f2p

Zaczęty przez orlok, Październik 12, 2011, 08:46:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: montezuma w Październik 19, 2011, 05:59:39 PM
Cytat: HellSign w Październik 19, 2011, 05:44:04 PM
Cytat: Dzondzy w Październik 19, 2011, 04:32:30 PM
Cytat: bylyforumowicz w Październik 15, 2011, 02:21:12 AM
http://img267.imageshack.us/img267/1653/shot00035i.jpg

:(

Ciekawe za ile można teraz kupić chara 85/80/80/80 5/5 na Naii :>

250$.. śmieszne pieniądze.

5/5 + postac za 250$ ? LoLmao

nie, gola postac 85 z subami kosztuje 250$, epiki sa znacznie drozsze.

to i tak drogo jak na serwer, gdzie multum postaci wyszło z bot traina. Na Lancerze idzie kupić takie postacie sporo taniej. Epiki to wiadomo, inna bajka.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

netheril

gola postac 85 z subami kosztuje 250$
ktos musi byc ladnie *CIACH* zeby tyle wylozyc na postac ktora moze sie "sama" wykoksac   :oops:

/Acid
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Sebal

To w sumie GoD będzie na początku grudnia?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vraghor

moj sts 85/75/75/75 poszedl poltora roku temu za 1,6k na allegro wiec ok 750pln za taka postac to i tak spory spadek, pamietajcie ze z offa trzeba bylo zaplacic za klucz+prepaidy+bot wiec cena rosnie :)
retired

montezuma

Cytat: netheril w Październik 19, 2011, 07:27:07 PM
gola postac 85 z subami kosztuje 250$
ktos musi byc ladnie popierdolony zeby tyle wylozyc na postac ktora moze sie "sama" wykoksac   :oops:

nie ma szans na "samo" exp obecnie do 85/suby, wczesnij zarobisz bana. zreszto po co? Co chwila sa evenyt z bostem exp, ja wbilem z 82.80 do 85lvl w tydzine grajac 4godziny/dzienie na evencie x2exp.

Cytat: Vraghor w Październik 19, 2011, 08:18:21 PM
moj sts 85/75/75/75 poszedl poltora roku temu za 1,6k na allegro wiec ok 750pln za taka postac to i tak spory spadek, pamietajcie ze z offa trzeba bylo zaplacic za klucz+prepaidy+bot wiec cena rosnie :)

250$ to cena za gola postac, dolicz kolejne pareset $ na podstawowy sprzet.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Roxis

Przez tydzien na ratach x2 z 82 na 85... po 4 godziny dziennie... hmm chyba solowales w cytadeli ;d?

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

montezuma

Cytat: Roxis w Październik 19, 2011, 09:19:34 PM
Przez tydzien na ratach x2 z 82 na 85... po 4 godziny dziennie... hmm chyba solowales w cytadeli ;d?

dv, solo moby za pomoca turn undead
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Rickert

Doooobra, jako, ze w ogole nie sledzilem tego tematu, to mam pytanie. Czy jest jakis jeden post gdzie jest wszystko to napisane co bedzie, why itp? Jezeli nie to ktos ma zamiar to zrobic?

A jezeli nikomu sie nie chce to moze ktos zrobic mi wersje tl;dr? :<

Bo nie wiem czy jest sens czytania wszystkich stron tutaj by sie czegos dowiedziec. :f
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Thombstone

na stronie l2 info widzialem opisy klas, i kilka innych, w dziale godness of destruction PTS.
Zmiany w pts po polsku tez sa napisane jak i z h5 tak i z goda http://lineage2-info.pl/articles.php?article_id=313

Brianoc

Wg mnie lineage stanie sie druga tibia, juz widze te rzesze polaczkow na jeszcze wiekszym star-warsie niz freya czy h5
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Alarion

Cytat: Brianoc w Październik 22, 2011, 02:03:13 PM
Wg mnie lineage stanie sie druga tibia, juz widze te rzesze polaczkow na jeszcze wiekszym star-warsie niz freya czy h5

Szkoda, że takie coś czytam co każdą kronikę co wychodziła...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Thombstone

L2 przechodzi totalny facelifting i ciekawe czy przedobrza z rzeczami dodanymi w l2, moim zdaniem to juz jest w fazie krytycznej. Oby nie okazalo sie fail z pewnymi aspektami.
Cieszy mnie w sumie ogrom zmian z ptsa, nowy system pvp / warow i olimpiad, usuniecie nevit blessingu i vit herbow, a wiec bardzo duzo zmian na +++.

Roxis

A co to jest Tibia? I ile w to grales :P ?

L2 EU Vinuz !
L2RU

Nervoson

No faktycznie akurat to bylo dobre....

