzucac inne systemy, instalowalem stery do grafiki nowe, directa i dalej nic... Eny ajdijas?? Z gory thx

InsOmnia-

Zrób full check i wgraj nasz system.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Rodiss

Hej, proszę o pomoc, mam problem z gamegourdem, od 2ch dni nie moge się połączyć z grą - po upie cerberusa.

Zaczęło się od tego że gra napisała mi że mam niewłaściwą wersję, więc spoko zrobiłem check files. Po tym wyskoczył problem z gg, więc zrobił check files jesze kilka razy (mam połączenie 1mb/s tylko więc wydaje mi się że czasami może zrywać i po prostu nie jestem wstanie zrobić pełnego up'a). Skończyło się usunięciem gry, ponownej instalacji, check files, później system cerberusa, patch cerberusa i dalej lipa:(

Instalowałem pliki innego polskiego servera i nie było problemu, tez h5.

Co mam robić? może ktoś mógłby mi podesłać gg? Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Kakarif

Rodiss

moim również !

p.s. byłoby bardzo fajnie gdyby link do tego pliku znajdował się na oficjalnej stronie l2 Cerberus!

pozdrawiam wszystkich

InsOmnia-

dzis zrobie update systemu na stronie.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.