Postac klimatyzna?

Zaczęty przez serdel, Kwiecień 04, 2006, 09:46:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Jaka wedlug was jest postac, ktora pisoada swoj klimat, ktora lubicie grac, uwazacie ze jest najlepsza :) , chodzi mi o takie postaci "nieoklepane" jak treasureHunter czy spellsinger :P

eSkel

Warsmith, oczywiscie. Nie dosc ze krasnal to jeszcze kowal :) A na poziomach 60+ zaklada robe i wtedy mozna powiedziec ze jest z niego niezly kaplan XD

Saladin

Ja też musze przyznać że najlepsze chwile mojego grania w L2 wiąże z WS'em. Nie jest żadnym wymiataczem w pvp, ale ma coś, co daje mi przyjemność grania nim.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Ryltar

Wg tego co gralem na allseronie to moim zdaniem Dwarfy.

sebeq

jak dla mnie OverLoard, gralem nim na jakims h rate l2j i przypadl mi do gustu :)

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

blueberry1000kg

OL <- te dwie literki są bardzo klimatyczne :ork_2_1:
Wszyscy jesteście faje :P

Scroller

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Tyr

Lineage 2 Classic EU

hrypek

chopie loknij w me pikczersy
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Chadwao

Moim zdaniem krasnoludy oraz TK - neiwem czemu Tk ale ma w sobie te cos :D

Fusin

Osobiscie dla mnie Bishop, Spellsinger, bladedancer i HawkEye :)
Bishop - świetna postać, każdy klan otwiera się dla niej xD
Pozdrawiam
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

2fast2kill

dla mnie orki sa bardzo klimatyczne(oprócz destro za duzo ludzi nim gra) najbardziej podoba mi sie tyrant ,nim trzeba umieć grac w pvp i może bić sie (prawie) każda bronią  łuk,sztylet,miecz i tarcza :P

harnas

eee za dużo ludzi gra destro? Wielu ludzi uważa BD za klimatycznego i dlatego jest ich tak dużo, co nie odejmuje mu klimatyczności.Wg mnie wszytkie DE są klimatyczne (oprócz SE) no i orcowie też są klimatyczni (bez WC i OL)
nick Harnas zawsze i wszędzie....

NightBird

Blade Dancer - kojarzy mi się z Drizztem Do'Urdenem (moim idolem) wiec blade dancer to moja ulubiona postac naprawde klimatyczna kto czytal tworzczosc  R.A Salvatore to tez czai klimiat.

Bountly Huner - Typowy rpgowy krasnal, poszukiwacz przygod. Też naprawde klimatyczna postac m.in z R.A Salvatore odpowiednik BRUENORA. taki silny krasnal o twardym charakterze co to po kazdej wyprawie całą kase przepija w tawernach...

Overlord - Przywodca orcow i całej hordy. tak mi sie to rpgowo kojarzy.

Warsmith - poprostu rpgowy kowal. (trzymamy sie klimatu :p)

Abbys Walker - tutaj sobie pozwole zacytowac text z ID
"Milczące ostrze, tnie najlepiej !". Poprostu taki rpgowy łotrzyk

Silver Ranger - od wieków elfy były najlepszymi łucznikami i SR odzwierciedla ten klimat :p

Nekromanta - jak to nekromanta - klimatyczny mag.

Paladyn / DarkAvanger - Kojarzy mi się z rpgowym rycerzem, który jest szlachetny i walczy w dobrej sprawie.

Destroyer - Też klimatyczna postac. potężny orc z morderczej hordy.  A naprawde DESTRO rozwalil mnie w trailerze 2005 poprostu cudo...

(wszystko poukladalem od najbardziej klimatycznego wg mnie :d)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

WOD

BUENOR BATTLEHAMMER!!!

Prophet! Tez klimatyczny

NO I NECRO!!

Thorin

dla mnie oczywiscie moja 1 postac Warsmith kazdy wie czemu potem jego nastempca TK tez kazdy wie czemu taka klima itd :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Cyceron

Gladiator :P Mimo, ze wielu ich biega to niewielu potrafi walczyc i usmiac sie mozna jak taki n00bek marudzi ze glad nie jest do pvp bo wszyscy go jada ;]

WC a bo wszechstronna postac.. to samo tyczy sie OL'ka ;]

SR  tak jakos no i PW morderca nukerow i archerow

Pavel

Klimatyczny też jest Swordsinger, którego można prówónać do bard'a :)
Spellsinger jest równie klimatyczny bo kto nie slyszał o poteżnych magach z elfiego rodu :) tylko musi on być w odpowienich rękach.
Każda postać jest tak samo klimatyczna o ile jest w odp. rękach :) Chociażby TH, HE i wiele wiele innych :)
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Koni

Paladyn. Zawsze grałem paladynem w Lineage czy w inne rpg :)
Ale żadko w l2 grają ludzie, którzy czują klimat gry zwykle chodzi im tylko o to żeby sobie skompletować najlepszy sprzęt i zrobić 75 :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

eSkel

Najlepszy sprzet, 74-76lv, najlepszy klan na serwie, ally tez, zamek, clan hall, duzo kasy... ale ta gra to w mniejszym stopniu rpg, w wiekszym mmog ;) Po prostu robisz dobra postac, dolaczasz do klanu i walczysz :) Granie klimatyczne na serwerach gdzie co drugie slowo to "lol" "noob" etc nie ma sensu... chociaz zdarzaja sie ludzie probujacy rp :P

harnas

Mnnie przez to ,,lol" i ,,n00b" już dawno klimatyczność przszła... jak może by klimatycznie na serwerze gdzie gra dużo dzieci z podstawówki którzy cały czas ,,u fucking noob" albo ,,wypierdalaj szmato" i cały czas takie teksty... z większością takich ludzi nie da sie nawet normalnie pogadać...
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Mosar

Gladiator. Widziałem wczoraj przed Giran jak gość Gladiator rozwalał po kolei na hita ludzi, którzy z armora wyglądali na 50-60, albo nawet wyższe. Bałem się tam podejść nawet :)
A co do klimatu to musi być duży u dwarfów, takie jakieś śmieszne są :D
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl