Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pulozaur

Cytat: Arimas w Grudzień 11, 2011, 06:58:19 PM
Ile lancer stoi, 2-3 lata?
Ile stoi Core? 4 dni
To ma wpływ na lagi.

Btw. znajmy który grał od początku L2.ws, mówi, że tam też nie było lagów na początku, dopiero pojawiły się w miarę upływu czasu(1-2 mieś)

ls.ws to jakis priv ? niewiedzialem ze uplyw czasu ma wplyw na dzialanie servera z tego co pamietam byly problemy na lacerze od niepamietnych czasow niby cos poprawiali ale lipa do teraz jest tam niezla scinka /// to co gm'owie nieoczyszcaja tych serverow ?

HellSign

Cytat: pulozaur w Grudzień 11, 2011, 07:11:13 PM
Cytat: Arimas w Grudzień 11, 2011, 06:58:19 PM
Ile lancer stoi, 2-3 lata?
Ile stoi Core? 4 dni
To ma wpływ na lagi.

Btw. znajmy który grał od początku L2.ws, mówi, że tam też nie było lagów na początku, dopiero pojawiły się w miarę upływu czasu(1-2 mieś)

ls.ws to jakis priv ? niewiedzialem ze uplyw czasu ma wplyw na dzialanie servera z tego co pamietam byly problemy na lacerze od niepamietnych czasow niby cos poprawiali ale lipa do teraz jest tam niezla scinka /// to co gm'owie nieoczyszcaja tych serverow ?

Baza danych zwiększa się z upływem czasu...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

jest ktos z OOC najlepszego pvp klanu ??

party v party zapomnij o  pvp, ale gdy zobaczyli ze od nas 2 ludzi lezy po pvp z innym party i kazdy na fladze to oczywiscie PVP ftw :D hahaha hahaha

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

alarin ty pewnei pvp za 2 lata nei ??

jakies const chcesz pvp o kilka kk ?? :D

Abruzzi

born different.

drezyna

Cytat: pulozaur w Grudzień 11, 2011, 06:28:02 PM
takie glupie ze na lancerze sie gra na lagach jak jest wieksze mass pvp siege city itp. ciekawi mnie czy poprawili cos na eu. Grajac rok czasu na lancerze mialem juz dosc laggow coto za gra co klatkuje ciekawi mnie jak to wyglada na eu i prosze niesciemniac mi ze sa programy co zbijaja lagi no moze battle ping cos pomoze ale wciaz sa lagi na niektorych frapsach z lancera widac jak sie tnie

Mylisz lagi z "cięciem" się gry wynikającym z małej ilości FPSów...

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ulquiora

Cytat: Roxis w Grudzień 11, 2011, 05:24:23 PM
VaeVictis - najpierw sprawdzcie czy ogarniacie moby na spocie, a potem bijcie biedne ooww xD

http://imageshack.us/photo/my-images/856/shot00001jf.jpg/
omg zephos.. czy to ten sam co grał na exi w klanie młode wilki ~~ Stare dobre dzieje heh ;p

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamil101

w ya sigra czy jak to tam sie nazywalo tez sie jego leb pokazal xD
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Mc6

Cytat: Roxis w Grudzień 11, 2011, 05:24:23 PM
VaeVictis - najpierw sprawdzcie czy ogarniacie moby na spocie, a potem bijcie biedne ooww xD

http://imageshack.us/photo/my-images/856/shot00001jf.jpg/

tylko ja tu widze przez sciany?

Phoeniks

valhalla - magic regeneration
wizard tears - m.atk
wizard tears - conversion
wizard tears - conversion
bomt - magic damage
hahaha
win?:D
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Vanquish

Vascius

Robienie laby z randomami to porażka...

Shiffer.

Cytat: Vascius w Grudzień 12, 2011, 07:26:24 PM
Robienie laby z randomami to porażka...

No co ty, mi nigdy nie sciagaja 2 pietra  :shock:

Ulquiora

coś mało tego flamu... chciałem poczytać przy kolacji a tu dupa. Kamiil jak tam? pvp 300+ i zaraz 85?
A ty czasem hellsign myślałem że zostajesz na l2 ws bo god ci nie podchodziło ;p

kamiil

praktycznie na serwerze nic sie nei dzieje jesli chodzi o pvp, kazdy farmi, zobaczymy jak sie zaczna klan wary, raidy
nawet ciezko cos powiedziec o klanach grajacych na serwerze

lvl 71 i powiedzmy top 10

top 7 dostaje nagrody czy tylko top 3 ??

Quibre

Ciężko żeby tu co kolwiek się działo przez ten -_-'**** system pk,dla przykładu leje moby na outlaw forest a obok chodzi Se i tylko dobija jak tu nie spkować? Na szczęście po chwili myślenia nad tym ja to zbić stwierdziłem że nie ma sensu.
No-lify już 70+ :o wyjdźcie  z domu  :P 
Co do laby z randomami robiłem raz i jednak poczekam aż reszta znajomych powbija lvle :D

Dyma

co do PK to po 85 się to zmieni bo expi sie wtedy głównie aoe, tzn. wpadają lole na naszego spota, ktoś sie flaguje podchodzi pod tanka i ten po chwili na fladze, a potem 2 healerów...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Ulquiora

E to nie tak źle kamiil. No life heh ;p Ja se pykam drugi dzień na luzie.
Pracy mam sporo przy samochodzie teraz :<

roli

to fakt pvp tragedia na tym serwerze, gram lol SE biegam na fladze i nikt nie atakuje : (
I plaga tardów, którzy kasują moby :> jak takiego zaatakujesz to albo będzie czekał na pk, albo zacznie spierdzielać :} z tym, że na pierwszej opcji już kilku pseudo dd/archerów się przejechało jak miałem dodatnią reputację Q_Q

Ulquiora

A co was pvp interesują poniżej 3rd? No proszę was  :D To jak zaczynaliście na starcie, to już przy gremlinach mogliście pełno os. tłuc  :P

roli

Cytat: Ulquiora w Grudzień 12, 2011, 09:48:20 PM
A co was pvp interesują poniżej 3rd? No proszę was  :D
pvp tylko na 99? no wai  :_delf_3_2:

Ulquiora