Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thombstone

Cytat: GalAnonim w Grudzień 01, 2011, 12:35:21 AM
ale -_-' mnie te strusie co lataja na loginie
one sa na minute do jezdzenia po talking island

maxverr

Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 12:37:07 AM
A wiadomo jak bedzie wygladala donacja na innovie?
Oficjalnie nie wiadomo, aczkolwiek są przypuszczenia ze tak samo jak na ru offie.
Stay tuned.

CytatLineage 2 The servers are up and there are many players on each server. The login issues to servers and to the forums continue, but we are still hard at work on fixing it. We'll post more updates as soon there is progress!
34 sekund(y) temu · Lubię to!
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

SteelWarrior

maxverr

Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 12:39:30 AM
Czyli lepiej isc spac? -.-

Lepiej iść spać i na spokojnie jutro wbić gdzie spoty nie będą aż tak zaludnione jak na starcie.
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Thombstone

Asgota

nom ja zbijam spac a co do innowy to na razie nic nie wiadomo na stronie tez wielkie gowno.... ok narqa  do jutra ;]

r3crac

FokuSs

Kurde stone of destiny będzie .... A ja zrobiłem elfa żeby sie pobawić grrrr...
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Dzondzy

"EU servers will be up soon, most of us are having some ping.. not that much but it's not easy to get use to it, and it's an handicap in pvp for sure.

Some of you are using the Laetrix fix, but it just make up your ping.

I tried myself BattlePing, and I noticed a huge difference, so I decided to use it + ranger, but.. when you start ranger you need to update the DLL used also by Battleping, so Battleping doesn't work in same time than ranger. Someone knows the trick to make them both work together ?

Any other radar exists that would be free/cheap and works with Battleping ?"

OH SNAAAAAAAAAP. Ruskie czity przechodza na EU z Ruoffa  :D

Sanchi

nie wiem na co wchodzicie na ten shilen jak potem na innove spadacie. początek potestowac mozecie sobie na naia bez zadnych lagow, bardzo przyjemnie :)

perun

a ktoś mówił, że spadam na jakiś ruski wynalazek? :|
... ja zostaję i niezbyt mnie innova obchodzi

FokuSs

Online wzrasta, wbiło mi tylko spamowałem randomowe hasło i wysżło że złe xDD
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

perun

Mimil

FokuSs

Aaaaaaaa mnie wywaliło xD Zrobiłem elfa gupiego nei wiedziałem, że będą stony:D

perun

Cytat: FokuSs w Grudzień 01, 2011, 01:32:19 AM
Aaaaaaaa mnie wywaliło xD Zrobiłem elfa gupiego nei wiedziałem, że będą stony:D

Jak wszedłeś? Jak jest connecting dłuższy czas to cancell i spam nadal?

FokuSs

Czytam wszystkie mozliwe fora daje info znajomym i w między czasie się łącze więc nei wiem jak to 2 razy sie udało:D Chybe bez kitu obsikam to i pójde spać xD

Mimil

Ja dawałem spam cały czas przez 5 min i się udało :) 10 lvl :)

perun

SteelWarrior

Nie sadzilem, ze start nowego serwera na retailu moze byc takim failem. Przez chwile pomyslalem, ze powiedza, ze cos im nie wyszlo, zabiora zgarnieta kase i otworza serwer pod inna nazwa za miesiac, ale uswiadomilem sobie, ze to jest retail, a nie priv xD

perun

kurde...wtf... stoją koło npcka w TI i cały czas lv upują :| a npc nie ma questa na lv up oO

----
dodatkowo, nie wiadomo co się dzieje  :o

w luxury jest broń s grade za... 3kk, 10kk za 9zł na allegro chodzi z nai :) te 5 dyszek mu zaplace

FokuSs

A co za problem /target nazwa npc attack, potrzebujesz zabic moba /next target attack. Ktos w grze pisał żeby quest gm naprawił:d a i że fail serveR:D

perun

SteelWarrior

Czekam na info NCsoftu o tym ile kasy potrzebuja na rozbudowe serwera i ludzie zaczna kupowac coiny xD