T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Z powodu opłat płaczą tylko gimbusy na kieszonkowym, dla kogoś kto pracuję albo chociaż dorabia to żadne pieniądze.

Ryane

Z reszta zanim pojawi sie jakis rozsadny priv to minie troche czasu :)

Polopiryn

Cytat: Ryane w Lipiec 10, 2011, 04:16:53 PM
Z reszta zanim pojawi sie jakis rozsadny priv to minie troche czasu :)

Jeśli odniesie sukces jak L2, to po trochu i dalej, a będą privy tak samo jak teraz L2. Może nie idealne, ale wystarczające do gry :P. Tylko będzie trzeba poczekać kilka latek :P.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

HellSign

50ZŁ to nie majątek, a przynajmniej nie pierdzielisz się na jakimś lol-u, przypadek L2 odnośnie privów to już inna bajka, setki osób pracujące nad L2J + leaked C4/GF PTS/H5 Part 3 PTS ... :)

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polopiryn

Na razie trzeba czekać na ostateczną date i wypuszczenie keyów/pudełek. Chociaż jakoś wątpię, że to w dniu premiery 50 dych będzie kosztować, tylko więcej no ale to moje gdybanie

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

montezuma

Cytat: Polopiryn w Lipiec 11, 2011, 11:35:30 AM
Na razie trzeba czekać na ostateczną date i wypuszczenie keyów/pudełek. Chociaż jakoś wątpię, że to w dniu premiery 50 dych będzie kosztować, tylko więcej no ale to moje gdybanie

cena tera to będzie prawdopodobnie 30-50$ i 15$ miesięcznego abonamentu.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ulquiora

Gra pudełkowa ok 300zł a abonament miesięczny 50/60zł będzie wynosił. Niby ma wyjść wiosną 2012r.  :beksa:

OverMorda

Za 300zł to jak już to edycja kolekcjonerska. Wątpię, że dadzą tak wysoką cenę w porównaniu do innych gier. Będzie pewnie 200zł za pudełko +30 dni grania jak to jest w większości gier MMO.

Alarion

i tak za długo im się z tą grą schodzi ; p

Podobnie jak z GW 2...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Przynajmniej jak wyjdzie u nas to juz bedziemy mieli wszystkie dodatki z korei

Ulquiora

Cytat: Alarion w Wrzesień 24, 2011, 03:11:11 AM
Podobnie jak z GW 2...
To chyba każdy wie czemu tak długo wychodzi. Słynna firma B######d macza w tym palce.  :)

Mc6

poki co oficjalnie trzymaja sie wiosny, tylko jeszcze nie wiadomo ktory miesiac

Shen

Ja juz nie czekam na premiere i raczej nie kupie w ciemno. Z tego co czytalem w korei masa ludzi przestala grac bo nie ma end game i zadnego mass pvp. Teraz niby jakis update wiekszy maja dostac, zobaczymy co z tego bedzie. Darmowe l2, aion i kolejne przesuniecie premiery i nas raczej nie pomoga tera w zdobyciu duzej liczby graczy.

Mc6

powiedzial bym, ze zaczely sie zapisy na bete eu ale nie powiem bo miejsca ograniczone

:bangin:

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shen

Mam dwa konta z poprzednich testow ale trzecim nie pogardze :)

mpxx24

też się zapisałem, wątpię żeby mi się chciało grać, no ale...
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Shen

Klucze doszly, pierwsze testy już w ten weekend.

LinC

ktos sie wybiera jutro na testowanie ?
ja startuje z kumplem wiec brak 3osob do jakiegos normalnego Party

Djiinn

jak ktos ma niepotrzebny klucz to przyjmę, mi jakoś nie przyszedł :F
Franc/TooHotForYou

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Djiinn

ja dorwalem jeden ale z tego co czytalem bedzie dzialal tylko podczas sneak-peak ;/ wiec czas do 17.02 aby dorwac CBT key..
Franc/TooHotForYou

Solar

Dla mnie te cb klucze  itp to jakaś pomyłka jeżeli chodzi o gre która sobie juz tam gdzieś działa i gdzie chodzi jedynie o sprawdzenie tłumaczenia i obciążeń serwerowych.

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926