Exp do 85

Zaczęty przez Don007, Październik 18, 2011, 09:51:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Don007

interesuje mnie sprawa expienia do 85, a mianowicie jak sie expi do 85? czy wystarczy jeden buffer do dobicia 85 i obudzenia? czy bez full supportu nie pojdzie? ogolnie po przebudzeniu troche nie milo bedzie powiedziec 2 supportom zeby spie***lali... nastepnie slyszalem ze liczba osób w pt zmalała do 7 wiec ten support sie po prostu nie pomiesci. Jesli macie jakies rady dla startującego klanu 2-3 const to będziemy wdzięczni :)

Vraghor

moze byc ciezko bo wiekszosc polakow na ruoffie oczekiwalo na GoD juz z 85lvl 100% wiec nikła jest szansa ze ktos teraz ekspi od zera :)
retired

Arimas

Cytat: Vraghor w Październik 18, 2011, 10:08:34 PM
moze byc ciezko bo wiekszosc polakow na ruoffie oczekiwalo na GoD juz z 85lvl 100% wiec nikła jest szansa ze ktos teraz ekspi od zera :)
Arba i tank 76 LF party na cabrio  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Don007

Cytat: Vraghor w Październik 18, 2011, 10:08:34 PM

źle mnie zrozumiałes :) my ruszamy już całą, gotową ekipą, ok 2-3 cp i teraz proszę o porady jak szybko dojsc do 85 - jak expic, jak z supportem, na czym polega ta "szybsza" metoda wbicia 85 itd ;)

Vraghor

aoe (garden of eva, tanor, ancient battleground,pavels,fog,sklepy, loa w tej kolejnosci) + high lvl support (WTS WC 83 !) i tyle
retired

Phoeniks

do 66 chyba leci sie sporo na questach + aoe, dalej glownie aoe. Szybciej sie lvl, bo potrzeba mniej expa do 85, a moby daja go wiecej niz wczesniej + ulatwiony dostep do sprzetu do low s, chociaz jezeli chodzi o lancera to wszystko jest stosunkowo tanie
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Solar

Cytat: Phoeniks w Październik 19, 2011, 04:31:03 PM
do 66 chyba leci sie sporo na questach + aoe, dalej glownie aoe. Szybciej sie lvl, bo potrzeba mniej expa do 85, a moby daja go wiecej niz wczesniej + ulatwiony dostep do sprzetu do low s, chociaz jezeli chodzi o lancera to wszystko jest stosunkowo tanie
Tylko drop adeny jest mniejszy  ja od 81 jadę na - z expem

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Arimas

Cytat: Solar w Październik 19, 2011, 04:46:11 PM
Cytat: Phoeniks w Październik 19, 2011, 04:31:03 PM
Tylko drop adeny jest mniejszy  ja od 81 jadę na - z expem
mobki w loa nadal dają tyle samo kasy

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.