Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nervoson

Cytat: orlok w Październik 22, 2011, 10:38:20 AM

CytatJets problem z npc serwerem a jest spowodowane to dużą ilością npców, dużą ilościa graczy w tych samych lokacjach no i tym, że kązdy summoner może mieć teraz chyba z 4 czy 5 summonów + peta

Mieli ten problem na pts. Trochę głupie, że nie rozwiązali tego przed live. Dziwi mnie ich pośpiech, ale bez konkurencji wyrozumiałość graczy jest większa.
Na pts i tak gralo 2-3 razy mniej ludzi jak na normlanym serwie.

Vraghor

omg Alarion ownuje kolejne forum
http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=35&t=244
Kaczor nie powinienes sie obrazic?
CytatUnread postby Alarion » Sat Oct 22, 2011 11:08 am
plz dont listen to Darth... He was in mage party that was killing by my party in like 10 sec, so if you call it a "normal" mage party it's funny.
retired

Alarion

na PTS problem pojawiał się już przy +1500 online, a tutaj dopiero przy ~~3k online zaczynają się lagi. Myśleli widocznie, że maszyny, które mają pod zwykłe serwery dadzą radę, ale jak widać przeliczyli się.

btw kto da więcej? ; p  I tak zrąbałem, bo 3 kradziejki mi uciekły, no ale... ; >

Uploaded with ImageShack.us

Cytat: Vraghor w Październik 22, 2011, 12:15:26 PM
omg Alarion ownuje kolejne forum
http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=35&t=244
Kaczor nie powinienes sie obrazic?
CytatUnread postby Alarion » Sat Oct 22, 2011 11:08 am
plz dont listen to Darth... He was in mage party that was killing by my party in like 10 sec, so if you call it a "normal" mage party it's funny.

Najpierw przeczytaj tam swoje posty, a potem dopiero weź się za komentowanie innych. I BTW niestety smutne jest to, że to party było słabe przez takich ludzi jak ty (FIRST TARGET SHOGAL!!! ARGHH!!). Kaczora w to nie mieszaj, bo on akurat grał nieźle.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

piszesz o caly party wiec piszesz tez o kaczorze , zryty jestes jak malo kto idz sie popodniecaj z kolegami z gimny ze wybiles cale party nasze i potem lempa i nawet w snie wysolowales antka i nakrec z tego jeszcze frapsa i starym pokaz - odpisujesz na posta sprzed pol roku trzymajac reke w gaciach po raz kolejny, idz do psychologa bo masz chyba syndrom boga
retired

Alarion

jak ktoś pisze takei bzdury jak ty ("mele party is better on kariks than nuker") to niestety wypada takie brednie sprostować, żeby ludzie od takich kretynów nie brali informacji.

I to, że ty grasz tragicznie, nei znaczy, że wszyscy w tym party tak grali, więc nie próbuj na siłę Kaczora do tego mieszać łosiu...

A teraz idź popisz jeszcze jakieś historyjki na mój temat <3

Cat Drama Maker

Dzondzy

Jaką masz specyfikacje kompa Alarion?

Vraghor

no slabo gram od czasu kiedy nie gram w amberach na zlocie sam sie jarales moimi frpasami i chyba nawet mam to nagrane na filmiku z aparatu (poszukam i wkleje) - uzywasz google zeby wynalezc kazdy moj post i go zripostowac?
mistrz odgrzewanych kotletow, typowy troll forumowy
CytatRe: Kariks
Postby darth » Mon Jul 18, 2011 9:23 pm
Postby Alarion » Sat Oct 22, 2011 11:08 am
szukaj mnie wiecej , i trzeba bylo napisac ze mnie zabiles w 10min a nie piszesz o calym party ze jest LOL
retired

netheril

chyba ktos tu ma alarionofobie  :oops: sorry Darth ale tu sie zgodze z Alarionem bo jesli piszesz o miejscowce dla party 85 (ponizej moby byly zolte) a ty piszesz na podstawie wlasnych doswiadczen ze mage pt tam slabo expia (gdzie defacto mielismy 82-84 nukerow tylko Kaczor mial wtedy 85 i praktycznie tylko on zadawal jakis dmg) to chyba cos jest nietak. Sam widziales jaka jest roznica w dmg miedzy nukerem na 84 a takim na 85. Jak wszedl event z transformacjami to chyba zwrociles uwage(?) ze z mass gloomem Kaczor na anakimie potrafil caly pokoj karikow przy 3way wyczyscic.  :?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

Cytat: Vraghor w Październik 22, 2011, 12:35:39 PM
no slabo gram od czasu kiedy nie gram w amberach na zlocie sam sie jarales moimi frpasami i chyba nawet mam to nagrane na filmiku z aparatu (poszukam i wkleje) - uzywasz google zeby wynalezc kazdy moj post i go zripostowac?
mistrz odgrzewanych kotletow, typowy troll forumowy
Postby darth » Mon Jul 18, 2011 9:23 pm
Postby Alarion » Sat Oct 22, 2011 11:08 am
szukaj mnie wiecej , i trzeba bylo napisac ze mnie zabiles w 10min a nie piszesz o calym party ze jest LOL

dawaj chętnie popatrzę. A posta pokazał mi Ari akurat, nei patrzyłem nawet na datę i rochanda czytam głównie dział GoD, akurat tu miałem podsunięty link z twoimi bredniami, więc słabe masz teorie jak zwykle. I niestety o ile w amberach PvP na lvlach 76-80 nie wymagało jeszcze tak bardzo dobrej gry WC, to i tak smutne było, jak PvP się kończyło, a wiele buffów nie miałem, albo miałem od kokabury.

Cat Drama Maker

Alarion

Cat Drama Maker

xkurakx

Cytat: Alarion w Październik 22, 2011, 12:16:08 PM
na PTS problem pojawiał się już przy +1500 online, a tutaj dopiero przy ~~3k online zaczynają się lagi. Myśleli widocznie, że maszyny, które mają pod zwykłe serwery dadzą radę, ale jak widać przeliczyli się.

btw kto da więcej? ; p  I tak zrąbałem, bo 3 kradziejki mi uciekły, no ale... ; >

E tam ssiesz pałke :P

Nervoson

Tą inste mozna robic non stop czy raz dziennie? w ogole jakies inne profity niz wow mam 3 k itemow :D ?

Roxis

Cytat: Alarion w Październik 22, 2011, 12:24:40 PM
jak ktoś pisze takei bzdury jak ty ("mele party is better on kariks than nuker") to niestety wypada takie brednie sprostować, żeby ludzie od takich kretynów nie brali informacji.

I to, że ty grasz tragicznie, nei znaczy, że wszyscy w tym party tak grali, więc nie próbuj na siłę Kaczora do tego mieszać łosiu...

A teraz idź popisz jeszcze jakieś historyjki na mój temat <3
Tyle ze juz przed toba ktos to sprostowal, wiec jezeli niby czytasz / czytales ten topic to o tym wiedziales i probowales jedynie nawiazac flame'a niczym forumowy troll :P

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Vraghor

po raz kolejny czytanie ze zroumieniem sie klania - napisalem to pol roku temu kiedy ja sam jeszcze gralem na nekro a kariki byly dla nas praktycznie nieubijalne, z czasem to sie zmienilo ale oczywiscie mozna przytrolowac

@mef
alarionofobia? no plz ja sie praktycznie nie odzywam w jego tematach a on nonstop wywoluje mnie do tablicy w praktycznie kazdym swoim poscie probujac mnie sprowokowac, to chyba sie nazywa darthofobia - porownaj sobie moje ostatnie posty i alariona
retired

Arimas

Teh evil plan:
Podesłać Alarionowi linka do tamtego tematu: Check
Poczekać aż Alarion napisze o tym na forum: Check
Wreszcie poczytać jakąś porządną drame na forum: Check

Mission accomplished!

p.s. Delios, zrób mi sygne z I mad fluttershy ;D

p.p.s. Kurak ftw :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Ty masz Darth naprawdę taki tupet wysyłać raport na mój post, po tym co sam napisałeś w swoich 2 poprzednich postac? Czy doprawdy jesteś AŻ takim hipokrytą?

Bo jeszcze umiem zrozumieć, że flamujesz, ale że flamujesz i odpowiedź twojego adresata raportujesz, to już jest szczyt hipokryzji. Smutny jesteś, cyu do jutra

Cat Drama Maker

Vraghor

od dzisiaj bede kazdy twoj post raportowal jako obraze spolecznosci :) albo spam
retired

Arimas

Darth ale ty masz o 4k postów mniej i o 18 mniej pochwał! nie możesz mieć racji! to zburzyło by porządek świata  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Alarion

Cytat: Vraghor w Październik 22, 2011, 04:47:09 PM
od dzisiaj bede kazdy twoj post raportowal jako obraze spolecznosci :) albo spam

go ahead, nie krępuj się. Lepsza ta "obraza" niż twój kretynizm spotęgowany o hipokryzję.

Cat Drama Maker

Acid

Alarion zamknąłeś raport a wlepiłeś sobie +10% za obrazę drugiego użytkownika?  :flame:

Alarion

A Darthowi ktoś wlepi?   :afro:

Dobra misie pysie, cyu do jutra, miłego TW na lagach   ; D

Cat Drama Maker

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama