Idzie ktos na MAGMELD ?

Zaczęty przez NightBird, Grudzień 01, 2011, 06:53:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

idzie ktos z ciekawosci jak wyglada GOD na magmeld do czasu otwarcia EU serwow ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dzondzy

Nie polecam. Moge się tylko domyśleć co będzie się działo po otwarciu. Na Nai robie początkowego questa (z opłakiwaniem ciał) już drugą godzine. Zaraz zwątpie, i zwyczajnie wyjde z gry.

KageYoshi

Cytat: Dzondzy w Grudzień 01, 2011, 06:59:53 PM
Nie polecam. Moge się tylko domyśleć co będzie się działo po otwarciu. Na Nai robie początkowego questa (z opłakiwaniem ciał) już drugą godzine. Zaraz zwątpie, i zwyczajnie wyjde z gry.

Ja ten quest na Shilenie robiłem 30sekund?  :o Wystarczy podejść do byle jakiego ciała /sorrow i heja
Ghost Hunter

surda

Cytat: KageYoshi w Grudzień 01, 2011, 07:08:24 PM
Cytat: Dzondzy w Grudzień 01, 2011, 06:59:53 PM

Ja ten quest na Shilenie robiłem 30sekund?  :o Wystarczy podejść do byle jakiego ciała /sorrow i heja
Tak tylko na shilen ustawili questa tak że więcej ciał się pokazuje na raz a na naii pokazują się pojedynczo.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

r3ni

Jak przypada 10osób na jedno ciało, do tego debile z daleka ciskają "sorrow" i ciało znika z komunikatem że byłeś za daleko to gl.. sam robiłem z 30 minut, chociaz stałem w jednym miejscu na uboczu, emotka na pasku i jakos dało rade
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Suchutki

Cytat: r3ni w Grudzień 01, 2011, 07:24:49 PM
Jak przypada 10osób na jedno ciało, do tego debile z daleka ciskają "sorrow" i ciało znika z komunikatem że byłeś za daleko to gl.. sam robiłem z 30 minut, chociaz stałem w jednym miejscu na uboczu, emotka na pasku i jakos dało rade
robie to 3h i tam juz jest taki tlum ze niema takiego miejsca  :?

TapMadls! - Const pt member.

Sanchi

ja na nai wczoraj to w 5min zrobiłem. podchodzisz do 1 ciała i sorrow, czekasz na respawn (kilkanaście sekund, może odrobinę więcej) LOL. gorzej jest jak musisz za tym psem biegać :/

tracer626

gosc zaczyna temat o nowym servie a wy piszecie o questach z god nie ten temat panowie. apropo nowego serva to nie ma sensu na niego isc taki sam powod czy isc na server NA zamiast czekac na innove =]

Sanchi

na magmeld raczej nikt sie nie wybiera z tego forum, bo:
a) pingi (serwer hostowany w usa, jak z resztą wszystkie servery od ncsoftu)
b) start serwera nie był zapowiedziany i nikt się na to nie nastawił
c) po co grać na magmeldzie, skoro mozna teraz potestowac sobie GODa na nai albo chronosie (mniej ludzi z low lvl), a potem przejść na innovę, gdzie masz jak w banku, że serwer nie padnie, że będzie tam grało sporo ludzi, głównie z europy, że będzie ciekawa polityka (sporo starych top clanów, sporo nowych) itp itd.
d) za kilka miechów okaze sie jaki shilen i magmeld maja online. bardzo prawdopodobne, ze w przyszlosci dojdzie do merge tych serwerów, bo nie wydaje mi sie, ze l2 GOD (mimo tego, ze f2p) przyciagnie az tylu stałych graczy.

Aeon

Grałem chwile na shilen i teraz megmald testuje no i zeczywiscie ludzi od groma :o

Arteias

Cytat: Sanchi w Grudzień 01, 2011, 10:05:00 PM
na magmeld raczej nikt sie nie wybiera z tego forum, bo:
a) pingi (serwer hostowany w usa, jak z resztą wszystkie servery od ncsoftu)
b) start serwera nie był zapowiedziany i nikt się na to nie nastawił
c) po co grać na magmeldzie, skoro mozna teraz potestowac sobie GODa na nai albo chronosie (mniej ludzi z low lvl), a potem przejść na innovę, gdzie masz jak w banku, że serwer nie padnie, że będzie tam grało sporo ludzi, głównie z europy, że będzie ciekawa polityka (sporo starych top clanów, sporo nowych) itp itd.
d) za kilka miechów okaze sie jaki shilen i magmeld maja online. bardzo prawdopodobne, ze w przyszlosci dojdzie do merge tych serwerów, bo nie wydaje mi sie, ze l2 GOD (mimo tego, ze f2p) przyciagnie az tylu stałych graczy.

Grałem od samego początku Shilen i było wesoło trzeba się przyzwyczajać bo to samo będzie na innova. Mam scrreny ze startu lecz nie na tym kompie ;/

Malum

Zrobilem 40 EE,  i wszedzie pelno polakow na Magmeld.
"There is no right and wrong, There is only fun and boring"

orlok

Zrobiłem 40 lvl kurczaka na chronosie. Ten start to jakiś joke. Trzeba stracić jeden wieczór i tyle.
Za to póżniej jak już człowiek będzie miał przebudzonego enchantera to stworzenie nowego toona, żeby wykorzystać mentor system będzie chwila moment. Odpuściłem sobie i zabrałem się za testy end game. Summoner to świetna zabawka do pve :) Nie mogę stestować sensownie pvp bo jakoś wojny sie skończyły. Nawet miałem wczoraj w party healera z przeciwnego klanu i nikt tego w jakikolwiek sposób nie skomentowal :p
Moge tylko stwierdzić, że NC przygotował serwery średnio, ale nie najgorzej. na razie drobne bugi. Część skilli potrafi zostać po przebudzeniu do pierwszego reloga. Summoner z death markiem i pride of kamael był fajny :) ale po relogu się skończyło.

Alarion

jak ci się wojny skończyły? Zakładając, że macie GoD od 30 listopada i wypowiedzieliście je tego dnia, to powinny trwać 21 dni...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Acid

Tak jakby na Lancerze wojna z CLF się nie skończyła nieoczekiwanie na parę dni. :P

Alarion

Cytat: Acid w Grudzień 03, 2011, 10:09:50 PM
Tak jakby na Lancerze wojna z CLF się nie skończyła nieoczekiwanie na parę dni. :P

podobno tylko innova to ch** firma ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

eli22gd

Vearth

Cytat: eli22gd w Grudzień 10, 2011, 02:08:25 PM
ten serwer jest darmowy?
No od jakiegoś czasu każdy jest darmowy...

eli22gd

I jaki serwer proponujecie ... Ten jest chyba w miare nowy.

kubiw

Hmm, ja zrezygnowałem z gry na NC;/, po wycieczce do toi i tamtejszych 30 sekundowych lagach< w zwiazku z hostingiem w USA>,scigam l2 eu:)

Vearth

Cytat: kubiw w Grudzień 10, 2011, 02:27:10 PM
Hmm, ja zrezygnowałem z gry na NC;/, po wycieczce do toi i tamtejszych 30 sekundowych lagach< w zwiazku z hostingiem w USA>,scigam l2 eu:)
A tam przypadkiem nie ma już fullservera? :(

ScovY

Na początku były lagi na serwera NC bo bylo przepełnienie, ale teraz gram normalnie bez zadnych lagow.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

macky1985

Ja gram na Magmeld i wszystko jest ok. Tyle :D

P4CZU

PUŚCIUTKO!! Można wbijać : D