problem ze zmianą serwera

Zaczęty przez Gothi, Kwiecień 03, 2006, 09:16:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gothi

Witam mam dośc dziwny problem otóz kumpel zachęił mnie do zmiany serwera zminiłem z Bartza na red dragon wszystko wwydawłao sie ok az do momentu tworzenia postaci za każdym razem gdy próbuje stworzcy postac monitor przechodzi(automatyczneie) w stan czuwania i musze zrobic reset bo juz nic wiecej na kompie nie moge zrobic :(

sebeq

sprobuj przeinstalowac l2, naprawde nie wiem co wiecej moze pomoc ;/

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Gothi

No problem w tym ze juz przeinstalowałem najpierw to mi nawet na moje konto nie chciało wchodzi a le po jakim czasie sie uspkoiło i tera mi ten bład wychodzi słyszełm ze cos w rejesstrze systemu zle ustaiony host i moze blokowac czy jakos tak ( nie weim do konca jak i co)

No.1

jesli chcesz grac na kilku serverach na jednym kliencie musisz zmieniac nazwy pilkow w folderze z gra (bo beda sie gryzly)
1.SYSTEM-zmieniasz np.SYSTEM.1
2.LineageII.URS-zmieniasz na LineageII.URS1
3.LineageII(updater _taki globus) na LineageII1
dopiero wtedy wgrywasz patcha 2giego servera na ktorym chcesz grac on robi ci te folderki,odpalasz gre ZAWSZE z folderu SYSTEM danego serwera
czasami jest tak ze musisz (aby grac np na serwie 1) zamienic spowrotem wszystkie nazwy plikow

troche namieszalem ale mam nadzieje ze jest to zrozumiale
jesli nie to pisac :) !!!!

sebeq

plik host znajdziesz tutaj (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc), na niektorych serwerach (czyt. l2j) trzeba tam wpisac IP serwera na jakim chcesz grac, pokaz mi stronke tego dragona, wtedy bede mogl powiedziec wiecej :P

Gothi

stronka serwera to http://www.reddragon.xn.pl/ raz udało mis stworzyc postac ael w ogóle wyłacz mi sie monitro i to w róznych odstepach raz po 10 sekundach a raz po 2 min

sebeq

Cytataz udało mis stworzyc postac ael w ogóle wyłacz mi sie monitro i to w róznych odstepach raz po 10 sekundach a raz po 2 min

sprobuj zrobic windowsa, host tutaj nic nie pomorze

bonco_pl

ja poprostu numeruje systemy 2,3,4 i mam po 2-3 systemy nic sie niegryzie a nawet jesli to wtedy trzeba zrobic to z  .urs :)

Gothi

Cytat: sebeq
Cytataz udało mis stworzyc postac ael w ogóle wyłacz mi sie monitro i to w róznych odstepach raz po 10 sekundach a raz po 2 min

sprobuj zrobic windowsa, host tutaj nic nie pomorze
dobra tylko problem dotyczy tej jednej gry a system miał nie dawno reinstall najwyzej zrobie jeszcze raz :D

Gothi

przeinstalowałem system. za pierwszym razem chodziło bez problemu potem znów monitor tak reagoweał mysłaełm ze to moze winna monitora to zaminiłem z kolega i to samo