Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

Marki atk speed, quinty too, armor + mresist

Od małych golemów i potem już chyba wiadomo. Tak ja jungluje, ale imho są lepsi od ww do jungli. Udyr, Trundle, Mumu chociażby.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

seken

Rickert nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na midzie istnieje cos takiego jak harras, a wiec jak Brand probuje uzyc na mnie E, ja tez uzywam na nim E, po czym od razu za nim klade scianke.

Cytatb) Enemy jungler spi w jungli.
Wut? Przeciez nie trzeba pushowac, swoja droga jak mniemam grasz Malza na poziomie 'Uzywam E i spamuje auto attack na kripach!!1!!1!11!oneone!1!!!
Zeby sharrasowac wystarczy wyczaic moment auto attacku (co u Anivi czy Veigara trwa dosc dlugo) i uzyc E.
Jezeli enemy nie pozwoli na sobie uzyc komba to bedzie zonowany albo jak bedzie mial polowe hp to W+R+ignite.

Aha no i nie wiem jak ty, ale ja Malza zaczynam od butow, dzieki czemu latwiej harrasowac.

@tirius
Czemu
mnie
ignorujesz
w
lolu
?

Shen

Tirius

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 11:51:47 AM
Rickert nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na midzie istnieje cos takiego jak harras, a wiec jak Brand probuje uzyc na mnie E, ja tez uzywam na nim E, po czym od razu za nim klade scianke.

Cytatb) Enemy jungler spi w jungli.
Wut? Przeciez nie trzeba pushowac, swoja droga jak mniemam grasz Malza na poziomie 'Uzywam E i spamuje auto attack na kripach!!1!!1!11!oneone!1!!!
Zeby sharrasowac wystarczy wyczaic moment auto attacku (co u Anivi czy Veigara trwa dosc dlugo) i uzyc E.
Jezeli enemy nie pozwoli na sobie uzyc komba to bedzie zonowany albo jak bedzie mial polowe hp to W+R+ignite.

Aha no i nie wiem jak ty, ale ja Malza zaczynam od butow, dzieki czemu latwiej harrasowac.

@tirius
Czemu
mnie
ignorujesz
w
lolu
?

Miałem to samo pisać. Chyba coś zbugowane, co do Ciebie piszę, to nie odpisujesz. Dunno why.

seken

Cytat: Shen w Sierpień 13, 2011, 12:24:02 PM
miales juz nie grac w lol  :)
Zagram moze 3 rundki i tyle, loguje sie do lola zeby pogadac z innymi ludzmi, a nie grac.

Rickert

@seken
Większość ludzi na mida bierze buty, to raz. Dwa, harras działa w dwie strony, nigdy przy dobrym enemy/dobrym teamie mid nie wygrywał SAM linii. Zbijanie zbijaniem, ale nikt Ci nie będzie na pół hp stal na midzie po wbiciu ulty. :o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

CytatZbijanie zbijaniem, ale nikt Ci nie będzie na pół hp stal na midzie po wbiciu ulty.
Czyli sprawa bedzie wygladala tak, ze koles ma full hp, uzywac W+R i jeszcze jakos E wepchne, koles robi rikala i wraca.Robie to samo co chwile i koles ma outlvl, outfarme i outwszystko.

CytatDwa, harras działa w dwie strony, nigdy przy dobrym enemy/dobrym teamie mid nie wygrywał SAM linii.
No patrz czyli na esl, wcg i innych turniejach graja same lowboby, idz i naucz ich grac!

Rickert

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 03:37:26 PM
CytatZbijanie zbijaniem, ale nikt Ci nie będzie na pół hp stal na midzie po wbiciu ulty.
Czyli sprawa bedzie wygladala tak, ze koles ma full hp, uzywac W+R i jeszcze jakos E wepchne, koles robi rikala i wraca.Robie to samo co chwile i koles ma outlvl, outfarme i outwszystko.
Ano, w taki sposób możesz wygrać linie, nie sądziłem, że na to wpadniesz! ;o

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 03:37:26 PM
No patrz czyli na esl, wcg i innych turniejach graja same lowboby, idz i naucz ich grac!
Link do jakiegokolwiek filmiku gdzie koleś na midzie bez pomocy junglera(gank/buffy) bądź roamera wygrywa linię, z chęcią obejrzę.

