Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vascius

Jak czytam wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku że nie tylko BMF prezentuje poziom typowego "polaczkowa".

karlossg

Cytat: Vascius w Grudzień 09, 2011, 03:35:17 PM
Jak czytam wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku że nie tylko BMF prezentuje poziom typowego "polaczkowa".
PolskiPolakPL melduje się na posterunku!

metz

Spoko stary, tylko my akurat mamy wyjebane co myślą  o nas jakieś byle randomy i board warriorzy jak Ty.

Ruffneck BASS motherfucker !!

kamiil

Cytat: Rickert w Grudzień 09, 2011, 03:17:18 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 09, 2011, 03:05:15 PM
Cytat: rexetin w Grudzień 09, 2011, 02:30:41 PM
55 lvl . Gram ile moge ale mam kurs na prawo jazdy i silownia wiec nie moge no lifowac jak neo kid kamil

lvlowac to trzeba potrafic  :o, nono siłownia zajmuje ci pewnie poł dnia  :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:

-_-', nie dosc ze jest w top 10 to jeszcze ma czas na flame na forum, moj mistrz.

spoko loko mam driverów ;)

pix3l

:O

Vascius

Cytat: metz w Grudzień 09, 2011, 03:43:54 PM

Spoko stary, tylko my akurat mamy -_-' co myślą  o nas jakieś byle randomy i board warriorzy jak Ty.

Jestem randomem, non-factorem czy jak tam sobie to nazwiesz co nie zmienia faktu że jesteście żałośni i macie IQ planktonu.

karlossg

Cytat: Vascius w Grudzień 09, 2011, 03:52:28 PM

Spoko stary, tylko my akurat mamy -_-' co myślą  o nas jakieś byle randomy i board warriorzy jak Ty.

Jestem randomem, non-factorem czy jak tam sobie to nazwiesz co nie zmienia faktu że jesteście żałośni i macie IQ planktonu.
Oj tam, oj tam, plankton by się nie zarejestrował na forum!! jesteśmy 1 poziom nad planktonem, jesteśmy przeplankton!!!1!!111!

metz

Cytat: Vascius w Grudzień 09, 2011, 03:52:28 PM

Tylko tak się składa, że to forum o grach komputerowych, więc wyniki na testach IQ chooja ludzi obchodzą. Pewnie do tego masz jeszcze tone pryszczy na ryju i nosisz na nosie musztardówki.

Liż stopy pajacu.

Liż stopy

//Acid -- obraza 10%

Ruffneck BASS motherfucker !!

Blad3PL

Kamal

Cytat: Blad3PL w Grudzień 09, 2011, 04:10:37 PM
Jak zdobyć zielony nick? :>

Mordując PK - tylko ostatnio coś nie działa.

Rickert

Cytat: Kamal w Grudzień 09, 2011, 04:13:00 PM
Cytat: Blad3PL w Grudzień 09, 2011, 04:10:37 PM
Jak zdobyć zielony nick? :>

Mordując PK - tylko ostatnio coś nie działa.
Lold. a nie jest to nagroda dla pierwszych XX zalogowanych?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kamal

OsamaInAden

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Shen

Serwer chyba full bo nie moge wbić, spokojnie ze trzy mogli otworzyć na start.

Alarion

Cytat: Shen w Grudzień 09, 2011, 08:51:43 PM
, spokojnie ze trzy mogli otworzyć na start.

wow, muszę się z tobą zgodzić ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Quentim w Grudzień 09, 2011, 08:28:35 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 09, 2011, 03:45:48 PMspoko loko mam driverów ;)

Ale boss. W szkole oddaja ci swoje kanapki?

szkole skacyzlem dawno temu, myslisz ze moglbym byc takim zajebistym graczem i chodzic do szkoly :D

blacktyger

Kurw*ści z tym pk przesadzili... I TAK POWIEM OSZUKALY MNIE!
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Delios

Archeage <3

Quentim

Ja mam lepszy:

ON przybyl, wraz z całą swą świtą. Potęzniejszy niz kiedykolwiek. Najwięksi magowie tego swiata juz czuja jego obecnosc.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Vanquish

Jaki jest sens grac archerem jak juz wiadomo kto bedzie mial hero... No chyba ze zmienil klase

Shen

Dziś mnie niezle ludzie zaskoczyli, u koreancow to podobno norma ale na eu serwerze pierwszy raz mnie to spotkalo. Kolejka ponad 30 osob do questa moba. Tak to zawsze wszyscy w kupie stali i kto szybciej ubije ten ma.

Vanquish

No :D Nawet wkleilem screena strone wczesniej, tez sie wczesniej z tym nie spotkalem, niezly zaskok byl jak podbieglem.

kamiil

karlossg

Cytat: kamiil w Grudzień 10, 2011, 11:53:09 AM
jutro top 3 biczes  !! !! !! !! !! !!

u jelly ? ?? ??

daj znać jak będziesz 1 pve dzifką na serwerze ZIOOM!