Filmy z DA

Zaczęty przez mcr, Kwiecień 14, 2006, 10:00:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mcr

Zna ktos jakeis stronki z filmami o DA lub jesli mozecie dajcie linki do takich juz filmow. Z gory thX
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

sebeq

Poszukaj filmow goscia o nicku "Aeze"

Tutaj masz jeden z nich

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

xs1nx

Aeze - DA z bartz z subem PR chyba , nakrecil fajny filmik ze siege Aden na PTS'e  :)

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

sebeq

Imo lepsze sa jego pvp na arenie, widzialem linki gdzies na forum ale to dosc dawno bylo.

btw, on suba ma?

xs1nx

Imo na arenie niema pvp, a kazda walka na arenie jest gowno warta

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

sebeq

lol a co jest na arenie pve? zobacz sobie te filmiki, koles niezle kosi :P

em

poszukaj filmikow na stronkach oprheus i warcray am napewno znajdziesz, sciagnelem sobie pare ciekawych filmikow z DA, warto bylo :wink:
em powrócił na forum ;D

mcr

Sebeq nei dales zadnego linka do postow :P

DA Rulz ...
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

sebeq

Tutaj sa linki do filmow o ktorych mowilem, niestety nie aktywne  :? Mam jeden z nich jeszcze na dysku...daj mi chwile zaraz wrzuce na hosta:)

Edit:
Klik - Entropy

Koni

http://www.l2orphus.com/BartzPVPVideos.php - tutaj masz link (server bartz) jak DA wymiata wszystko po kolei. Plik waży 292mb ale masz 20minut siekaniny :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

uriziel

a jeszcze nie widziałem żadnych filmików z LII oprócz przerobionych teledysków :)
-_-WpAdaMz w tRaNs tO rAgGa bOuNcE-_-