Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 06:15:28 PM
w00t? 2 x naszego consta zrobiliśmy zlot i jakoś mile wspominam obaloną wódkę i spędzony czas.

To, że dużo dresiarstwa gra w L2, to już inna smutna historia.
Smutną historią byłoby spotkanie dresów i ciebie  :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Alarion

smutną historią jest ogólnei spotkanie dresów z jakimkolwiek normalnym człowiekiem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AbQ

To według Ciebie nie powininem wychodzić kurwa z domu? To inny człowiek dla Ciebie?
To tak samo jak dlamnie jebane czarnuchy i pierdolone brudasy.

Rickert

Cytat: AbQ w Sierpień 16, 2011, 07:56:46 PM
To według Ciebie nie powininem wychodzić -_-' z domu? To inny człowiek dla Ciebie?
To tak samo jak dlamnie -_-' czarnuchy i -_-' brudasy.
wat de fak.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

To według Ciebie nie powininem wychodzić -_-' z domu? To inny człowiek dla Ciebie?

Słuchaj, dla mnei dres to osoba nie tyle łysa i ubierająca się wg tej "subkultury" co totalny palant, który łazi i tylko szuka pretekstu by komuś w*** (a czasami i coś ukraść). Jeżeli klasyfikujesz się pod tą osobę, to mi przykro, jeżeli z kolei jedynie tak się ubierasz i słuchasz jakieś tam muzyki (techno?) i nie zaczepiasz ludzi, to co mnie to interesuje?

Tak samo jak ja słucham rock'a/metalu, ale 90% tych stereotypów możesz sobie w dupę wsadzić, bo to się tyczy jakiegoś tam małego odsetka.

Jeżeli poczułeś się zatem urażony nazwaniem cię stricte dresem, to... no cóż...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

AbQ

spoko koleś z Lecha o chuj chodzi;)

ome1

niektórzy tu widzę dobry towar ćpają mogę prosić numer do dilera ?:D

Paskudny

http://www.youtube.com/watch?v=twZ0m2pkOu8 to są prawdziwi kibice.
Ja osobiście bałbym się jakiegokolwiek zlotu, bo wiem czym by to się skończyło ; D
@Alarion, dobrze, że nie masz nic przeciwko narodowcom, o i dresy raczej na łyso się nie golą, włosy na żel, a na to czapeczka i jazda !  hahaha

ChillenSaint

pierdolicie, grałem z nim, spoko koleś :D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

EsTeCzteryRkA

Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 08:10:00 PM

Słuchaj, dla mnei dres to osoba nie tyle łysa i ubierająca się wg tej "subkultury" co totalny palant, który łazi i tylko szuka pretekstu by komuś w*** (a czasami i coś ukraść). Jeżeli klasyfikujesz się pod tą osobę, to mi przykro, jeżeli z kolei jedynie tak się ubierasz i słuchasz jakieś tam muzyki (techno?) i nie zaczepiasz ludzi, to co mnie to interesuje?

Tak samo jak ja słucham rock'a/metalu, ale 90% tych stereotypów możesz sobie w dupę wsadzić, bo to się tyczy jakiegoś tam małego odsetka.

Jeżeli poczułeś się zatem urażony nazwaniem cię stricte dresem, to... no cóż...
@alarion

-_-' szwabow i rumunow

to tak jakbym napisal ze satanisci slychaja R&B bo tam tez dra ryja
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Paskudny

EsTeCzteryRkA

Cytat: Paskudny w Sierpień 17, 2011, 11:56:19 AM
stark, zapomniałeś dodać żydów i tzw brudasów ;D

http://www.youtube.com/watch?v=s2YiJ13MRUE
chuj z zydami , codziennie sie nimi myjemy, a z brudasami gram w pilke takze chuj z nimi

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

sestokacjusz

jesli ktos uwaza ze nie bedzie nigdy  rasista to niech sie przejedzie pomieszkac tak na pol roku do angli francji badz holandi  gwarantuje  mu ze po 4 miesiacach  bedzie zdrowo i szczerze nienawidzil wiekszosci hindusow pakistancow turasow   czarnych  a juz szczegolnie marokancow u nich standardowa  forma walki z konkurencja innej nacji jest podpalenie badz pobicie  :afro: niestety wiekszosc z nich  jest za glupia  zeby grac w l2  wiec jedyne co mozemy znimi zrobic to  op... w duchu  i trzymac z daleka od naszych  pieknych czystych i zadbanych osiedli:p

EsTeCzteryRkA

Prov

Cytat: ChillenSaint w Sierpień 17, 2011, 12:21:35 AM
-_-', grałem z nim, spoko koleś :D

chodzi tu o naszego constowego dresowego bdka ? ;D

edit siemka Barys ! ;D
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Paskudny

Cytat: sestokacjusz w Sierpień 17, 2011, 01:07:18 PM
jesli ktos uwaza ze nie bedzie nigdy  rasista to niech sie przejedzie pomieszkac tak na pol roku do angli francji badz holandi  gwarantuje  mu ze po 4 miesiacach  bedzie zdrowo i szczerze nienawidzil wiekszosci hindusow pakistancow turasow   czarnych  a juz szczegolnie marokancow u nich standardowa  forma walki z konkurencja innej nacji jest podpalenie badz pobicie  :afro: niestety wiekszosc z nich  jest za glupia  zeby grac w l2  wiec jedyne co mozemy znimi zrobic to  op... w duchu  i trzymac z daleka od naszych  pieknych czystych i zadbanych osiedli:p
Nigdzie nie muszę jechać żeby napawać nienawiścią do innych nacji/ras ;>

Rickert

Szanować murzyna swego, bo możecie mieć... ciapaka. :/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

Cytat: jac0l w Sierpień 16, 2011, 07:39:03 PM
Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 06:15:28 PM
w00t? 2 x naszego consta zrobiliśmy zlot i jakoś mile wspominam obaloną wódkę i spędzony czas.

To, że dużo dresiarstwa gra w L2, to już inna smutna historia.
Smutną historią byłoby spotkanie dresów i ciebie  :P
tylko przeważnie większość takich dresów to leszcze...
http://www.sadistic.pl/kibic-motoru-lublin-vs-dziennikarz-polsa-vt15511.htm  :D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

AbQ

Moja Zabawka ;D
Wiem że piękna.:C

Lebambel

cos drama ustala czyzby wszyscy na wakacje pojechali?xD btw ile kosztuja ds 150 a ile ds z fokusem 150?
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

AbQ

Broń B+12.
Wieczorem pojawi się Ciekawa rozmowa z Graczem BMF:D

Lebambel

mam pytanie talum heavy set i ds +150 fire czy draco set i czyste ds? jak sadzicie w czym bdzie lepiej takie pytanie bo mam kase tylko na taki zestaw..:P
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D