Straaaaaaaaaaaaaaaasznie słaby macie tam poziom na EU skoro sobie tak harrasujecie kolesia, że albo macie killa, albo koleś jest z outowany ze wszystkim, hyh. DLATEGO ZAPYTAŁEM O JAK NAJSZYBSZY LVL 6 NA WW BO NA US JEST TAK, ŻE JAK KOGOŚ HARRASUJESZ TO IDZIECIE PO RÓWNI Z HP, A JAK ZBYT DUŻO HARRASUJESZ JESTEŚ GANKOWANY, NO ALE NIC, DLA WAS TO JEST DZIWNE, U,u.

@Tirius
Dzięki.

seken

CytatStraaaaaaaaaaaaaaaasznie słaby macie tam poziom na EU skoro sobie tak harrasujecie kolesia, że albo macie killa, albo koleś jest z outowany ze wszystkim, hyh. DLATEGO ZAPYTAŁEM O JAK NAJSZYBSZY LVL 6 NA WW BO NA US JEST TAK, ŻE JAK KOGOŚ HARRASUJESZ TO IDZIECIE PO RÓWNI Z HP, A JAK ZBYT DUŻO HARRASUJESZ JESTEŚ GANKOWANY, NO ALE NIC, DLA WAS TO JEST DZIWNE, U,u.
You made my day  :D :D :D :D :D :D :D :D :D
btw
Masz racje mamy niski poziom na eu, szkoda tylko ze na dream haku 1sze i 2gie miejsce bylo wlasnie tych lowbobow z eu ;/.
Aha no i dobry macie poziom jak ww nie chodzicie na solotopa tylko junglujecie.

Rickert

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 04:38:50 PM
CytatStraaaaaaaaaaaaaaaasznie słaby macie tam poziom na EU skoro sobie tak harrasujecie kolesia, że albo macie killa, albo koleś jest z outowany ze wszystkim, hyh. DLATEGO ZAPYTAŁEM O JAK NAJSZYBSZY LVL 6 NA WW BO NA US JEST TAK, ŻE JAK KOGOŚ HARRASUJESZ TO IDZIECIE PO RÓWNI Z HP, A JAK ZBYT DUŻO HARRASUJESZ JESTEŚ GANKOWANY, NO ALE NIC, DLA WAS TO JEST DZIWNE, U,u.
You made my day  :D :D :D :D :D :D :D :D :D
btw
Masz racje mamy niski poziom na eu, szkoda tylko ze na dream haku 1sze i 2gie miejsce bylo wlasnie tych lowbobow z eu ;/.

Ok, nie mamy o czym gadac, hah. Do tego niezly failzor z tym dreamhackiem, caly czas mowilem, ze macie fajny poziom na waszym elo, ale ok, hater sobie zawsze cos dopowie, jak mu braknie argumentow.

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 04:38:50 PM
Aha no i dobry macie poziom jak ww nie chodzicie na solotopa tylko junglujecie.
Ju mejd maj dej tuu, czekam na kolejne faile. : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kazuPwNz

czym różnią się ludzie w na od ludzi z eu bo nie czaje cie rickert ;D
a i co do poziomu to jakoś na dramhacku lepszy poziom pokazały klany z eu :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

ArchonQQ

Bo WW teraz na topie śmierdzi? nawet na Eu topce, do której się odwołujesz WW na topie już nie zobaczysz.
W dodatku co porównujesz? w topce nie jesteś , a więc mowa o low / mid elo i tam uważam, że US - > EU, wiem, bo sam miałem konto.
Na East rankedy były takie = totalna dominacja jednej strony, wyrównanych nie było , więc wtf? Twój tekst o dominacji lane chyba do tego się odnosi, że jeden to retard i drugi wbija na nim 5 fragów i schodzi na lane i robią Ci w 10 min dive w 4, bo dochodzi jungler.
Przy grze "na równym poziomie" bez junglera, roamera raczej ciężko kogoś ubić jeżeli ten ktoś używa mózgu już przy picku i na np. Leblanc nie picknie Karthusa, bo to samobójstwo. Zdarzają się błędy i z tego powodu fragi 1vs1 na top, mid lane, ale to w przypadku drastycznych błędów.

seken

Cytat: ArchonQQ w Sierpień 13, 2011, 05:05:08 PM
Bo WW teraz na topie śmierdzi? nawet na Eu topce, do której się odwołujesz WW na topie już nie zobaczysz.
W dodatku co porównujesz? w topce nie jesteś , a więc mowa o low / mid elo i tam uważam, że US - > EU, wiem, bo sam miałem konto.
W jungli tez go nie zobaczysz, bo sa lepsi junglerzy.

