Kasa

Zaczęty przez TheEvilOne, Luty 18, 2006, 04:50:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TheEvilOne

Skad mozna łatwo wytrzepac sobie kase na 35 lvl dark elf [Dark Wizard]???

Dajcie jakes pomysły si sposoby
8)

Ryltar

EG tam kasa leci jak glupia a jak nie to moze IT lub CT.Mozesz tez okradac,hakowac  lub handlowac zalezy co lubisz.

TheEvilOne

Dzieki za info jeszcze ni bylem magiem na EG ale chyba bedzie nizle :D

Achmi

ja chodze do eg i wolno kasa leci :?

Xavierr

Kasa zależy od rate servera na jakim grasz.

Obadaj jak Ci będzie lecieć w około Oren, na takich lizardmankach.
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Achmi

Xavierr

Rozumiem, że masz 30+ bo inaczej może tam być ciężko trochę...
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Achmi

Moje postacie to:
Necromancer:50lvl
Dark Wizard:36
Palus:22
Knight:36

PiotreX

To czego u licha nie grasz necromanta :?:  ale chociaz jak chcesz to rob  SH :P i wcale Ci sie nie dziwie to przeciez jest najlepsza postac.

Zrob 4+ nie wiem sprubuj juz na 44 isc do AI(aligator island) i muc swamp worriory dropia heal'booki jak glupie 8) sprzedaz je w sklepie po 2kk a na straganach nawet po 5kk chadza(przynajmniej u mnie na serveze

RaZielus

Sh nie jest najlepsza postacia  :rotfl:

Harpir

jest:) ja się nia umie grać to jest nie do pokonania:) uspisz wszystko i uciszysz też:) a jak masz dobrze dobrane itemy to w ogóle jest bosko.
a co do kasy to zauwazyłem że na alligator island leci jej duzo. albo w forge of gods na nowych terenach z c4. oczywiscie na priv a tam bywają przekręty z kasą. grałem kiedyś na izraelskim servie i jednego dnia z tego samego moba leciało 80k a na drugi dzień 20k. privy rzadzą się własnymi prawami....

Ryltar

SK z nightmare i SoM z SA magic silance zabija praktycznie kazdego maga na swojej drodze(sprawdzone) wiec nie jest taki dobry SpS zabije SH i moge tez powiedziec ze trzeba umiec grac.Necro potrafi debuffnac,uciszyc i sparalizowac a rzuca szybciej niz SH.

RaZielus

SpS pokonuje SH, chyba ze Sh ma nieziemskiego farta i wejdzie mu Silence przed Sleepem Spsa :P