CO TO ZA BRON!?

Zaczęty przez Skrzat, Listopad 28, 2005, 05:08:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skrzat

dlugo myslalem, szukalym, tego skrina zrobilem juz chyba z miesiac temu, przelookalem wszystkie strony i dalej kurwa nie doszlem jaka to jest bron!!!!!
jak ktos wie to niech napisze bo mnie to juz miesiac meczy i nic :/
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

GlooM

To jest bron jaka wlada Doom Knight i inne moby (nie chce mi sie sprawdzac jak sie nazywa), na niektorych servach GMowie summonuja takie itemki i daja jako nagrode za event czy cokolwiek.
W l2 jest duzo roznych dziwnych rzeczy - od puszek coli do piszczacych papci czy broni jakimi bija sie moby.

Skrzat

no na paradise jest tych broni pelno :O nawet Saladin jedna ma (dzisiaj mi juz powiedzial jak sie nazywa) Dreadbone czy jakos tak, na paradie duzo ludzi ja ma :/

co do piszczacych papci to nie slyszalem, ale slyszalem o czyms takim jak Chrono weapony, ktore sa tylko na pokaz i gdy uderzasz moba wydaje sie dziwny dzwiek, lecz nie sa skuteczne ;}
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

RaZielus

Chrono Weapons, Squeaking Shoes <piszczace kapcie :P> sa na officialu :P

Sengaia

gratuluje wlasnie odswierzyles temat z z przed roku :shock:
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Tyr

coo ?  :o  :o  :o  to rok trwa u nas 5 miesięcy ?  :o  :o  :o  od kiedy ?  :o  :o   :oops: coś mnie ominęło?
Lineage 2 Classic EU

Thorin

wiesz chuck tak mu powiedzial zeby tak myslal i mysli ^^ nietylko sa na oficialu na wszystkich l2j sa papcie piszczonce na niekturych sa tez te bronie mobuw zreszta jak chcesz popatrzec se na te wszystkie dziwactwa postaw se serwer zrub sie gm jak chyba wiekszosc jusz to robila i pobadaj se a te chrono tez sa na niekturych l2j znalesc dobry i do zabawy
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Arthas

Ta broń nazywa się Dreadbane D grade...

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Wez ty Thorin przestan z tym Chuckiem to nie kozak tak jak dagget...

RaZielus