Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

przypadkiem tak =p For sure w trumnie był mistrz 6 ścieżek!
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

lukasz09091

Cytat: jac0l w Sierpień 25, 2011, 01:26:27 PM
przypadkiem tak =p For sure w trumnie był mistrz 6 ścieżek!

niemożliwe  :)

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

lukasz09091

No bo mi się to przegięte wydaje, chodź w sumie nikogo bardziej zajebiste tam wsadzić się już nie da. Jest to w mandze?

jac0l

Nie ma jeszcze, w aktualnym chapie jest tylko kwestia kabuta, że chce użyć swoja asa:P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

impos89

Różnie idzie to stwierdzić. Za każdym razem jak są wzywani to mówią jak siebie pokonać. Wychodzi na to, że Kabuto musi wskrzesić kogoś kto chce "żyć" i kopać dupska.

Oprócz wymienionych można podrzucić jeszcze Jiraye. Pierwszy, Drugi, Trzeci Hokage nie może być wezwany bo zostali zapieczętowani już.
Czwartego mogą przywołać, ponieważ Orochimaru prawie to zrobił.

Sześć ścieżek - sądzę, że mogą go przyspawnować ale teraz trochę za wcześnie.
Czego bał się Madara - brata sądzę. To, że jest słabszy nie świadczy o tym, że np. nie zna jego słabych punktów. Lub mógłby mu trochę narobić syfu.

Strasznie przechodzone to Naruto, czytam mangę bo już na prawdę chciałbym dojechać do końca.
Ostatnio moją uwagę przykuł Gantz.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Ryltar

Szczerze zarówno Bleach jak i Naruto ciągną się jak sraczka.Już kończysz i masz zamiar podcierać dupę a tu jeszcze coś leci.

Shen

Strasznie ten naruto zamula, ta wojenka już dawno powinna się skończyć. Dobra akcja jednak z tym że Tobi to nie Madara, w co wiekszość wierzyła.

Solar

Ile to lat naruto jest już wydawany ?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Shen

Myśle ze na wiki znajdziesz odpowiedz.

Kamal

1999r, czyli...12 lat?  :o

Shen

U nas od 2003, zaraz po zakonczeniu dragon ball, tez szmat czasu.

Sebal

Jak Wam się podobają aktualne odcinki (filery)?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Xaxunio

Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Sebal

Sebal- Life ...

Polopiryn

Jedne fillery są lepszy, inne są gorsze. Owszem, fillery są nudniejsze niż odcinki zgodne z mangą, ale jednak muszą one być i nie przeszkadza mi to. Było kilka ostatnich fillerow, które przewinąłem. Ogółem większość fillerów oglądam z miłą chęcią, bo to zawsze coś innego. Jednak dobija mnie kilka spraw - Naruto w tych fillerach walczy z różnymi przeciwnikami i nie może dać se rady, ale pokonał Nagato(Paina), a przegrywa z jakimiś piratami trochę przesadzili pod tym względem. We wszystkich fillerach, o dziwo naruto nie używa rasengana, oodamy rasengan ani wszystkich swoich "assów" - Dziwne to dla mnie trochę^^ No, ale coz - Pozostaję czekać i oglądać dalej ;)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Mi to nie przeszkadza i lubię je nawet oglądać. A co do tego, że przegrywa z jakimiś piratami itd. Mimo, że mógłby po prostu zrobić rozpierduche to fajnie właśnie jak jest pokazane, że dalej może być normalnym typkiem który nie musi robić swoich procombosów. Chociaż czasem było to aż irytujące. Np. dzisiejszy odcinek był jak dla mnie bardzo fajny, żaden z obecnych filerów nie przypadł mi do gustu jak ten dzisiejszy :)
Sebal- Life ...

Arimas

Cytat: Polopiryn w Październik 20, 2011, 11:53:55 PM
Jedne fillery są lepszy, inne są gorsze. Owszem, fillery są nudniejsze niż odcinki zgodne z mangą, ale jednak muszą one być i nie przeszkadza mi to. Było kilka ostatnich fillerow, które przewinąłem. Ogółem większość fillerów oglądam z miłą chęcią, bo to zawsze coś innego. Jednak dobija mnie kilka spraw - Naruto w tych fillerach walczy z różnymi przeciwnikami i nie może dać se rady, ale pokonał Nagato(Paina), a przegrywa z jakimiś piratami trochę przesadzili pod tym względem. We wszystkich fillerach, o dziwo naruto nie używa rasengana, oodamy rasengan ani wszystkich swoich "assów" - Dziwne to dla mnie trochę^^ No, ale coz - Pozostaję czekać i oglądać dalej ;)
My Thoughts Exactly

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Xaxunio

A mi sie fillery nie podobają i są nuuudne i przewidywalne jak diabli. Może i narzekam, ale fillery nie sa tak wciągające (przynajmniej dla mnie) jak historia z mangi. Czemu nie walną jakiejś historii np. co robił Itachi przez te wszystkie lata, albo historię eksperymentów Orochimaru, albo humorystyczne podejście miłości Hinaty do Naruto (który tego nie widzi).. To byłoby ciekawe i miałoby jakiekolwiek nawiązanie do fabuły.
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Arimas

Cytat: Xaxunio w Październik 21, 2011, 05:49:44 PM
A mi sie fillery nie podobają i są nuuudne i przewidywalne jak diabli. Może i narzekam, ale fillery nie sa tak wciągające (przynajmniej dla mnie) jak historia z mangi. Czemu nie walną jakiejś historii np. co robił Itachi przez te wszystkie lata, albo historię eksperymentów Orochimaru, albo humorystyczne podejście miłości Hinaty do Naruto (który tego nie widzi).. To byłoby ciekawe i miałoby jakiekolwiek nawiązanie do fabuły.
+1

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz09091

Cytat: Arimas w Październik 21, 2011, 09:26:28 PM
+1
+2

oglądałem te filery z czasów przed shipudenem, ale kolega mi powiedział, że ogólnie filery strasznie posysają, obejrzałem z nudów "młody człowiek i morze" - straszna masakra  :(

Materid

Cytat: Arimas w Październik 21, 2011, 09:26:28 PM
+1

+3 ja zaczalem ogladac te filery ale stwierdziłem ,że jednak przeczekam do szkolenia na wyspie razem z Ośmiorniczka :)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Sebal

+4!

Mimo, że podobają mi się te filery.... to fajnie by było obejrzeć coś co opisałeś! =D
Sebal- Life ...

Shen

Szkoda zycia na fillery, juz patrzenie w sufit jest ciekawsze.

Arimas

Cytat: Shen w Październik 22, 2011, 09:04:12 PM
Szkoda zycia na fillery, juz patrzenie w sufit jest ciekawsze.
Ewentualnie jeśli jest ładnie pokolorowany/ jakiś obraz namalowany
na taki biały to nie