Ja uwazam, ze EU>US
Sory, ale te twoje argumenty sa smieszne, jezeli u Ciebie na US NIGDY nie zdarzaja sie przypadki, ze jedna strona dominuje droga no to jestes fajny, mecz fnatic vs aaa, gdzie shushei na solotopie po wygraniu z nidalka skonczyl gre ze statami 10/0 czy cos kolo tego.Masz racje nigdy nie moze byc dominacja, a jezeli na east ciagle widzisz, ze jedna strona dominuje druga to zmien dilera albo nie wciskaj surr w 20tej minucie jak Cie 'dominuja'
CytatA JAK ZBYT DUŻO HARRASUJESZ JESTEŚ GANKOWANY, NO ALE NIC, DLA WAS TO JEST DZIWNE, U,u.
:D

eot, szkoda mi na was czasu.

Rickert

Cytat: ArchonQQ w Sierpień 13, 2011, 05:05:08 PM
Na East rankedy były takie = totalna dominacja jednej strony, wyrównanych nie było , więc wtf? Twój tekst o dominacji lane chyba do tego się odnosi, że jeden to retard i drugi wbija na nim 5 fragów i schodzi na lane i robią Ci w 10 min dive w 4, bo dochodzi jungler.
Przy grze "na równym poziomie" bez junglera, roamera raczej ciężko kogoś ubić jeżeli ten ktoś używa mózgu już przy picku i na np. Leblanc nie picknie Karthusa, bo to samobójstwo. Zdarzają się błędy i z tego powodu fragi 1vs1 na top, mid lane, ale to w przypadku drastycznych błędów.
Heh, chociaz jedyny ktory wie jak wyglada jako taki normalny mecz. :)

Cytat: seken w Sierpień 13, 2011, 05:13:25 PM
W jungli tez go nie zobaczysz, bo sa lepsi junglerzy.
eot i tak mozna zakonczyc argumenty sekena. :)

@Kazu
Ano premady z EU > premady z US. Przynajmniej do czasu gamescoma. Ale to nijak ma sie do solo queue a co dopiero do solo queue na naszym elo, right? :p

EsTeCzteryRkA

-_-' aquaris ma 900 elo ja 1250 i takich moronow dostajemy ze szok.... kennen 3/10/3  46min i ma 57 creepow, lux mid 46min 216 ap , 1wszy item lich bane...

IHALA MADRID!
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Tirius

Who cares o jakieś solo queue.

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 13, 2011, 08:00:12 PM
Cytat: Tirius w Sierpień 13, 2011, 07:55:18 PM
who cares co ty piszesz

Lol Stark, ale to prawda. 90% plebów gra solo rankedy i masz dużo większą szansę na retarda niż na ogarniającego. Dlatego te wszystkie QQ o randomach, które uskuteczniacie od ponad pół roku są jak dzień świstaka.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: Alarion w Sierpień 13, 2011, 08:41:07 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 13, 2011, 08:00:12 PM
Cytat: Tirius w Sierpień 13, 2011, 07:55:18 PM
who cares co ty piszesz

Lol Stark, ale to prawda. 90% plebów gra solo rankedy i masz dużo większą szansę na retarda niż na ogarniającego. Dlatego te wszystkie QQ o randomach, które uskuteczniacie od ponad pół roku są jak dzień świstaka.
lol czytaj ze zrozumieniem

Rickert

Jezeli robisz duo queue z kolesiem ktory ma duzo mniej elo od Ciebie jak cos w okolicy 100-200, to zawsze masz w swoim teamie ludzi z o wiele mniejszym elo niz enemy team. :P

W niedziele ta hala bedzie w tesco, nie macie szans h4h4h4.

EsTeCzteryRkA

AndyBishop

Rickert

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 14, 2011, 10:53:36 AM

Psów i madritistów(w sumie to to samo, xd) tam nie wpuszczają. :D

Dolendil