Jak blyskawicznie sciagnac C4 ?

Zaczęty przez hardc0re, Marzec 02, 2006, 07:17:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skot

Moze jestem totalnym laikiem ale jak tam sie zarejestrowac tak zeby nie placic?
z Gory thx

(tak jestem n00bem. prosze moda o usuniecie tego posta

piter007i

Czy Mogłby mi ktoś wysłać pocztą instalke na płycie ??
przy moim transferze sciągałbym to chyba ze 4 miesiące......
myśle ze coś wymyślicie LICZE NA WAS  :)

:poklony:
Piter ;)

Skot

Nie wiecie moze skad jeszcze mozna sciagnac C4? sciagalem 4 razy z oficjalnej strony i 2 razy z fileplanet.com (probowalem przez flshgeta) ale caly czas mam blad w pliku data2.cab. Moj kuzyn rowniez sciagal z fileplanet i ma ten sam blad...

z gory dzieki za pomoc

Satarius

Sciagałem już C4 od kilku godzin fileplantem i internet mi się odłonczył i nie wiem jak zacząć ściąganie od tego momentu na jakim zakonczył. Mam wolny internet(128)i to jest dla mnie duża strata. Prosze powiedzcie jak to zrobić.

EDIT: Już sam rozwiązałem ten problem :D

Ryltar

Kirdan swituchu co to za gif :P

Najlepszy to do sciagania jest flashget bo nim nigdy nie mialem klopotu chociaz dapem osiagnelem mala predkosc sciagania na maxa(co to 800kb) no ale zchrzanial mi podczas sciagania.

rados

Ja tak samo jak Armagedon mam błąd podczas próby rozpakowania winrarem "Archiwum ma zły format lub jest uszokodzone". Ściągałem już dwa razy, ponieważ za pierwszym razem nie używałem żadnego download menagera w stylu flash get tylko standardowym Mozilli pobierałem i myślałem, że faktycznie jakieś pakiety mogły się pogubić. Następnym razem pobrałem z fileplanet. Więc jestem prawie pewien, że się sciągneło dobrze i w całości. Może ktoś powiedzieć czym to rozpakować? Plz.

Lisek

Podobno najnowszym WinZip'em trzeba bo inne programy wykrywają jakiś błąd ale nie wiem bo nieprubowałem powodzenia
Serwer: L2P/Virtue
Imie: BlackFox
Rasa: Człowiek
Klasa: Wizard
Lvl:+20

Warlordzik

Sproboj rozpakowac izarc35 (poszukaj w google) JAk rozpakowywalek quickzipem tez mialem ten problem ale IzArc sobie poradzil.
Server: idragon-Shadow
Race: Orc
Class:Overlord
Name: XxBlu3kxX
Klan:Khazavar

--NIEOBECNY DO KONCA SIEPRNIA--

Carollo

Total Commander i po problemie. Rozpakuje wszystko ^^

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

eSkel

...oprocz L2 c4. Total Cmdr nie rozpakuje tego napewno, pamietam jak sam sie zdziwilem :P WinZip 10.0 zadzialalo :)

Lisek

TAK!! WinZip v10.0 DZIAŁA właśnie przedchwilką mi rozpakował :D
Serwer: L2P/Virtue
Imie: BlackFox
Rasa: Człowiek
Klasa: Wizard
Lvl:+20

Sylvio

A mi nie rozpakował :(... Wszystkie dostępne tu programy do których podaliście linki mi nie chcą wypakować data2.cab a łącze mam straszne 128kb/s wiec ciężko bedzie w to zagrać.

Toli

chcialem co trzeba wpisac na fileplanet w ZIP/POSTAL CODE ????prosze o szybka odpowiec