Quest na stridera

Zaczęty przez Duch, Marzec 28, 2006, 07:59:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Duch

Mam pytanka co do tej kwesti.

Ciezko znalesc dokladny opis tego questa stad moja prosba o podzielenie sie z innymi takowa posiadana wiedza ;p.
Z gory WIELKIe DZIeki  :)

Pozdr.

primabolan

na forum chyba byly z 4 tematy gdzie byly opisane SZCZEGOLOWO zadania zwiazane z hatchem/striderem OMFG :x  istnieje takie cos jak opcja "szukaj" RTFM... :shock:
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Icarus

Opcje szukaj to se możesz wsadzić w D** wpisywałem np: ja wszystkie słowa na tego questa i 0 znalezionych nie wiem czy ta opcja szukaj jest poprawnie zrobiona ale jest do D*** i też poszukuje opisu na stridera

Wpisywałem nawet ten post i też nieznalazło ^^ eh.

sebeq

eh, quest na stridera to nic innego jak quest na hatcha, ktorego opis mozesz znalesc tutaj...po otrzymaniu malego smoczka musisz go wyexpic do 55 lvl, lub zaplacic 20kk za transformacje Mymymu (czy jakos tak)

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Kamilos

Jak się nazywa ten NPC od zmiany w Stridera?? I gdzie się znajduje, bo mam hatchlinga i coś mi niewychodzi expienie nim :( Akurat mam 20kk więc jeśli to możliwe chciałbym sobie pojezdzic na striderze :D

Icarus

a ja mam pytanie holerka zapomniałem cyz tu moge pisać o privach ale zaryzykuje, Jest coś takiego jak Grocery bo na mu.xp.pl pisze ze all itemy na quest na hatla kupic mozna w grocery co to jest i gdzie?? eh już wiem gdzie on jest OMG hyba jako jedyny robie tego questa na servie i te szmaty z zazdrości mi go zabiją eh...

Cywil

Odpowiedzcie kamilosowi na pytanie. :P

primabolan

to mymyu w enchant valley...............
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

bartlo79

A ja troszke z innej beczki.Czy na tempescie dziala jeszcze ten bug co byl w c3- a mianowicei szlo sie wrozki majac hatchlinga i 20kk ,robiles transformacje ona ci dawala stridera a tobie 20kk w kieszeni zostawalo.Zna ktos problem od srodka???Moge sie zapozyczyc w klanie na 20kk ale jak mi to przepadnie na stridera to mnie zatluka:P

pozdro

Bartek

SETHPL-lvl56-Dark Avenger-Clan High Priority-Tempest-l2eXtreme