Linage2 w oknie

Zaczęty przez Sordid, Kwiecień 20, 2006, 09:30:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sordid

Wie ktos moze jak otworzyc l2 w okienku? Bo o wiele wygodniej bylo by go tak odpalic bo podczas ladowania sie many mozna by zajac sie porzyteczniejszymi rzeczami.:p

Mosar

Co do ładowania się many, to ja zawsze wtedy klikam znaczek "Windows", a jak chce znowu wejść do gry to klikam na pasku na L2. Może dość wolno się przełącza z Pulpitu na Grę i na odwrót ale zawsze można się zająć pożytecznymi rzeczami.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

Sordid

No tak tez tak zawsze robie jednak irytuje mnie to rpzechodzenie i do tego czasami jeszcze jakis mob sie przyplacze i mnie uwali wiec wolal bym jakos odpalic l2 w oknie.

Mosar

No też mnie to często irytuje, bo czasami chciałbym szybko coś zmienić. A co do okna to nie wiem. Napewno jest jakiś skrót klawiszowy, poszperam coś i Ci napiszę.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

Sordid

Znalazlem nacisnij alt+enter

em

albo w pliku Options.ini w klatalogu system zmien wartosc przy StartupFullScreen na false:
StartupFullScreen=False
to gra ci sie bedzie autaomatycznie wlanczala w malm oknie ;)
em powrócił na forum ;D