To chyba koniec;(

Zaczęty przez JaneDo, Kwiecień 08, 2006, 05:30:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

RolRain tylko ze pirackich serwerach nie maja pojecia jak oslabiono daggerow i na przykladzie JaneDo widac ze zmiany sa robione na zasadze widzimisie admina i nic to nie ma wspolnego z oficjalnym serwerem. Dager nadal nie jest zly na pvp, nadal bez wiekszych problemu zabija graczy w robe czy light armor.

JaneDo, nie to nie jest normlanie, DW powinien zwiekszac dmg z Blow.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

JaneDo

A co z VS-wcześniej zwiekszał mi obrażenia z blowow a teraz nie.
No i jak jest z obrazeniami u was na robe userach-ja teraz zadałem 1200 dmg magowi z deadly blowa(VS wiadomo nie dziala na blowy teraz u mnie)-czy to jest norma czy za mało-mam69 poz TH a mag to sps z 62.

777

Cytat: JaneDoDotychczas mieli szanse ale ja nie pisze o wzmocnieniu wojowników-ja pisze o MASAKRZE!

Przeprowadziłem dziś walke z BD na 53 poziomie w Compozycie i dualach storm%storm.

Ja mam 68 poz-theca i Kris.

BD był bez tańców i zadawał mi normalnym strajkiem 60 dmg a krytykami 120,natomiast ja zadawałem mu 25 dmg normalnym strajkiem a 60 krytykiem(bez VS).

Tylko nie piszcie mi że to normalna sytuacja bo moga heavy userzy mieć jakiś plus na sztylety i łuki ale bez jaj.

Mój DB z 68 lvl-u dagera plus VS zadawał mu 450 dmg-czy tak ma być?

Czy to normalna sytuacja(już nie wspomne że łucznicy nie są w stanie zabić takiego sws bo im many brakuje).

Nie ma nad czym płakać. Poprostu tak powinno być.

TH to bardzo przesterowana postać dla ludzi który za dużo nie myslą o taktyce, rodzaju broni i zbroi. Nie zastanawiają sie czy lepiej rzucic freezing shackle czy ice dagger, sleepa czy solara itd.
Poprostu dobrze, że ktoś to ukrócił. Widzialem jak TH na 41 lvl pojechał 3 x Destro. To parodia.

Powinno być tak jak na oficjalnym serwerze, że TH to cienias i byle jaki blaszak go rozgniata.

montezuma

JaneDo sprawdzilem i tak przykladowo PW 70+lvl zadaje SH 75lvl w DC robe set obrazenia skillami w granicach ok. 1500 dmg. PW byl niezbuffowany, natomiasr SH buffy pp i se.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

JaneDo

Ok. dzieki-myśle że po tych zmianach na moim serwie też bede zadawal po 1500 dmg magowi ze skili na tym 75 ale czy VS nie powinien zwiększać obrażeń ze skili(blowow) i dlaczego bufy niedziałaja na blowy-tzn. nie zwiekszaja obrażen ze skili a jak już mam te bufy i włącze VS to one znikają :shock:
Nie wiem czy tak jest na oficjalu czy nie i nie wiem czy mam narzekac na gmów że sa pod presja mage userów na serwie czy faktycznie zbliżaja sie do oficjala.

A co do zabicia destro przez th-destro pokazuje swa moc na 70+ i jest klasa która TH niszczy-zwłaszcza teraz jak moga uzywać gutsa i frenzy naraz i trwa toto 90 sekund a nie jak wcześniej 30.

JaneDo

OK. dzisiaj cos tam pomajstrowali i VS zwieksza obrażenia z blowów:)

67 poziomowemu OL w Robie zadałem 1800 dmg z bacstaba(mam 69 poz).

Się znaczy coś ze mnie będzie(jak znów czegos nie wymyślą)

Tylko coś z tym landrejtem nieteges-ale i tak jest lepiej.

Ma ktos jakieś pojęcie co do landrejtu Blowów.
Mam na serwie chyba jeszcze mechanike C3 więc zależy od critical rate a mając Krisa z Focusem to powinienem mieć chyba coś około 70-80% szans na wejście Blowa-chyba że się mylę.

Czytałem że na globalu w C4 landrate zależy od dexa i jak się ma 40+ to jest około 80%-Th wyciągne max 38 więc heh-trzeba mieć szczęście i pewnie 78 lvl na tego skila co polepsza landrate.

Wszystkim dziekuje za pomoc i pozdrawiam:)

Ps.I tak jeszcze napisze bo na moim serwie to cyrk z tym zbliżaniem sie do retaila :|

major76

Cytat: JaneDo
Ps.I tak jeszcze napisze bo na moim serwie to cyrk z tym zbliżaniem sie do retaila :|

Na kazdym piracie jest cyrk dlatego od miesiaca przenieslismy sie klanem na retail, doszlo do nas sporo osob z innych klanow z ostatniego serva i kazdy z nikt nie zaluje po tym co tu zobaczyl.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

JaneDo

Cytat: major76na globalu tez dagger jest do bani, nie wchodza skile, najbardziej spieprzona klasa w c4

Dagery chyba jednak żałują.

Miałbym nawet kase na retaila ale moi kumple nie maja albo wola nie mieć-serv mamy bez donacji a połowa gm-ów to L2j developers team.

Ale cyrki sa to fakt.