RU - > EU

Zaczęty przez siedle, Październik 16, 2011, 02:33:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roxis

Cytat: MastJedi w Listopad 01, 2011, 08:51:45 AM
Cytat: Alarion w Październik 30, 2011, 01:40:19 PM
Także Mast, z twojej strony to wygląda jak usprawiedliwianie na siłę tego na czym grasz,(...)
To wy się jaracie GoDem, jak dziecko nową pobugowaną wersją łindołsa.
Cytat: Solar w Październik 31, 2011, 09:39:24 AM
(...) Ja mogę dodać do siebie, że bugnienty jest kubik (wcale nie działa), tp przestaje działać po ubiciu 1 summona, na oly nadal są sytuacje, że summony się nie pojawiają, 2/3 profowe summony nie mają skillów w okienku XD
Kolejny bug na LIVE serwerze.. lol ... Normalnie bugi jak na jakimś l2jocie.... a to przecież oficjal...
Co jeszcze?
@Razparuk, jakoś nie czaję paraleli do bajki, co to ją przytoczyłeś.
@Alarion
I nie mam zamiaru ciągnąć dyskusji NCSoft/Innova. Powiem tylko, że według mnie odpływ ludzi z NCSoftu jest bezpośrednio spowodowany otworzeniem (prawie) darmowych serwerów przez Innovę. Bardzo duże community na NCSofcie stanowili gracze z Rosji. I tyle.
A co do zamknięcia serwerów L2 NCSoftu, to tylko przypomnę, że serwery Lineage _jeden_ wciąż stoją i mają się całkiem dobrze.
I o ile mnie pamięć nie myli to gracze retaila dawno postulowali, żeby zrobić jeden porządny serwer, zamiast otwierać kolejny (Franz). Ale to było tak dawno, że niektórzy już tego nie pamiętają.

@Delios
Cytat: Delios w Październik 31, 2011, 09:25:23 AM
Osobiście wali Cię to że grasz na serwerze z botami i cheaterami,
Byli, są i będą na KAŻDYM serwie. Kwestia skali. I wierz dalej w garbate aniołki, że Twoi wrogowie nic nie używają. Pamiętasz którąś wersje jakiegoś programu (bot/ranger - nie wiem, nie używam) działającą na serwerach oficjalnych Z WYJĄTKIEM bodajże Gustina, bo autor grał na nim i tam mieli go tylko członkowie jego klanu? Więc wierz sobie dalej, że na RUOffie nie ma żadnych botów i cheaterów lol...
Co do supportu - przez 6 lat grania potrzebowałem go 2 razy i za każdym razem zadziałali. Więc nie mam zastrzeżeń.
Wprowadzeni contentu na czas - jak pisałem - wolę przetestowaną wersję z jak najmniejsza liczbą bugów, niż wciskanie nowości na siłę i testowanie "w locie". Tak samo jak w Windą. I każdym innym programem.
Cytat
Grałem tam i za żadne skarby bym tam nie wrócił.
nikt Ci nie każe i nikt Cię nie zmusza. Free will....

Cytat
Dla mnie na siłe wygląda to że chcesz udobruchać siebie że nie macie jeszcze GoDa...
Rozumiesz stwierdzenie - nie dbam jaka kronika jest na serwie na którym gram? Bo jak na razie widzę, że to właśnie gracze RUOffa podniecają się GODem jak dziewica nowym wibratorem.

Co do Naii - powiedziałem - nie gram tam i tamtejsze sprawy interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Jedyna satysfakcja, że Nova znów wtopiła kolejne realne dolary na transfer postaci tylko po to, żeby znaleźć się na martwym serwie :D

Ech też wyszła ściana tekstu.

Fcuk war priv<->retail!!!  Flame on RUtaill<->Retail!!

Pozdrawiam

Dla tych co sie podmiecaja 2 bugiem na ru offie - to nie jest bug, niestety solar nie ogarnia swojej postaci i nie wie ze transfer pain dziala na 1 summona ( pierwszego ktorego przyzwie ) :P

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

r3ni

Cytat: Bubacz w Listopad 02, 2011, 01:13:03 PM
Dunno jak anakim może zadawać większy dmg mając mniej inta i skill powera niż 4profny nuker....

http://danieldefo.ru/storage/images/2011/11/04/full/b62e6e956fd0.jpg
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com