[L2m] l2Exodus Mid Epilogue 16.12.2011

Zaczęty przez Brand, Listopad 23, 2011, 03:53:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maso

dashon

maso, ta wypowiedź raczej nie na miejscu. Jakbyś to napisał na jakiś forach erotycznych, może innym by się spodobała :)
Wstaje 16.12.2011r.

lothian

Hej, widze że stabilny serwerek powstał, polecam, kojarze zespół gm'ow z tego co pamiętam bardzo dobrze ogarniają kwestie budowy l2... ;) mysle, że to będzie jeden z lepszych serwerków dotychczas, oby do zobaczenia w grze... ;)

Kier

Co na temat tego bugu z duszami został zaakceptowany?

Hashe

Jeśli zgłosiłeś to pewnie został naprawiony , Jutro już live .( Trzymam kciuki ze all bedzie ok ) .
Emerytura  w świecie l2 .

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Ladydana

Moje wrażenia co do serwera są tak pozytywne że nie mogę ich nawet w pełni wyrazić, naprawdę już bardzo długo nie widziałem tak ogarniętej i pomocnej administracji wchodzę sobię o 2 w nocy na serwer jeszcze oblukać eventy popatrzeć jak to wszystko działa z przyzwyczajniea klikam /gmlist a tu bach aktywny gm myśle sobie pewnie siedzi na afk podbija online :D no to myśle a zagadam nie mineło 5 minut a już rozkręciła się fajna i pozytywna rozmowa na temat serwera i scen z życia wziętych po owej rozmowie zauważyłem że administracja tego serwera naprawdę przykuwa do wszystkiego bardzo wielką uwagę i zależy im na tym serwerze, dlatego naprawdę życzę im aby ten serwer przeżył długie lata i miał taki online przy których inne prywatne serwery się schowają bo jeżeli oni się poddadzą to jest szansa że taki serwer już nigdy nie powstanie choć mam nadzieje że pogram na tym serwerze przez wiele lat, Moje uszanowanie w stronę Administracji z L2 Exodus :)

SharpBlade

Mam nadzieje, że wystartuje zgodnie z planem i że online będzie znośny.

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Ladydana

Z tego co piszą na Forum Około godziny 18 będzie dokładne Info

mysz0r

Tabahaki

To wyżej, to przykład bezsensownego używania forum  :noob:

Cytat: Ladydana w Grudzień 16, 2011, 03:08:43 PM
Z tego co piszą na Forum Około godziny 18 będzie dokładne Info

Cierpliwości, można w tym czasie zrobić wiele rzeczy, na przykład pomyśleć kim się chce grać.

Hashe

Dokładnie spokojnie czekać na info ja i tak dopiero epiloq sciągam :D jak ktoś śledzi forum to niech wrzuci czas startu jak Brand poda.

maso

troche to dziwne serwer wstaje dzisaj, a oni jeszcze godziny nie podali :>

dashon

Hashe

dashon

Ja bym chciał sobie jeszcze cos popykac, bo na nocke ide :(

maso

Hashe

Dokladnie dashon , u mnie podobnie .Powinno wstać no jak 16 to 16 jest do 24 :p

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

dashon

juz jest 20 i lezy sobie :P Hashe, najlepiej to sie zwolnic jak wstaje nowy server :D haha

Hashe

W sumie na włosku już i tak jestem ^ ^ ,nic na forum się nie dzieje ?