Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WiLdEcaRd

NCWest_Lineage2 NCsoft West
We're seeing a login issue on game servers and the forums, but we're already working on fixing it. Stay tuned for progress! #L2TrulyFree
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

SteelWarrior

Lepiej zrobic nukera czy konia? Jak myslicie? :)

FokuSs

Może usnujmy teorie spiskowe:D Ja myśle, że Innova wali ddosa xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

r3crac

perun

nukera, zobacz jakie on ma skille po przebudzeniu :|

Asgota

ja jbc nick TomaroW gram WC ^^

Co do tej stronki to ona serio działa bo mi sie wydaje ze cos w chuja leci..

GalAnonim

Cytat: FokuSs w Grudzień 01, 2011, 12:22:02 AM

+1

mam pytanie shilen to nowy serwer a NAIA to stary tak ? dobrze mysle ?
troche zapomnialem o l2.comie

perun

serio działa
prędzej ru offy walą ddosa :D

sakaszli

raczej, ruskie nie daja sie zrobic w c**** :D

SteelWarrior

Napewno masz racje :D

NCsoft oszukuje... ja tu wzialem 2 tabletki z guarana i chce grac, a oni mi nie pozwalaja :( zapewne wpuscili teraz tylko rodziny i znajomych xD

tak shilen jest nowy

perun

Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 12:24:26 AM

NCsoft oszukuje... ja tu wzialem 2 tabletki z guarana i chce grac, a oni mi nie pozwalaja :( zapewne wpuscili teraz tylko rodziny i znajomych xD

tak shilen jest nowy

Jakie masz tabsy? Ja zwykle redbullem tankuję i jakimś zółtym rozpuszczalnym proszkiem z węglowodanami :D

r3crac

FokuSs

Troche osób online jest, ale spada na forum jest 20tys ludzi więc chętnych jest z 30k na 3 serwery awykonalne:D
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Asgota

no moim zdaniem najlepiej na shilen z powodu tego ze jest nowy a nie wszyscy bd latać już na 85+++ a ja na 30;/

SteelWarrior

Cytat: perun w Grudzień 01, 2011, 12:25:42 AM
Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 12:24:26 AM

tak shilen jest nowy

Jakie masz tabsy? Ja zwykle redbullem tankuję i jakimś zółtym rozpuszczalnym proszkiem z węglowodanami :D

Na allegro zamowilem jakies taby z guarana bo nie lubie kasy ani tauryny na sesje, ale skoro dzisiaj startuje nowy serwer w L2 to wzialem 2 :D ponoc 1 zapewnia 6h bez snu wiec za 12h wezme kolejne 2 xD

Ponawiam pytanie: lepiej grac nukerem czy koniem?

123qwe

i spedzisz 12h patrzac w login screen :D

GalAnonim

Cytat: 123qwe w Grudzień 01, 2011, 12:30:02 AM
i spedzisz 12h patrzac w login screen :D

+1 xDDD ja tak mialem na l2wsie xD podnieta ze serwer wstaje specjalnie przestawilem sie na tryb noccny 2 godziny podzialal a reszte do rana spedzilem na loginie xD

FokuSs

Przynajmniej nie zaśnie xD Pewnie, że nowy serwer:D I tak pójde na Innove:D Ja bym zagrał nukiem xD Nuk lub łuk żeby najwięcej fragów łapać,a jak nie to healer żeby w pt był chociaż healer ogarnięty XDDDD

r3crac

Idźcie spać, a nie tabletki wpierdzielacie  hahaha

Fabienne

Przypuszczam że sporo ludzi, która docelowo chce pograć na serwerach innovy luknie sobie ncsoftowe serwery zeby zobaczyć co i jak na początek. Stąd taka ilość na forum

SteelWarrior

Czuje sie teraz tak jak na starcie paradisea, abbysa czy celesa :D Serwer pewno wstanie rano, a ja zapamietam jak wyglada login screen :D

sakaszli

http://imgur.com/a/aI4Jk#0

troche screenow z samego startu, udało mi sie wbic od razu po starcie serverow xD

GalAnonim

ale wkurw mnie te strusie co lataja na loginie

FokuSs

Cytat: Fabienne w Grudzień 01, 2011, 12:33:08 AM
Przypuszczam że sporo ludzi, która docelowo chce pograć na serwerach innovy luknie sobie ncsoftowe serwery zeby zobaczyć co i jak na początek. Stąd taka ilość na forum
Skoro na Innovie lepsze zabezpieczenia przed botem o normalnej porze siege a nie 3 w nocy to proste:D

SteelWarrior

A wiadomo jak bedzie wygladala donacja na innovie?