Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

Raziel, co sie działo na rune? bo widze że jakiś śmieszny klan wam podjebał zamek.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

RazielIII

Cytat: jac0l w Sierpień 14, 2011, 04:13:27 PM
Raziel, co sie działo na rune? bo widze że jakiś śmieszny klan wam -_-'ł zamek.
przemkneli w ostatnich minutach jak sie z qq bilismy ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

ChillenSaint

@ bmf flame

hellsign pewnie ani razu nie wygrał pvp z aresa pt, a mówi o reszcie mięsa które tam się pałętało. co do tego to nie ma dyskusji - poziom słaby. natomiast pt aresa i czendo to na prawde dobre składy, nie czaje tego waszego rage na nich :D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

AbQ

GustO dziwko chcesz wpierdol od dresa ;D Mam podjechać ;> hahaha ;d

Odezwij sie na gadu misiek;D

ChillenSaint

Cytat: AbQ w Sierpień 14, 2011, 09:58:16 PM
GustO -_-' chcesz wpierdol od dresa ;D Mam podjechać ;> hahaha ;d

Odezwij sie na gadu misiek;D

:D:D
L II status - retired

HellSign

Cytat: ChillenSaint w Sierpień 14, 2011, 08:13:11 PM
@ bmf flame

hellsign pewnie ani razu nie wygrał pvp z aresa pt, a mówi o reszcie mięsa które tam się pałętało. co do tego to nie ma dyskusji - poziom słaby. natomiast pt aresa i czendo to na prawde dobre składy, nie czaje tego waszego rage na nich :D

BMF na RPG to Połowa InfernalCorps i Abyss x10 składu, lepszy poziom niż aresowy BMF

Wiesz, jakby na moje PT robiło 120 osób i po miechu mielibyśmy full epik, to ciekawe czy oni by nas pozabijali, więc eot. Poza tym ja bym grał, ale Felek quitnał, cp nie było to TNB/BMF nie chciałem dojsć, wiec ...

=============================================

Ares ogarnia klan, Zerka natomiast NIE. /end
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Duo

Juz ci cos mowilem chlopcze, w sprawach ogaru nie masz zadnego prawa glosu. Dales popis nie raz wiec wstrzymaj sie ze swoimi teoriami. BTW niezly excuse z exa, wszyscy widzieli jak prowadzisz swoja postac i party jakie by tam nie bylo, jak ktos jest cierpliwy to nawet poszuka wypowiedzi na twoj temat nawet na tym forum i to nie haterow tylko ludzi z klanu/wlasnego party  hahaha

Uploaded with ImageShack.us

HellSign

Cytat: Duo w Sierpień 15, 2011, 01:03:17 AM
Juz ci cos mowilem chlopcze, w sprawach ogaru nie masz zadnego prawa glosu. Dales popis nie raz wiec wstrzymaj sie ze swoimi teoriami. BTW niezly excuse z exa, wszyscy widzieli jak prowadzisz swoja postac i party jakie by tam nie bylo, jak ktos jest cierpliwy to nawet poszuka wypowiedzi na twoj temat nawet na tym forum i to nie haterow tylko ludzi z klanu/wlasnego party  hahaha

Screen/Fraps or never happened, oh please :)

Brak argumentów? :) so sad.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Duo

Co ci mam zescreenowac ? jak twoj koleg z pt chyba flamez wyciaga brudy na forum czy jak fapujesz sie przy screenie z mikrofalowki, ze ubiles aresa na subie 60 i zostalo ci 200 hp ?

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Fabienne

Szołłłłłłł mastttt gooołłł onnnnnn:P..........

Paskudny

ilu tutaj napinaczy, jeszcze tylko lokocza brakuje i będzie jak za starych dobrych czasów x5 ; D

AbQ

Żałuje tylko że Raziel gra na RPG Brakuje mi imo napinki Lokocz vs Raziel Rpg vs Dex ;d

pardi

Cytat: Paskudny w Sierpień 15, 2011, 05:20:52 PM
ilu tutaj napinaczy, jeszcze tylko lokocza brakuje i będzie jak za starych dobrych czasów x5 ; D

lokocz zjarał oba kompy xD we wtorek powinien być back online
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Paskudny

