Yul Archer

Zaczęty przez Sanchi, Listopad 17, 2011, 01:49:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kall

No dobra, ale jeśli chcesz wykupić potem skile z przebudzenia to i tak Ci te skille znikną.
np.
Shot Bait by go mieć poświęcasz Temptation

L2 EU off @ TapMadls

Phoeniks

tak, ale chodzi o to co zostaje i co ewentualnie mozna zostawic ze starych skilli...
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Kall

Mhm, w takim razie nie skumałem :P

L2 EU off @ TapMadls

poison

najbardziej to szkoda prahny z kamaele, za ktora lucznicy nie dostali zadnej rekompensaty :/

hrypek

Pytanie:

W GOD opłaca się zastąpić skill:

RAPID FIRE+12% a.speed czas trwania 20 minut na
QUICK FIRE+50% a.speed i - 15% p.attack czas trwania 20 sekund(cd 2 min)

Jak to jest z full bufem łatwo osiągnąć max a.speed ?? bo jak tak to lepsza wydaje się opcja z zachowaniem starego zasłużonego rapida- tak na pamiątkę?
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

soldek

Też się nad tym zastanawiałem, niby DMG przez te 20s mimo wszystko zrobisz wyższy, ale imo (przynajmniej na 1 lvl quick fire) lepiej zachować rapid shota, ponieważ różnica w dmg będzie znikoma, a jednak to buff na 20minut vs 20s =X

Arimas

Cytat: hrypek w Grudzień 05, 2011, 12:14:55 PM
Pytanie:

W GOD opłaca się zastąpić skill:

RAPID FIRE+12% a.speed czas trwania 20 minut na
QUICK FIRE+50% a.speed i - 15% p.attack czas trwania 20 sekund(cd 2 min)

Jak to jest z full bufem łatwo osiągnąć max a.speed ?? bo jak tak to lepsza wydaje się opcja z zachowaniem starego zasłużonego rapida- tak na pamiątkę?
Zostaw
Lepiej mieć to stałe % niż to 50% co 2min i -15% p.atk
Przynajmniej na czas expienia, potem może opłacać się zmiana jeśli farmisz oly

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Suchutki

Cytat: soldek w Grudzień 05, 2011, 12:22:00 PM
Też się nad tym zastanawiałem, niby DMG przez te 20s mimo wszystko zrobisz wyższy, ale imo (przynajmniej na 1 lvl quick fire) lepiej zachować rapid shota, ponieważ różnica w dmg będzie znikoma, a jednak to buff na 20minut vs 20s =X
na grind może i zostawienie skilli jest dobrym wyjściem ale na pvp juz nie.

TapMadls! - Const pt member.

soldek

Na pierwszym lvlu nowego skilla też różnica jest niewielka:) A pvp raczej trwa więcej niż 20s, więc dalej mi sie wydaje ze rapid lepszy:) Przynajmniej do 2lvla quicka, który daje bodajże już 70% aspeeda:)

Suchutki

Cytat: soldek w Grudzień 05, 2011, 12:40:23 PM
Na pierwszym lvlu nowego skilla też różnica jest niewielka:) A pvp raczej trwa więcej niż 20s, więc dalej mi sie wydaje ze rapid lepszy:) Przynajmniej do 2lvla quicka, który daje bodajże już 70% aspeeda:)

Wejdź na betę, idź na pvp i przetestuj :)

maxtorek

Cytat: Suchutki w Grudzień 05, 2011, 12:47:13 PM

co tu testowac na pvp becie? autoatak to gowno nie dmg, a ze skilli zdarzaja sie kryty po 15k

Suchutki

Cytat: maxtorek w Grudzień 05, 2011, 05:34:48 PM
Cytat: Arimas w Grudzień 05, 2011, 05:02:51 PM
Cytat: maxtorek w Grudzień 05, 2011, 04:41:27 PM
Cytat: Suchutki w Grudzień 05, 2011, 12:47:13 PM

co tu testowac na pvp becie? autoatak to gowno nie dmg, a ze skilli zdarzaja sie kryty po 15k
Cool story
ale prawdziwe
Sprawdziłeś to? bo jak dla mnie to jw. cool story

Suchutki

tommaso

Był jakiś test w którym ściągnął tego encha na kryta, tutaj ench ma na sobie tylko debuff archera, w normalnej sytuacji idzie szereg debuffów na p.def. co potęguje efekt.

Shiffer.

Wg. was przemawia coś na korzyść zrobienia HE przed przebudzeniem?

cthulhu

Wyglad, Human female ma niezly tyleczek ;)

FokuSs

PvP de wizard vs elf luk zostaje mi na nuku conajmniej full hp xD To powinno być troche pocieszające:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

r3ni

Swoim łukiem jadę magów jak chcę i to ja zostaje na full hp. Kto wie.. może Twoi przeciwnicy nie umieją grać, może moi, w każdym razie magowie nie wychodzą ze stuna najcześciej ;) Tylko healer wygrywał ze mną do tej pory i to dość często.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

maxtorek

tak sprawdzalem z buffami zwyklymi, potem z tymi od enchantera. W light userow do 2k regulare- z mind eyem wiadomo duzo wiecej ale reuse 10min wiec podaje dane bez niego, ze skilli od 3-4 do 15-16. Z daggerami sobie radze,z magami tez. Z enchanterem, tankiem i warriorem nie ma szans, heavy armor op. Ale to jest tylko 1/1.

maxtorek

Cytat: Shiffer. w Grudzień 05, 2011, 09:07:57 PM
Wg. was przemawia coś na korzyść zrobienia HE przed przebudzeniem?
najlepszy wyglad

Skreedi

Czy grając archerem mam wykonywać jakieś questy czy tylko grindować? Oraz czy jest sens grać tą klasą jeśli nie chcę kłaść dużego nacisku na klan/gildie? Mam mało czasu na grę więc nie wiem czy jest sens w ogóle grać. Co można robić oprócz warów/siegów?

maxtorek

raczej nie ma sensu grac archerem jesli nie bedziesz planowal grac z ludzmi i uczestniczyc w mass pvp. Do takich solo koksow, najlepiej nadaja sie magowie, ewentualnie summonerzy.

Alarion

mag do solo koxu tez lipa, bo z mana nie wyrobi.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

r3ni

Grając samemu zawsze będą jakieś problemy, albo z maną, albo z szybkością expa albo coś tam coś tam, gra jest stworzona pod party/klan. Dlatego graj kim lubisz.. samemu będziesz miał wszystkim pod górkę.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com