Pliki

Zaczęty przez radek888, Grudzień 04, 2011, 01:58:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

radek888

Hej! Próbuje od 3 dni ściągnąć goda, ale co wstaje rano to ciągle od nowa zaczyna mi sie ściągać (a myślałem, .że ten launcher to działa jak torrent). Czy da radę jakoś inaczej ściągnąć? Na gamershell tylko plik launchera jest :/, a torrentów niema.

Polopiryn

ale launcher się ściąga od nowa czy ock? Opisz dokładniej
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

radek888

Launcher zajmuje 4 mb to raczej bez problemu się ściąga  :P, ale on robi update który u mnie trwa średnio 12 godzin, i dochodzi do jakiegoś momenty 50%+ wieczorem, idę spać, wstaję rano a tu zonk 14% już 3 razy tak miałem, przy czym mam miejsce na dysku :P

Polopiryn

No u nich raz wyłączony install potem zamienia się w update to norma. Jeśli wyłączył Ci się download to launcher analizuje pliki, które już są i ściąga brakujące. To 2 takie pytanka.
1.Masz inny klient l2 na pc?
2.Tam gdzie masz przycisk install/update masz takie kółeczko, tam wejdź i naciśnij fix game - Może pomoże

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

radek888

Wiesz ty masz chyba inny launcher bo ja mam NCsoft launcher - z niego mozna wszystkie gry updatować tej firmy (tylko to jest na stronie oficjalnej), pierwszy raz z niego ściągam i niema tu nic takiego jak fix game czy kółeczlo, teraz patrzyłem to 3% mam :D, ale zwała.Nie mam zaintalowanego innego clienta, ale mam instalkę pod h5 - może zainstaluje i update z tego?

Polopiryn

O mój boże, zejdźmy na ziemie. Ty  chcesz grać na Nc West(Ameryka) czy Innova(Europa) :)?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

radek888

Europy z tego co mi wiadomo to jeszcze niema, mylę się? :P Mam znajomych na west, to chciałem tylko tak wbić obczaić goda :P

Polopiryn

Na europe trwa właśnie beta, start oficjalny jest 07 grudnia. Jeśli chodzi o NA to tam już się gra

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

radek888

Aha to ja poczekam na tą betę w takim razie, mam nadzieję, że problrmów ze ściągnięciem nie będzie. Ostatnio śviągałem goda ruskiego to szybko poszło, a ncsoft to nooby i nieogary i mi ciągle ściąganie przerywają.

No ale dzięki za zainteresowanie,  hm  skąd będzie download do eu (pl?) -http://lineage2.eu/pl/  ?

Polopiryn

https://eu.4game.com/

Po prawej stronie masz install, ściągnie Ci się downloader. Potem Ci wystartuję download klienta l2 eu.
Czytaj uważnie, beta już jest. Kończy się 7 grudnia

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)