Cytat: pardi w Sierpień 15, 2011, 05:24:59 PM
Cytat: Paskudny w Sierpień 15, 2011, 05:20:52 PM

lokocz zjarał oba kompy xD we wtorek powinien być back online
ta pisał mi ostatnio na gg, że spalił kompa i czeka na nowego

sestokacjusz

jak nic sciema , zbiera sily, tylu hejterow  ktorzy  nic sie nie nauczyli to i sie przygotowac musi

fakt jest taki ze bmf mozna zaliczyc do top 10 epic fail  rpg  gdyby jeszcze  siedzieli cicho to by to mozna bylo jakos przelknac bo jakby nie bylo rodacy ale oni musieli jak  " klan ktorego nazwy nie mozna wymawiac"  kozaczyc po forach a teraz  ciezko przebolec ze sie z nich smieja  za plecami

co do merge  prawda jest taka ze kazdy macha szabelka a i na jednym i na drugim serwie juz danow nie ma skladow co trzymaly  za prawie wszystkie sznurki

iDanny

Cytat: HellSign w Sierpień 15, 2011, 12:38:34 AM
@ bmf flame

BMF na RPG to Połowa InfernalCorps i Abyss x10 składu, lepszy poziom niż aresowy BMF

Wiesz, jakby na moje PT robiło 120 osób i po miechu mielibyśmy full epik, to ciekawe czy oni by nas pozabijali, więc eot. Poza tym ja bym grał, ale Felek quitnał, cp nie było to TNB/BMF nie chciałem dojsć, wiec ...

No no zapomniales jeszcze dodac ze wszystkie gc z zamkow tez do nas szly. A i codziennie skladla od kazdego cp po 100kk do aresa cp zeby byl sprzet  hahaha

Cytat: sestokacjusz w Sierpień 15, 2011, 05:46:36 PM
jak nic sciema , zbiera sily, tylu hejterow  ktorzy  nic sie nie nauczyli to i sie przygotowac musi

fakt jest taki ze bmf mozna zaliczyc do top 10 epic fail  rpg  gdyby jeszcze  siedzieli cicho to by to mozna bylo jakos przelknac bo jakby nie bylo rodacy ale oni musieli jak  " klan ktorego nazwy nie mozna wymawiac"  kozaczyc po forach a teraz  ciezko przebolec ze sie z nich smieja  za plecami

Mhm, juz raz to mowilem i pozwol ze powtorze. My flamu na forach nie zaczynalismy robili to za nas ludzie tacy jak ty :)
top 10 epic fail rpg? To znaczy ktory fail bo nigdy nie zakladalismy ze bedziemy ownic rpg wiec ja tu failu nie widze gralismy sobie 4fun.

Hate more.

ChillenSaint

@ bmf flame

koleś, sprawa wygląda tak, że kto jak kto, ale akurat ty, to nie masz za bardzo podstaw do tego zeby jeździć po BMF, bo srsly, nigdy nic nie osiągnąłeś :x to jak bmf jest (było?) prowadzone, też mi nie odpowiada, dlatego ja tam nie gram. ale nie cierpie jak ktoś sie przypierdala, a tak na prawdę to jego wiedza ogranicza sie do tego, co inni napisali :D ja biłem się z bmfami, aresy na l2ex uciekli ze sprzętem każdemu, bo po 1. to noliferzy :D po 2. co jak co, ale party aresa jest stackowane na starcie. taka taktyka. jak cie to boli, to masz problem :D ja tam nic do nich nie mam, chociaż ci których biorą z łapanki pod skrzydła, robią im obciach głównie. na l2ex grały chyba 3-4 moze 5 pt, które jako tako mozna nazwać core i walczyli z nami jak równy z równym, mimo ~40 vs 60 - nas było więcej, za to ares miał rusha +15 :D
L II status - retired

jac0l

co do merge  prawda jest taka ze kazdy macha szabelka a i na jednym i na drugim serwie juz danow nie ma skladow co trzymaly  za prawie wszystkie sznurki
Napisane przez lidera klanu ElWariaci.

HellSign

Cytat: Duo w Sierpień 15, 2011, 09:26:07 AM
Co ci mam zescreenowac ? jak twoj koleg z pt chyba flamez wyciaga brudy na forum czy jak fapujesz sie przy screenie z mikrofalowki, ze ubiles aresa na subie 60 i zostalo ci 200 hp ?

Kolega Flamez, który pisał że mnie i Muntariego wyrzucił z PT? -  A było tak, jego kolega sd/wc/sws byli nonstop boxowani, ale nie miał jaj się go pozbyć i się pożegnaliśmy.

Frapsnij siebie :)

Haters ...

Cytat: ChillenSaint w Sierpień 15, 2011, 06:54:05 PM
@ bmf flame

koleś, sprawa wygląda tak, że kto jak kto, ale akurat ty, to nie masz za bardzo podstaw do tego zeby jeździć po BMF, bo srsly, nigdy nic nie osiągnąłeś :x to jak bmf jest (było?) prowadzone, też mi nie odpowiada, dlatego ja tam nie gram. ale nie cierpie jak ktoś sie przypierdala, a tak na prawdę to jego wiedza ogranicza sie do tego, co inni napisali :D ja biłem się z bmfami, aresy na l2ex uciekli ze sprzętem każdemu, bo po 1. to noliferzy :D po 2. co jak co, ale party aresa jest stackowane na starcie. taka taktyka. jak cie to boli, to masz problem :D ja tam nic do nich nie mam, chociaż ci których biorą z łapanki pod skrzydła, robią im obciach głównie. na l2ex grały chyba 3-4 moze 5 pt, które jako tako mozna nazwać core i walczyli z nami jak równy z równym, mimo ~40 vs 60 - nas było więcej, za to ares miał rusha +15 :D

:) Piękne, wzruszyłem się. Mówisz o L2ex, na którym po rushu cały serwer stał na lagu? Podaj mi 1 serwer gdzie BMF coś osiągnał, a serwer który nie jest L2J (RPG 2x FAIL) i tyle.

Ty natomiast, miałeś farta ze składem na start exa i tyle, pokaż swojego skilla z eeka to porozmawiamy.

Cytat: iDanny w Sierpień 15, 2011, 06:44:08 PM
@ bmf flame

No no zapomniales jeszcze dodac ze wszystkie gc z zamkow tez do nas szly. A i codziennie skladla od kazdego cp po 100kk do aresa cp zeby byl sprzet  hahaha

Mhm, juz raz to mowilem i pozwol ze powtorze. My flamu na forach nie zaczynalismy robili to za nas ludzie tacy jak ty :)
top 10 epic fail rpg? To znaczy ktory fail bo nigdy nie zakladalismy ze bedziemy ownic rpg wiec ja tu failu nie widze gralismy sobie 4fun.

Hate more.

Nie stresuj się
RPG CLUB x3 Empire

iDanny

Cytat: HellSign w Sierpień 15, 2011, 07:33:28 PM

:) Piękne, wzruszyłem się. Mówisz o L2ex, na którym po rushu cały serwer stał na lagu? Podaj mi 1 serwer gdzie BMF coś osiągnał, a serwer który nie jest L2J (RPG 2x FAIL) i tyle.

Nie ma to jak fail za failem. Widze ze znowu cos przeczytales tylko ze pojebaly Ci sie serwery bo na l2ex rush nic nie lagowal.
Ale czego moge oczekiwac od kolesia ktory szczekal przed startem serwa ze bedzie robil z nami co chce a quitnal po 1 tygodniu?  hahaha

A i jeszcze pamietam nawet pvp vs twoje party... Nikt od nas nawet nie zginal :/ smutne

Pozdro i milej zabawy w klanie ktory sie podszywa pod BMF  :D

jac0l

AbQ

Nie no kurwa srsly nice danny, jak dlamnie zawsze byłeś plebsem i będziesz plebsem. Na cerberusie aresowi cały w dupe bez wazeliny wchodziłeś.  Nie no ale co kto lubi, osobiście Ci powiem że tak zwany prawdziwy "BMF" . W porownaniu do tych ludzi co tutaj grają pod tylko Nazwa BMF . To dwa światy. Wy nawet nie umieliście zachować kultury osobistej , tak samo jak wasz wielki przydupas Sanox , bluzgi na rodzicow na klanowym to u was norma. Więc o jakim lepszym BMF ty mowisz synku?

Duo

Cytat: AbQ w Sierpień 15, 2011, 08:44:16 PM
Nie no -_-' srsly nice danny, jak dlamnie zawsze byłeś plebsem i będziesz plebsem. Na cerberusie aresowi cały w dupe bez wazeliny wchodziłeś.  Nie no ale co kto lubi, osobiście Ci powiem że tak zwany prawdziwy "BMF" . W porownaniu do tych ludzi co tutaj grają pod tylko Nazwa BMF . To dwa światy. Wy nawet nie umieliście zachować kultury osobistej , tak samo jak wasz wielki przydupas Sanox , bluzgi na rodzicow na klanowym to u was norma. Więc o jakim lepszym BMF ty mowisz synku?

Tyle w kwesti kultury. Dlaczego akurat na cerberusie wchodzil w dupe aresowi, a wczesniej nie ? :D

Cytat
Niezly kolejny excuse

Hellsing podaj chociaz 1 server na ktorym cokolwiek osiagnales,server l2j,wiek 30,pogoda : dobra. Kiepsko starasz sie manipulowac, jezeli w ogóle zrozumiesz o co chodzi.