SA Empower a buff Empower

Zaczęty przez KurakWP, Kwiecień 05, 2006, 03:36:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KurakWP

Czy Empower z SA kumuluje się z buffem empower? Tzn czy sam buff coś wtedy daje. Chodzi o to że mam shilen orcale na dual boxie, a chce wziąć SoWD z SA empower, i zastanawiam się czy przypadkiem empower broni i buff nie będą się pokrywać (wtedy bym wziął homulusa z SA Akumen)
Aha i czym rózni się SA empower od magic damage? Który z nich daje wieksze obrażenia? O jaki procent magic power zwieksza obrazenia i koszt? Przy której konfiguracji SA wyciągne największe obrażenia?
Z góry dziękuje

WarHammer

nie oby dwa bufy dizlaja odsobno SA a buff to 2 ruzbne zeczy
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

montezuma

SA empower zawsze daje ok. 20m att, jeden z gorszych SA.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Beatronix

a SA acumen ile daje cst speed?

Tyr

eee... chyba 15% :? gdześ tak widziałem :? ale nie pamietam gdze :?
Lineage 2 Classic EU

KurakWP

CytatSA empower zawsze daje ok. 20m att, jeden z gorszych SA.
Hmm to który byś polecał dla sorca?
Fakt faktem że większość biega z akumenem

Luno

Cytat: tyr16eee... chyba 15% :? gdześ tak widziałem :? ale nie pamietam gdze :?

Branch of The Mother TreeAcumen
Increases Casting Spd. by 15%. Enhances damage to target during PvP.

Na przyklad w opisie broni :P

Ryltar

SA empower to takie dno jak Magic Paralyze(moze i nawet gorsze) juz wole kupic tatuaz +INT

KurakWP

To jakie SA polecasz Ryltar dla sorca? Magic Power? Akumen? Magic Damage? Czy może coś innego?
A tatuaz +int mam (dokładnie +4 :P)

eSkel

major76

Na weapon'ie Cgrade
np SoWD

Red SA: Empower
Increases M. Atk. by 24.

Green SA: Magic Power
During magic attack, MP consumption will increase by 15% and M. Atk. will increase by 99.

homunkulus czy club of nature(blunt)

Red SA: Acumen
Increases Casting Spd. by 15%.

na Agrade te SA troche inaczej sie przedstawia
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Ryltar

Ludzie sa o tyle powaleni ze sa posredni ale to tez zaleta bo mozesz jechac w jakims kierunku(duzy power wolno rzucasz lub mozesz zrobic odwrotnie) dzieki czemu mozesz dostosowac postac do swoich potrzeb.

KurakWP

Wiem że truje ale chciałbym zapytać na ile odczuwalna jest róznica 24 m att. Bo jeśli ma to zwiekszyć moje obrażenia o jakieś szczątkowe punkty to biore akumen iwymiatam na pvp.
A co do magic power to uzywał ktoś tego? Chodzi mi o to czy jest to opłacalne- bo jednak mana o 15% szybciej schodzi, ale za to 99 magic att robi wrazenie.

montezuma

24m att po 40lvl niz nie znaczy. Magic power tez jest malo przydatnym SA. 99% magow na pvp uzywa broni z SA acumen.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

KurakWP

O to mi chodzilo- w takim razie biore homulusa z akumenem. Dzięki za pomoc.