Jakiej uzywac itemy??

Zaczęty przez kebosmen, Kwiecień 08, 2006, 12:22:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

Gram elven wizardem i mam taki zestaw: mithril T i mithril S,boots of power, rip gauntles, sword of mistic oraz kite shlied i hamlet...chodzi mi o to czy ten zestaw jest dobry glownie bron? czy lepiej bedzie uzywac booka czy moze laski...PROSZE O SPRAWDZONE METODY

8)  8)  8)  8)
Z GORY DZIEKI

Soulern

CytatGram elven wizardem i mam taki zestaw: mithril T i mithril S
Nie powiedziałeś, jaki lvl ;)
Co do tuniki i stockingsów, to są top D o ile się nie mylę, ale polecałbym bardziej Elven Mithril Tunic - lepiej wygląda, chyba że lubisz żółty kolor ;)
Cytatchodzi mi o to czy ten zestaw jest dobry glownie bron?
Zależne od lvlu. ja także miałem od 20 lvlu Mystic Sword, i noszę go nadal ze względu, że oszczędzam kasę na Sage Staff ;) Twój miecz polecam ci do ok. 29-30 lvlu, dalej... może jakiś dagger z Giran lub top D laska, jeśli cię stać?
Cytatkite shlied
Od ok. 30 lvlu lepiej zmień na Hoplon, o ile nie będziesz chciał kupić laski. Większa tarcza i możliwość sparowania ciosu, lepszy def rate...
Co do hełmu, polecałbym ci Bronze Helmet lub Helmet, a rękawic i butów nie znam ;)

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

sebeq

Do 40 lvl nosilem Devotion Set (jest to NG armor ktory dodaje 15% cast speed), i staff top z sklepu (giran ofc), tarcze sobie darowalem. Imo lepszy jest staff, rzucasz mocniejsze czary, w polaczeniu z Devotion zaden moob do Ciebie nie powinien dobiec. Jak juz pisalem, devotion to ng wiec bedziesz mial okropnie malego defa, raczej nie zalecane jest bic duzo mobow na raz;)

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

kebosmen

a czy tome of blood page bylby dobrym wyborem :?: zastanawiam sie wlasnie nad tym lub nowym mieczem...Doradzajcie! :D

sebeq

Ja zawsze bralem to co mialo najwiekszy m attack  :twisted:

kebosmen

I jeszcze takie pytanie o te bronie>>>Sword of mistic a sword of occult<<<
CZYM ONE SIE ROZNIA OPROCZ NAZWY???

I chcialbym bron ktora w blakshmicie bede mogl dalej uleprzac>>>to wazne<<<po co mam zbierac na nowa bron ze sklepu jak moge sobie stara zamienic na leprza?...DORADZAJCIE DALEJ

sebeq

nie zabardzo rozumiem co napisales..:/ Jesli chodzi o "ulepszanie" dopiero do broni C grade mozesz dodac SA (czyli to ulepszenie)

kebosmen

chodzilo mi o zamienienie u dwarfow za kase>>>poprostudaje bron szukam nastepnej do ktorej utworzenia jest potrzebna kasa i stara bron...

sebeq

jeszcze o czyms takim nie slyszalem :/

kebosmen

nigdy nie byles w blakshmit w giran i nie zmieniales bronie>>>nieprawdopodobne

Kawuś

Na roznych privach sa rozmaite rzeczy wiec mnie juz nic nie zdziwi...