Textury :D

Zaczęty przez 1proszek1, Grudzień 02, 2011, 09:45:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

1proszek1

Witam.
Amd Athlon Xp 2000+
Radeon 9550 se  128 mb
1,5 gb ram
xp wersja taka orkojona przyspieszona ale nie robi.. moj ziomek też ją ma i gra mu działa bez problemu, po za tym mam te wersje bardzo długo instalowaną i kiedyś jak grałem w L2 było wszystko ok.. dokladnie na tym samym sprzecie...   z tym ze na innym serwerze.. jakims ruskim nie pamietam.
Druga sprawa jakoś wolno mi chodzi.. nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miał lagi w L2

Stery aktualne .. reinstal lub zmiana na Omega drivers nic nie pomoglo...

http://imageshack.us/photo/my-images/824/shot00000jcw.png/     tak wygląda sprawa

ps. jak ustawie kamere pod innym kątem nagle tekstury dostają olśnienia i się pojawiają.. gdy skręce kamerą znowu...   biało

Polopiryn

Mam to samo, mowa o Innova Eu? Staram się zaradzić temu jakoś, ale nic nie gwarantuje. Na razie ściągam textury jeszcze raz
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

1proszek1

NO ja z globala ciskam
Tam się ściąga ncsoft.. i tym instaluje...   moze jest to wina wlasnie lunchera.. reinstalowalem usuwalem rejestr itp itd .. ciagle to samo karta jest zgodna wszystko zgodne jak pisałem wyżej.. grałem wczesniej w L2 bez zadnych problemów

Kamal

GoD ma większe wymagania.... np. mój komp powoli nie daje rady.

Kolega ma taką samą grafikę?

Vearth

Cytat: Kamal w Grudzień 03, 2011, 02:34:19 PM
GoD ma większe wymagania.... np. mój komp powoli nie daje rady.

Kolega ma taką samą grafikę?
Huh, a co ja mam powiedzieć?? Na samych minimalnych wymaganiach mój komputer nie spełnia 2óch punktów... Pojedyńcze klepanie mobów jeszcze jakoś, ale jakieś mini pvp to mogę pomarzyć. :(

1proszek1

kolega ma inną karte graficzną... lapka ma ja mam pc
Ale nie mówmy może o tym kto jakie lagi ma i gdzie tylko o problemie w temacie ;) ?

Vearth

Cytat: 1proszek1 w Grudzień 03, 2011, 03:40:49 PM
kolega ma inną karte graficzną... lapka ma ja mam pc
Ale nie mówmy może o tym kto jakie lagi ma i gdzie tylko o problemie w temacie ;) ?
A czy ten Twój kolega również używa XP?

1proszek1

Czytaj uważnie:  "xp wersja taka orkojona przyspieszona ale nie robi.. moj ziomek też ją ma i gra mu działa bez problemu, po za tym mam te wersje bardzo długo instalowaną i kiedyś jak grałem w L2 było wszystko ok."

Kamal

Wychodzi na to, że masz za słabą grafikę.