Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sestokacjusz

gdzies padlo haslo ze niby 2 tygodnie  bety potem live  ale osobiscie wolalbym na koniec wrzesnia zobaczymy   

edit na stronce pisze early september dokladnej daty brak

pardi

hmm... nie mam npcków wtf

klienta zassałem z torrenta którego polecali
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

RazielIII

Bo cos robia i co chwile wstaje i pada, npcsrv wstaje jakies 5 min po gamesrv.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pardi

no własnie udało mi się wbić 2 raz za 1 byłem online ~2 min teraz ~30 sek
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Quibre

Mam jeszcze pytanie to H5 to ma jakieś specjalne wymagania b0 mam nowego lapka a na ekranie logowania widze klatkami xD Gdzie  przy  :DGF odpalam po 5 kont i zero ścin

HellSign

Cytat: Quibre w Sierpień 26, 2011, 07:42:23 PM
Mam jeszcze pytanie to H5 to ma jakieś specjalne wymagania b0 mam nowego lapka a na ekranie logowania widze klatkami xD Gdzie  przy  :DGF odpalam po 5 kont i zero ścin

Mi na ruskim działało bardzo dobrze, kwestia karty graficznej, wyłącz detale i tyle, motiony zostaw na HIGH(praktycznie brak errorów) i grasz.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Quibre

Ok sorka niepotrzebna panika cos widocznie źle się załączył już wszystko gra na full detalach tylko serwer off?Czy ja mam coś źle?

JamesDoakes

Cytat: Abruzzi w Sierpień 26, 2011, 08:37:30 AM
chyba w gorsze -_-' w które ty wdepnąłeś, już się nie da wdepnąć ;d (chodź nie bronie lajfa scammera)
u jelly

tru7i

Diablo II - retired
Lineage2 - active, innova eu ))
League of Legends - maintenance, EU WEST *truti

RazielIII

Cytat: ARCYK w Sierpień 26, 2011, 03:33:12 PM
Most users ever online was 866, Today at 05:31 PM.

I to dopiero beta a tyle ludu na forum. oO
Currently Active Users: 2007  :D
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

russek

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

NightBird

Jesli rzeczywiscie taki epic serv sie szykuje to proponuje administracji zrobic normalny dzial temu serwowi (taki jak ma rpg, dex etc...)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

kazuPwNz

Cytat: kornes w Sierpień 26, 2011, 08:58:07 PM
Cytat: Abruzzi w Sierpień 26, 2011, 08:37:30 AM
chyba w gorsze -_-' w które ty wdepnąłeś, już się nie da wdepnąć ;d (chodź nie bronie lajfa scammera)
u jelly
na jaki serv afle wbijają bo jeszcze jeden valakas by sie przydał ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

sestokacjusz

administracja mowiaca ze na start serwera bedzie  4000 ludzi  jest bardzo skromna w obliczeniach :D , teraz to jzu tylko sie martwic  zeby kasy  nie nalapali  za PA i  znikli:P tydzien po starcie

kactuzz

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

tru7i

Diablo II - retired
Lineage2 - active, innova eu ))
League of Legends - maintenance, EU WEST *truti

EsTeCzteryRkA

MARIUSZZZZZZZZZZZZZ
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Dexter69

I co, wszyscy podjar nie? :P
Ja tam nie trawię tych wszystkich "7k" online serwerów z Rosji, lepiej znać sporą część serwera na którym jest niecałe 2k, a nie takie ciśnienie na wszystko. :)

kaganpwnz

Cytat: Dexter69 w Sierpień 27, 2011, 06:55:12 PM
I co, wszyscy podjar nie? :P
Ja tam nie trawię tych wszystkich "7k" online serwerów z Rosji, lepiej znać sporą część serwera na którym jest niecałe 2k, a nie takie ciśnienie na wszystko. :)
na ten serwer idą klany z NA/RU offa i z wielu innych privów takich jak rpg dex ... dużo znajomych twarzy z którymi się grało przez ostatnie 4 lata więc jest ten klimat..

FatalBlow

Cytat: kaganpwnz w Sierpień 27, 2011, 07:09:58 PM
na ten serwer idą klany z NA/RU offa i z wielu innych privów takich jak rpg dex ... dużo znajomych twarzy z którymi się grało przez ostatnie 4 lata więc jest ten klimat..
Nazwy klanow z Ru Offa / Dexa i RPG, dajesz