Feoh wizard

Zaczęty przez orlok, Lipiec 20, 2011, 11:35:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Phoeniks

epic   hahaha
gratuluje rozumowania :D
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Arimas

Gadałem z hero Feo i byłym hero Necro..
Ale w/e co ja tam wiem  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

FokuSs

Se przebudzony w feoh wizarda co traciw stosunku do sh?
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

surda

Cytat: FokuSs w Grudzień 01, 2011, 03:02:48 AM
wszystko.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Arimas

Cytat: FokuSs w Grudzień 01, 2011, 03:02:48 AM
Jeśli używasz stone of destiny( czy jak to tam, no to na zmiana na dowolną klasę :P )
To w przypadku Feo, przebudzasz się jakby z sorca, dostajesz wszystkie jego skille.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

FokuSs

Hmm jeśli zrobie ee obudze się z sorca również?Czy to jest tak jak zrobie ee obudze się z sps, a jeśli z se to sh z emp echo?. Bo chce do 85 jechać ee/se, jeśli se nie obudze sie z empem to wole jechac ee i wejść ne healera bo co mi zostaje xD
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Phoeniks

obudzisz sie z sorca, niezaleznie od rasy

FokuSs

Ok już czaje. Więc i tak do kitu be empowering echo?. Jest na forum albo może ktoś podać linka jak jest przy innych klasach przy używaniu stone of destiny?

Phoeniks

chyba zawsze budzisz sie z humana po uzyciu stone of destiny, tzn masz skille z humana - palka, he, itd

Selo

Cancellation i steal divinity powinny kasować/kraść skille z 3ciej profy? Testowałem na PTS Innovy i nie da się usunąć emp. echo cancellem.
Bug u innovy czy tak ma być?

edit. testowałem też na innych przebudzonych postaciach, nie mogę usunąć żadnego skilla z 3ciej profy cancellem.

milan9

Jakas propozycja jezeli chodzi o dye dla wizarda?  Nie wydajac majatku na legendary dyes.

Alarion

Cytat: Selo w Grudzień 05, 2011, 01:34:54 PM
Cancellation i steal divinity powinny kasować/kraść skille z 3ciej profy? Testowałem na PTS Innovy i nie da się usunąć emp. echo cancellem.
Bug u innovy czy tak ma być?

edit. testowałem też na innych przebudzonych postaciach, nie mogę usunąć żadnego skilla z 3ciej profy cancellem.

cancel na pewno zdejmował noblesa i inne stare buffy, gdy ktoś próbował je zostawiać (nie wiem akurat o empowering echo). Stary cancel oczywiście nie działa na buffki z 4 profki.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Selo

Cytat: Alarion w Grudzień 05, 2011, 03:19:20 PM

cancel na pewno zdejmował noblesa i inne stare buffy, gdy ktoś próbował je zostawiać (nie wiem akurat o empowering echo). Stary cancel oczywiście nie działa na buffki z 4 profki.

Jedyny buff który udało mi się usunąć to właśnie nobless, znalazłem też jakiegoś tyrr warriora z dark formem i eye of slayer, żadnego z tych buffów nie dało się usunąć. Na system chacie nie było żadnego info że skill był resisted.

Zgłosiłem na forum innovy, zobaczymy co odpiszą.

Thug

Ok, byl sh/sps byl necro a jest jakis Sorc na sali? Chcialem zrobic wlasnie sorca na Innovie, ale zaczynam sie bardziej sklaniac ku SH ze wzgledu na empowering echo...

Arimas

Cytat: milan9 w Grudzień 05, 2011, 02:40:35 PM
Jakas propozycja jezeli chodzi o dye dla wizarda?  Nie wydajac majatku na legendary dyes.
+Int

Grande

To niech mi ktoś w poradzi tak w jednym słowie z czego lepiej się przebudzić z necro czy sh? I jeszcze czy opłaca się brać tego skila double casting czy jakoś tak?

Arimas

Cytat: Grande w Grudzień 05, 2011, 05:27:04 PM
To niech mi ktoś w poradzi tak w jednym słowie z czego lepiej się przebudzić z necro czy sh? I jeszcze czy opłaca się brać tego skila double casting czy jakoś tak?
SH

A tak w ogóle to IMO kamael + weapon expertise  :D

gameback

ehh na eu pts nie moge wziąć kamalola na mistika!!!

tommaso

Nie ma czegoś takiego jak Kamael mistic, bierzesz fightera > trooper>soulbreaker>soulhound>feoh wizard.

gameback

ano tak :D dobra uwaga, ale polakow za duzo co zniecheca

Grande

Poda ktoś jakąs strategie walki 1vs1 wizardem vs summoner? bo już wszystkiego próbowałem i nic nie działa mimo że z każda inną klasą wizard radzi sobie bez problemu.

Kamal

Dużo teleportów i musisz być kamaelem/mieć coś na debuffy :D

tommaso

Sprawdź, który summon jest przyzwany jako 1szy i spróbuj go ubić.

Grande

Prz tym drzewku leczącym próbowałem zabijać summona nic nie daje to, przy kilku zabitych summonach zanim 2 bym zabił to juz ani cp ani hp bym nie miał taki dmg leci na mnie, opcje z teleportem również nie działają jeżeli summony na odległość biją.

tommaso

To co to 1vs1 jeżeli jakieś drzewa wyrastają ?:) Wystarczy ubić main summona, wtedy transfer pain przestaje działać i masz go jak na talerzu. Dodatkowo staraj się tak bić, aby obszarówkami obejmować summony+summoner, jakiś hellbinding na summonera, żeby nie mógł pohealować, blinki, aby zbijać target, żeby nie mógł markować/detonować itd. W sumie to teoretyzuje w oparciu o jedną walkę jaką ostatnio widziałem na oly, wydawało mi się, że nuker jest bez szans, ale uklepał main summona (miśka w dodatku) i wygrał mecz z milimetrem hp:)