Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Ja ostatnio na grałem na :

WC+ Wilk (expiony) + SK + Kura,
Buff, mana, exp/drop fajny - polecam.
+ na WC buffie z wilkiem bardziej na pvp pobiegasz niż na buffie od SE. (no ... najlepiej w cp grać, ale to jest chyba oczywiste:P)

SE jest upierdliwy, a wc się przyda zawsze ^^
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Sebal

Wiem, ze to może być dla Was nudne czy upierdliwe ale jakiś poradnik do SK mógłby ktoś napisać aby po prostu ktoś, np. taki ja, mógł zobaczyć jak SK ocenia jakiś gracz.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

lukasz09091

Cytat: Sebal w Maj 22, 2011, 02:31:53 PM
Wiem, ze to może być dla Was nudne czy upierdliwe ale jakiś poradnik do SK mógłby ktoś napisać aby po prostu ktoś, np. taki ja, mógł zobaczyć jak SK ocenia jakiś gracz.

Nie wiem czy jest tu jakiś sk z offa/ruoffa, a gracze z privów i tak zostaną wyśmiani więc myślę, że próżno czekać. Proponuję Ci pooglądać frapsy z ruoffa z sk

Sebal

Tak tez i robię :) aczkolwiek taki poradnik jak zrobił Alarion byłby całkiem porządny :D
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Soneo

. Generalnie poradnik dużo ci nie pomorze poza podstawowymi wiadomosciami dotyczacymi skili .Trzeba wszystko wywazyc po swojemu dopracowac taktyke i dobrac styl walki to dosc specyficzna postac .

Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

OverMorda

Jakie certy i dye dla sk na Freyi głównie pod open pvp / mass pvp?
Buffer jest z wszystkimi buffami oprocz kamaelskich.

Paskudny

dye +5str - 5 dex
certy haste, celka, ud/spiryt osobiście bym brał, no i 6xm.def

ProVo

Cytat: Paskudny w Sierpień 24, 2011, 10:54:28 AM
dye +5str - 5 dex
certy haste, celka, ud/spiryt osobiście bym brał, no i 6xm.def

Tankiem się nie da wziąć ud bo to cert z tanka a jak wiadomo tank tanka na sube nie weźmie ...

OverMorda

A składać na niego Vespera Noble czy zostać przy Moiraiu?

Alarion

foundation +6 moirai to fajna sprawa dla heavy usera ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

OverMorda

A jeżeli raczej nie bedzie Foundation Moiraia? A no i na oly staty liczone są z max +6 enchantu.

Arimas

Vesper = Trochę więcej P.def, resist sleep/hold
Moirai = Resist stun

IMO warto mieć oba sety, moirai na stunnerów a vesper na wszystko inne

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ractail

Jeśli możesz mieć vorpala, a nie masz moira masterworka albo +6 to możesz rozważyć jednak vorpala. Ja obecnie mam moiraia +3 zwykłego i na olimpiadzie boli dosyć brak speeda w walkach z klasami, które maja slowa lub block ww. Różnica w p. def jest też duża.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Arimas

Cytat: ractail w Sierpień 30, 2011, 09:19:59 PM
Jeśli możesz mieć vorpala, a nie masz moira masterworka albo +6 to możesz rozważyć jednak vorpala. Ja obecnie mam moiraia +3 zwykłego i na olimpiadzie boli dosyć brak speeda w walkach z klasami, które maja slowa lub block ww. Różnica w p. def jest też duża.
Vorpal jest pod mass/9v9 a nie 1v1/oly

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ractail

Cytat: Arimas w Sierpień 30, 2011, 09:33:33 PM
Vorpal jest pod mass/9v9 a nie 1v1/oly

Wielu tanków, łącznie z hero biega na oli w vorpalu właśnie ze względu na speed.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

navan

Witam, chcę zrobic SK pod DD build, do klepania nukerów i daggerow, poradźcie mi proszę, jaki set lepszy i dlaczego:) Mam na myśli MAJ czy TALLUM bo reszta chyba raczej niebardzo? I jakie dye do tego?

Sylar

navan

Sylar

Tallum ofc +8% Atk speeda > +4% p.atk i 50% resist stun w tym przypadku , chociaz na daggera bym sie zastanowil bo bluff w interlude byl lekko przekoksany i na daggera wg mnie maj a na nukera tallum

navan

w takim razie co będzie bardziej uniwersalne? Biorąc pod uwagę codzienną grę, przypadkowe pvp, i exp, bo chodzi przecież o to żeby szybko farmić i zdobyć S a nie się bujać na A grade..:) Ale zeby powalczyć tez troche można było

RazielIII

Na IL MJ hvy >Tallum zarówno na BD i SK przy DD buildzie (i tak tylko jedyny słuszny)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

navan

Dzieki, też bardziej skłaniałem się ku MJ, standardowo dye +4str +4dex -8con i +4int -4wit będą ok?

RazielIII

Pod farmę tak, pod PvP ograniczyłbym się tylko do +4str - 4 con i +int - wit
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

bula

po co ruszac int/wit?

+5str-5con i MJ set, calkowicie wystarczy

Kamal

Dla LS, poison, hex, bleed, blablabla... ofc ;)