Arimas

Cytat: Roxis w Październik 22, 2011, 02:33:34 PM
A co to jest Tibia? I ile w to grales :P ?
:D
Btw. jeżeli już porównywać to do WoW'a czy Aion'a a nie do tibi

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Ryane

Przejscie na tryb f2p i te wszystkie updaty sa jedynie proba podniesienia na nogi starszej gry, ktora swoje lata swietnosci ma juz za soba. I nalezy pamietac, ze wszystkie zmiany sa tworzone pod serwery oficjalne, a nie pod privy. Gdyby nie te aktualizacje to moze w ta gre graloby jakies 30-40% z obecnych aktywnych graczy.

alite

Cytat: Thombstone w Październik 22, 2011, 01:38:34 PM
na stronie l2 info widzialem opisy klas, i kilka innych, w dziale godness of destruction PTS.
Zmiany w pts po polsku tez sa napisane jak i z h5 tak i z goda http://lineage2-info.pl/articles.php?article_id=313
masakra ile zmian, czuje ze po zalogowaniu sie na ten server, bede takim samym newbem jak ktos kto nigdy nie gral w te gre wczesniej :D

Grande

Po prostu teraz na tą gre należy patrzeć troche inaczej niż dawniej i nie oglądać sie za siebie jak to sie kiedyś grało, bo ta gra z tym co było kiedyś ma wspólną już tylko nazwe nic wiecej. Ja po prawie dwuletniej przerwie skusiłem sie na h5 i gra mi sie całkiem przyjemnie i im więcej czytam o GOD tym bardziej te wszystkie zmiany zaczynają mi sie podobać, ale traktuje teraz tą grę poprostu jak l3 lub inną gre z grafiką z przed lat.

Bubacz

Cytat: Grande w Październik 22, 2011, 10:43:10 PM
Po prostu teraz na tą gre należy patrzeć troche inaczej niż dawniej i nie oglądać sie za siebie jak to sie kiedyś grało, bo ta gra z tym co było kiedyś ma wspólną już tylko nazwe nic wiecej. Ja po prawie dwuletniej przerwie skusiłem sie na h5 i gra mi sie całkiem przyjemnie i im więcej czytam o GOD tym bardziej te wszystkie zmiany zaczynają mi sie podobać, ale traktuje teraz tą grę poprostu jak l3 lub inną gre z grafiką z przed lat.

To co stanowi kwintesencję l2 od początku czyli farma+drama jest niezmienne :)
---
ShiningWill - Me haz shield!

Roxis

Dawac te serwery bo ru off smierdzi ;d ( squig wie czemu xD )

L2 EU Vinuz !
L2RU

roli

Thombstone

Nooo, ja tez chcę, ale trzeba nam poczekac do polowy listopada co najmniej na jakie kolwiek info na temat serverow nowych dla EU.
Ogrom zmian jest masakryczny, ale nie rozumiem. W czasie deklarowanej wojny po okresie 3 dniowym traci sie - 100% expa? Dlvl?
Jak tak to hard war... I podoba mi sie zmiana 85+ wymagany + nobless i awaking system by walczyc na olimpiadzie.
Zastanawiam sie nad tym "Możliwość przyjmowania do akademi graczy z lvl poniżej 75 i nieskończoną 3 profesją.", ciekawe ile da wtedy crp taka postac.
LoL: Wszystkie katakumby i nekropolia zostaną zamknięte. This iz zal?
I ostania rzecz ktora mi sie podoba - zmiana questow prof (nareszcie).
Takie tam smaczki jak komus nie chce czytac sie ptsa.

Kall

Cytat: Thombstone w Październik 23, 2011, 07:28:17 AM
Nooo, ja tez chcę, ale trzeba nam poczekac do polowy listopada co najmniej na jakie kolwiek info na temat serverow nowych dla EU.
Ogrom zmian jest masakryczny, ale nie rozumiem. W czasie deklarowanej wojny po okresie 3 dniowym traci sie - 100% expa? Dlvl?
Jak tak to hard war... I podoba mi sie zmiana 85+ wymagany + nobless i awaking system by walczyc na olimpiadzie.
Zastanawiam sie nad tym "Możliwość przyjmowania do akademi graczy z lvl poniżej 75 i nieskończoną 3 profesją.", ciekawe ile da wtedy crp taka postac.
LoL: Wszystkie katakumby i nekropolia zostaną zamknięte. This iz zal?
I ostania rzecz ktora mi sie podoba - zmiana questow prof (nareszcie).
Takie tam smaczki jak komus nie chce czytac sie ptsa.

Ja tę informację z wojną zrozumiałem tak, ze wczesniej mając wara nie traciłeś expa a teraz tracisz 100% czyli te -4% jak za normalny zgon.

L2 EU off @ TapMadls

FokuSs

Słyszałem, że postawią pare serwerów i nie będzie serwera polskiego tylko będzie opcja zmiany języka, prawda? Naszym zadaniem do tego czasu jest ściągnąć na l2 jak najwięcej zółtodziobów xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Vraghor

btw. skad sie bierze stare kodeksy do enchantowania skili przed przebudzeniem? na pewno z dropa ale skads jeszcze?
retired