Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

FokuSs

Na shilen ta i nie da sie tam starych kont z innych serwerów przenieśc ale czas jest o 7 godzin wcześniejszy niż u nas więc siege oly środek nocy
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Syar

Cytat: kazuPwNz w Grudzień 01, 2011, 01:21:16 PM
aha faktycznie trudno napisać, że wstał lepiej się droczyć. Wszyscy od 0 tam zaczynają ?

Nie, od 85.100% full R grade + epicka bizuteria.

Rickert

ALE GOD JEST FAJNY, TE EARLY LVLOWANIE NA QUESTACH, TYLKO MI SIE TO PODOBA?! :D

Ok koniec podniety, czas quescic!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kall

aha faktycznie trudno napisać, że wstał lepiej się droczyć. Wszyscy od 0 tam zaczynają ?
Cóż odpowiedz sobie czy tak trudno było sprawdzić jeden dział? Nie? No popatrz...
Nie odpisałem Ci, bo męczy mnie już ignorancja i brak myślenia u niektórych użytkowników.

L2 EU off @ TapMadls

kazuPwNz

Cytat: Kall w Grudzień 01, 2011, 01:27:21 PM
Cóż odpowiedz sobie czy tak trudno było sprawdzić jeden dział? Nie? No popatrz...
Nie odpisałem Ci, bo męczy mnie już ignorancja i brak myślenia u niektórych użytkowników.
i tak tam nie wchodziłem więc nie ciesz się :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

rexetin

Ziomki sa dobre lvl dostaje sie za zrobienie questa a nooby stoja obok npc i pisza GM lvl up plz.  Bo padne .

sakaszli

Cytat: rexetin w Grudzień 01, 2011, 02:14:26 PM
Ziomki sa dobre lvl dostaje sie za zrobienie questa a nooby stoja obok npc i pisza GM lvl up plz.  Bo padne .

wiem, jest tak od 3-5h :D

JennaJ

Serio gracie na Shilen z dziecmi Tibii? :D
Na dzien dzisiejszy ten serwer to masa trolli i generalnie dzieci neo.
Masakra!
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

r3ni

a na innych myślisz że jest inaczej ? Gram na Nai i jest podobnie.. gra jest w końcu f2p.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Solar

Na eu innovy to dopiero będzie dzieciarnia :D Już zostałem na Nai wyzwany :P Po Polsku :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

JennaJ

Tez gram na Nai na razie i jakos jest spokojniej,nie ma tej atmosfery,ze czujesz,ze otaczaja Cie same nooby.Sam jakims tam wielkim graczem nie jestem,ale bez przesady.Odkrylem nowa klase w L2- Rumunska Panda.Wszedzie na Shilen ich pelno:
adena plz
gimme some adena
adena plissss

Dzizas!

Quibre

Na shilen coś trolowali w wiosce startowej po naszemu :D
Duże macie pingi ?Bo nie wiem czy to wina netu akurat w pracy czy co że mam częste opóźnienia.

r3ni

Za to ja dostaje pmy od Greeków.. Wszędzie ich pełno, spamują po swojemu i wyzywają..
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

NuN

Mam taki problem próbuje się zalogować i cały czas stoi na tym a na stronce lineage2.com mogę się zalogować omg
HELP ! :>

Rahmir

Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:56:47 PM
Tez gram na Nai na razie i jakos jest spokojniej,nie ma tej atmosfery,ze czujesz,ze otaczaja Cie same nooby.Sam jakims tam wielkim graczem nie jestem,ale bez przesady.Odkrylem nowa klase w L2- Rumunska Panda.Wszedzie na Shilen ich pelno:
adena plz
gimme some adena
adena plissss

Dzizas!
"Gm lvl me! LVL ME LVL ME!"
Aktualnie nie da się robić questów. Na questowych spawnach na 10 graczy przypada 1 mob  :(.

Alarion

Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:57:26 PM
Cytat: Solar w Grudzień 01, 2011, 02:54:32 PM
Na eu innovy to dopiero będzie dzieciarnia :D Już zostałem na Nai wyzwany :P Po Polsku :D

Ja pier.... :D :D :D :D

Kogo to obchodzi? Do lvla +85 dotrwa może 2-3% populacji tych trolli, so who cares o dzieci z pirvów i z tibii?

Serwer ocenia się po kilku miesiącach (jakiś wstępny układ sił na serwerze itd.), a nie po pierwszych dniach...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

JennaJ

Cytat: Rahmir w Grudzień 01, 2011, 03:17:27 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:56:47 PM
adena plz
gimme some adena
adena plissss

Dzizas!
"Gm lvl me! LVL ME LVL ME!"
Aktualnie nie da się robić questów. Na questowych spawnach na 10 graczy przypada 1 mob  :(.

Z tym trollowaniem o level na Shilen to nie skumalem za bardzo.

Rickert

Mam pytanie, po 20 tez jedziemy tylko questy? Jak tak, to gdzie DE Assasin ma robic Questy, bo nie wiem czy grindowac(teraz kame robie) czy questy.

I jak ktos kto tutaj gra i zna sie na godzie moglby mi pma na Rickert w grze wyslac bylo by super. :p

JennaJ

Cytat: Alarion w Grudzień 01, 2011, 03:20:19 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:57:26 PM
Cytat: Solar w Grudzień 01, 2011, 02:54:32 PM

Ja pier.... :D :D :D :D

Kogo to obchodzi? Do lvla +85 dotrwa może 2-3% populacji tych trolli, so who cares o dzieci z pirvów i z tibii?

Serwer ocenia się po kilku miesiącach (jakiś wstępny układ sił na serwerze itd.), a nie po pierwszych dniach...

Ty,Ala rion jakbys sie nie czepil,to w nocy bys usnac nie mogl zapewne :P

Sebal

Rickert, po 20 też. Questy robimy chyba aż do ~ 61
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Rickert

Cytat: Sebal w Grudzień 01, 2011, 03:37:12 PM
Rickert, po 20 też. Questy robimy chyba aż do ~ 61
Dzieki za odpowiedz, ale teraz mi powiedz gdzie je wezme, ktore robic, bo od 1 do 20 bylo to tak fajnie poukladane, a teraz nie wiem co dalej.

Mhm, czyli nie grindujemy tylko quescimy, tylko ktore questy robic.. :p

PM Rickert IG jak ktos moze, ktos kto ogarnia goda. ;f

Quibre

Cytat: Rickert w Grudzień 01, 2011, 03:21:39 PM
Mam pytanie, po 20 tez jedziemy tylko questy? Jak tak, to gdzie DE Assasin ma robic Questy, bo nie wiem czy grindowac(teraz kame robie) czy questy.

I jak ktos kto tutaj gra i zna sie na godzie moglby mi pma na Rickert w grze wyslac bylo by super. :p
Nie wiem czy już robiłeś  http://www.l2database.ws/2011/10/request-to-find-sakum-quest-2340/
na samym dole opisu masz odnośnik do kolejnego questa który będzie dostepny i dalej tak samo.

ps.Jak wejdziesz w zakładke-Database>Quest  to i reszta jest opisana

Rickert

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Rickert

Cytat: Phoeniks w Grudzień 01, 2011, 03:52:28 PM
more double post !
wut?

Btw. czy tylko mi po tym DC klient sie spierdzielil...? Teraz juz po wyborze postaci podczas ekranu logowania gra sie zacina i nie ma szans by przeszlo dalej. :F