Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pardi

Cytat: dualbox w Wrzesień 10, 2011, 02:08:18 PM
dawaj dawaj leech  :D
jak dzisiaj serwer postawia i bedzie chodzil stabilnie to quitow nie bedzie :P

a kto by miał quitować ? na horyzoncie nie widać żadnego lepszego serwera więc quitować mogą tylko krótkodystansowcy którzy i tak by quotneli ~78 lvlu albo i wcześniej 
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

NightBird

przez login mnie nawet nie puszcza, a kolega ktory siedzi mowi ze dalej lagi...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

bleble12

Ja się nie spinam poza tym jak mam pograć skoro lagi są albo server down ,poza tym chodzi mi tylko o to żeby mi ktoś pokazał dowód iż rzeczywiście są to te same pliki co na ru offie  :bump:

up@ felek ,Mirla proszę ciebie co ty wypisujesz ...chyba mam prawo żeby ktoś kto wypowiada się ,że to są offowe pliki udowodnił mi to bo zdaje mi się ,że gdzieś o tym przeczytał .
nope

Thombstone

a co powodem nie moze byc np kommunity server? Nie widzialem CMSa odwzorowanego na l2off by 100% dzialal, cerberus nawet ma inny

xXxFelekxXx

Cytat: bleble12 w Wrzesień 10, 2011, 02:16:31 PM
Ja się nie spinam poza tym jak mam pograć skoro lagi są albo server down ,poza tym chodzi mi tylko o to żeby mi ktoś pokazał dowód iż rzeczywiście są to te same pliki co na ru offie  :bump:

up@ felek ,Mirla proszę ciebie co ty wypisujesz ...chyba mam prawo żeby ktoś kto wypowiada się ,że to są offowe pliki udowodnił mi to bo zdaje mi się ,że gdzieś o tym przeczytał .

Przeczytać o tym możesz na stronie / forum serwera.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

dualbox

nom, w pełni funkcjonuje alt+b = community
w sumie latwo rozpoznac czy pliki sa off/l2j
To jest ten dualbox ?!

raiderek

Znajdź nie działające, lub źle działające rzeczy to pogadamy.
Uwierz mi że na becie dużo było takich cwaniaków szukających dziury, wszyscy zamilkli.

To raczej słaba rekomendacja, ale sam grałem sporo czasu na ruoffie i na becie również nic nie zauważyłem.
Wasting time since 2004
Ru off.

Nervoson

ARCYK

RNM

Blitz

Severus

Dlaczego nie mogę się zalogować? założyłem konto aktywowałem a przez logowanie nie przepuszcza...:/

dualbox

To jest ten dualbox ?!

Severus

Prokrastynator

chodzi mi tylko o to żeby mi ktoś pokazał dowód

sory ale, g ówno obchodzi nas twoje zdanie? nie grałeś, nie widziałes i w dupie byles, takze jak chcesz cos osiągnąc, to ty nam udowodnij ze nie jest to l2 off, proste?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

bula

Cytat: Severus w Wrzesień 10, 2011, 03:39:41 PM
Na stronce? Jak konkretnie sie za to zabrac ?:D
logujesz sie do CP i tworzysz konto(nie moze miec takiego samego loginu jak konto na stronie)

dualbox

To jest ten dualbox ?!

1Kain

Hej,

przez cały dzisiaj dzień nie działa mi strona l2.ws

Jak do tej pory, nie założyłem konta do gry i nie ściągnąłem patcha, czy jest jakaś inna strona z której mogę to zrobić?

dualbox

To jest ten dualbox ?!

kubiw

Problem jest w tym ,ze zablokowali jakies IP z obawy na ddos, i niektórym np mnei nie działa strona
Polecam brami proxy
PS
Z  tego co widze lagi naprawione?

dualbox

Cytat: LeechLag issue is temporarily solved, but that's not final, we continue to work on this. Right now the whole team is pursuing the network issues, so be patient if you don't get quick PM or support answer. We should fix this issue once and for all and then we'll put all our effort in everything else.

jak cos to dziala stabilnie bez lagow
To jest ten dualbox ?!

NightBird

nie do wiary co sie na overlordach dzieje.... kupa z zrobienia tego teraz...

Uploaded with ImageShack.us
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

1Kain

Dzięki!

Przez bramkę proxy działa jak należy.

Nervoson

Cytat: 1Kain w Wrzesień 10, 2011, 06:29:00 PM
Dzięki!

Przez bramkę proxy działa jak należy.
Jezeli mozna wiedziec skad masz internet?

Czy tylko ja mam taki problem? No chyba ze cos zmienili i ja nie obeznany  :oops: