Goddess of Destruction - News

Zaczęty przez damoon, Październik 13, 2010, 03:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

Cytat: roli w Październik 23, 2011, 03:25:48 PM
#edit tak samo słyszałem, o "oficjalnym" info że w następnym updacie po GoD ma być tylko siege o aden, a reszta zamków ma działać jak fortece. Jak to usłyszałem to mało z krzesła nie spadłem.
no i fajnie , tylko zeby zrobili tak jak z fortami ze nie mozna przez jakis czas zapisac sie na siege , manor teraz jest raczej malo oplacalny (no moze na poczatku serwera) a taki zamek co mozna sie zapisac na siege co np 72h jest fajna sprawa :)
retired

lardil10

No ale co bedzie w taki razie z roznorodnoszcia rate-ow poszczegolnych serwero, bo przeciez jedne mja nizszy rate a drugie wyzszy. Na wyzszch rate-ch jest wiekszy brop co i dzie za tym ze gracze z tego serwera maja lepsze eq, a na mniejszych rate jest inaczej.

CzornyDlugi

Cytat: Bubacz w Październik 23, 2011, 09:33:34 PM
Już jakiś czas epickie raidy krzyczą imiona herosów, co w tym nowego?

to be called określa raczej nosić miano/nazwę O.o
Więc nie wiem już o co kaman.
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

r3ni

Cytat: lardil10 w Październik 23, 2011, 10:17:42 PM
No ale co bedzie w taki razie z roznorodnoszcia rate-ow poszczegolnych serwero, bo przeciez jedne mja nizszy rate a drugie wyzszy. Na wyzszch rate-ch jest wiekszy brop co i dzie za tym ze gracze z tego serwera maja lepsze eq, a na mniejszych rate jest inaczej.

Przekonasz się po pierwszym quitcie na offie ;) być może wrócisz, być może już nie.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Bubacz

Cytat: CzornyDlugi w Październik 23, 2011, 10:28:42 PM
to be called określa raczej nosić miano/nazwę O.o
Więc nie wiem już o co kaman.

Myślisz że translator patrzy na sens zdania i rozumie kontekst tego?
---
ShiningWill - Me haz shield!

r3ni

Są jakieś zmiany dotyczące Paliak ? Bo widziałem filmik że ktoś robił pierwszą Paliakę fire & ice na 55 lvlu, wcześniej była na 36-42. Jak jest teraz ze wszystkimi trzema ? Z góry dziękuje

Tu jest filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=zYZjAXmrzEg&feature=player_embedded
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Fabienne

na 49 się zaczyna pierwszą ale jest taka sama

Sanchi

czy jest jakis quest na ten kamien dzieki ktoremu mozesz "obudzic" sie jako inna klasa niz ta, ktora jest Ci przeznaczona?
wiem jedynie, ze postacie ktore w chwili wejscia god na ruoffie mialy bodajze 76+ dostawaly ten kamien. czy to byla jedyna mozliwosc
zdobycia tego kamienia? zalozmy, ze na tym startujacym niedlugo f2p innovy chcialbym miec elfa warriora albo dwarfa maga - bedzie taka mozliwosc?

Xaxunio

To teoretyzowanie ale za dużo $$ powinna być taka opcja. (sam na nią liczę)
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

roli

Na dzień dzisiejszy możesz tylko poprzez subclase zrobić dwarfa maga lub elfa warriora etc.
Może się też okazać, że te itemy będzie można wyciągnąć z kampanii lub jakiegoś innego tworu, ale co do donate to do tej pory na ru nie było niczego aż tak wpływającego na przebieg rozgrywki w magazynie. Poza tym nawet jeżeli będzie to dostępne z donata to niby czemu miałaby być to droga usługa?

Sanchi

no tak ale wtedy nie mozesz tym dwarfem magiem (np. sps) brac udzialu w oli i z tego co sie orientuje to masz staty spsa (elfa maga) a nie krasnala maga.

MastJedi

Cytat: Sanchi w Październik 26, 2011, 02:20:56 PM
no tak ale wtedy nie mozesz tym dwarfem magiem (np. sps) brac udzialu w oli i z tego co sie orientuje to masz staty spsa (elfa maga) a nie krasnala maga.
Nie ma statów sps'a maga po przebudzeniu. Staty będzie miał tak jak wszyscy inni magowie. Wszyscy mają te same staty - nukerzy swoje a woje swoje.
Bo ja rozumiem tak, że dzięki temu pomanderowi z 76go to jest tak, że po przebudzeniu dwarfa w powiedzmy nukera (main) będzie miał krasia ze statami nukera (tak jak wszyscy nukerzy), skillami bazowymi sorca i umiejętnościami rasowymi krasi.

Czy na subie będzie miał skille rasowe suby czy maina?
Kraś przebudzony w Nukera, suba cardi przebudzony w healera.
Staty wiadomo. A skile rasowe krasia czy humana?
Bo już mi się wszystko pokręciło :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Delios

Cytat: MastJedi w Październik 26, 2011, 04:53:03 PM
Nie ma statów sps'a maga po przebudzeniu. Staty będzie miał tak jak wszyscy inni magowie. Wszyscy mają te same staty - nukerzy swoje a woje swoje.
wtf not

każda rasa ma własne staty dla woja/maga.
Archeage <3

Kall

Cytat: Delios w Październik 26, 2011, 05:12:54 PM
wtf not

L2 EU off @ TapMadls

Redbox

jak w koncu z ta subka? Jezeli mam sube Tanka 80 na warior tyru 85, to czy moge ta sube przebudzic w MAGA? I jakie staty wrescie bedzie miala ta subka?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: Redbox w Październik 26, 2011, 08:36:22 PM
jak w koncu z ta subka? Jezeli mam sube Tanka 80 na warior tyru 85, to czy moge ta sube przebudzic w MAGA? I jakie staty wrescie bedzie miala ta subka?

teorytycznie nie. W praktyce na ru offie, zakładając, że miałeś tą subę w momencie wejścia GoD-a tak.

Jak?

Wpierw za pomoca scrolla który masz w WH zmieniasz subkę z tanka na jakiegoś nukkera. Następnie dopiero nukera przebudzasz na dual class i odblokowuje ci możliwość expienia tej zmienionej suby powyżej 80. Robisz subkę do 85, questa na czwartą profkę i gotowe.

Nie wiem, czy nowe postacie mają takie scrole w WH, zakładam, że nie.

aa i subka (mowa o tym nuku) będzie miał w twoim przypadku (rasa: ork) statystyki orka maga. 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

not sure, ale Delios zmieniał chyba subkę i nei było czegoś takiego...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Delios

Cytat: Alarion w Październik 26, 2011, 10:01:22 PM
not sure, ale Delios zmieniał chyba subkę i nei było czegoś takiego...

/not
kiedy Ci coś takiego powiedziałem ? ._.
Archeage <3

MastJedi

Cytat: Delios w Październik 26, 2011, 05:12:54 PM
wtf not

:oops: Sorry, byłem po nocce jak to pisałem  :P Przecież sam wklejałem tabelki ze statami :D
Znów już to jest dla mnie jasne

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Bubacz

Cytat: Alarion w Październik 26, 2011, 09:24:07 PM
Nie wiem, czy nowe postacie mają takie scrole w WH, zakładam, że nie.

Nie, nie mają.
---
ShiningWill - Me haz shield!

endriuu

Cytat: Redbox w Październik 26, 2011, 09:52:03 PM
i lvl  40 ?:(
Niet lvl 80 i sp z tej suby dostaniesz. Przerabialem to od kilku dni i dopiero dzisiaj all sie udalo zrobic. :P
Jak bedziesz wybieral to tam sa dosteone tylko 2 profy ale i tak dostanie sie 3

Insektor

Piszę poprawnie po rusku.

Arimas

Cytat: Insektor w Październik 27, 2011, 08:13:47 AM
To prawda, że VR działa na łuki?
Działa na łuki i magie

CC działa na łuki

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

papay

to jak tak to mam nadzieję, że reflect też działa na łuki i magię bo w innym wypadku zatraca się trochę taki pseudo balans tych bufków...
Używasz regularów lecząc się z VR ale na warze czasem skutkuje to na nabufowanych w stronę reflectu postaciach odbiciem podobnego dmg (song, chant, passive+active reflect, neckles...)
Jak wygląda tam sprawa z reflectem - wie ktoś?