hawkeye i snipe

Zaczęty przez Vermiin, Kwiecień 16, 2006, 04:15:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vermiin

zwracam sie z pytaniem, do wszystkich tych,którzy maja/mieli doczynienia z officialem. Ostatnimi czasy na moim servie poczeto wprowadzać zmiany (niby zgodne z retailem) coraz bardziej uwalajace klasy niemagiczne; pomijajac fakt obciecia obrazen z łuku i sztyletu na heavy armor (jestem w stanie to przeciepiec, choc walka z takim destro teraz to agonia) namieszali mi cos w snipie, by walczyc o swoje i gnebic adminów musze miec  jakowes dane z servera oficjalnego, na którym ten mój sie niby wzoruje. Opisze kilka sytuacji, jakie mnie spotkały oststnimi czasy....
Gram HE, 66 lev, full light doom , BoP, no dyes, snipe 4 lev, dla porównania moj znajomek:
SR, SR, 66 lev, Theca, Emi +3, no dyes, ładuje w moba 600 dama, krytyk 2/10, ja ładuje w tego samego mobka 750 dama (lepszy łuk jak sądze, no mam nadzieje :wink: ) krytyk 1/10, dlaczego SR ma czestszego krytyka? Nie ma wszak pasywnych skili w tym temacie. To pierwsza kwestia.
Druga, jak liczona i od czego zalezy szansa na stuna z łuku?
No i clue mojego posta, Snipe, mam 4 lev tego skila, w chwili obecnej dostaje lekko ponad 10% boosta do P.att, critic, i 100% do accuracy (196 acc, trafiam w muche na ogonie zajaca, ktory zasuwa zygzakiem w wysokiej trawie, tylko nie wiem po co bo mam jeszcze self-buff hawkeye, boost acc), i wszycho to na 4 lev snipe, wychodzi +2,5%- p.att, critical /+25% -accuracy- na level skila, immobilized w promocji :cry: na 2 minuty. Jak toto dziala na officjalu, ile czego na level? Wdzieczny bede za jakies info, by móc przekonac adminów ze zbugowali mi skila, i ma byc inaczej jak juz próbuja małpowac officjal, mam szczerą nadzieje ze tam nie dowalili HE jeszcze bardziej, czyniąc ich botami do noszenia kołczanów innym archerom. Bo wolne toto, bez Fatal countera, bez entangla, musi prosic o party jak WS teraz, o solówie juz nie wspomne. Jedynie fajnie wygląda.
pozdrawiam

Wesołych Świąt

montezuma

To masz lepiej niz na oficjalu ze snipe, tylko sie cieszyc.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Vermiin

No dobrze, ale jak jest na oficjalu, procentowo, czego i ile?

Bacar

SR ma najwiecej dex z lucznikow -ztad te czestsze crytyki.
Od tego czy stun siadzie zalezy wspolczynnik CON.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

bonco_pl

Tak jak mówi kolega wyżej Sr ma największy dex z posród łuczników dlatego tak czesto trafiają mu sie krytyki choc niesą tak mocne jak te He.

Feanor

Różnica między krytykami HE i SR jest malutka. Obaj mają critical chance lvl1, SRowi siądzie 100 a HE 97 krytyków... Oczywiście jeżeli HE włączy snipe to to się troszeczkę zmieni....
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

montezuma

Cytat: VermiinNo dobrze, ale jak jest na oficjalu, procentowo, czego i ile?

Na kazdym lvl Snipe dodaje +2accureny, +26critycal i +%p att. Niestety nie ma dokladnych danych o ile zwiksza sie %p att na kazdym lvl.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami.