Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

myślałem, że innaczej się pewne rzeczy potoczą, a tak przynajmniej znów będę mógł pograć z tobą, outsiderem jak zza starych dobrych czasów na franz, gdy był siege rune, wszyscy stali na moście, a Shen ostatni samuraj jako jedyny na swoim WL-u gdzieś z boku pod ścianą... : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Znowu jakieś bajki piszesz.  :) Żyj jednak w swoim świecie skoro Ci z tym dobrze. :)

Alarion

tak się składa, że tam prawie całe MH było, jak pomagaliśmy rune bronić, ale ofc, zmyślam sobie : )

Cat Drama Maker

netheril

@Alarion - a przedwczoraj (dobrze pamietam?) tak sie zarzekales ze niema opcji zebys sie ruszyl z Lancera i nikt z twojego const przeciez nie gra na EU  :oops: witamy na pokladzie Q_Q
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Dzondzy

Idźcie zwalić konia, bo Alarion przeszedł na EU, mimo że się zarzekał. OH NOES, świat się zawalił.

Alarion

Cytat: netheril w Grudzień 15, 2011, 03:40:37 PM
@Alarion - a przedwczoraj (dobrze pamietam?) tak sie zarzekales ze niema opcji zebys sie ruszyl z Lancera i nikt z twojego const przeciez nie gra na EU  :oops: witamy na pokladzie Q_Q

zapytaj się chłopaków kiedy ta decyzja została podjęta (Rolans, Dyma, Rapid, Delios, Tytus itd.) i dowiesz się, że gdy z Tobą rozmawiałem to nie kłamałem. : )

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Arimas w Grudzień 15, 2011, 09:25:30 AM
RED! nick IG?  :D

Ty tu nei idziesz grac bo Cie defricz zastrzeli ;*

Pinkiepiee
Rainbowheal   

eto ja;d

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Cytat: Redbox w Grudzień 15, 2011, 05:23:54 PM
Cytat: Arimas w Grudzień 15, 2011, 09:25:30 AM
RED! nick IG?  :D

Ty tu nei idziesz grac bo Cie defricz zastrzeli ;*

Pinkiepiee
Rainbowheal   

eto ja;d
delios ma RainbowDelios  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

netheril

nvm, niema co tego ciagnac bo zaraz eseje pojda w ruch
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Raczej FlutterAri jak już

@Mef: <3 pozdrów ole

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

RedHarvester

cashed out

Arimas

Dzondzy

Alarion

Cytat: netheril w Grudzień 15, 2011, 11:41:39 PM
nvm, niema co tego ciagnac bo zaraz eseje pojda w ruch

jakie eseje, nie zauważyłeś, że już jakiś czas nie chce mi się wall of textów pisać?

Cat Drama Maker

Quentim

Michał co się dzieje? Coś nie tak na uczelni? W rodzinie? A moze nie daj Boze w party? Moze chcesz porozmawiac?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Dziękuję za troskę QQuentimku jak zwykle o mój LR, wszystko w porządku, a u ciebie?  : )

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Grudzień 16, 2011, 10:50:18 AM
Dziękuję za troskę QQuentimku jak zwykle o mój LR, wszystko w porządku, a u ciebie?  : )

Mowisz ze sobie juz poruchales? fajnie.

Wiec zgaduje ze masz traume i nie piszesz waloftext bo dalej przezywasz ze ktos zmienil Ci title. Dobrze ze doniosles cl'owi. Na pewno znajdzie sprawce i sprawi ze bedzie umieral dlugo i boleśnie.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

ehh ty kretynie, przecież wiem, że to byłeś ty lub Darth, bo tylko wy jesteście na tyle skretyniali w tym klanie. Dobrze, że masz fajną zabawę, bo na nic innego cię nei stać.

Cat Drama Maker

karlossg

Alarion

Jak tam Karol z karmą poszło? ; p

Cat Drama Maker

karlossg

Cytat: Alarion w Grudzień 16, 2011, 12:06:04 PM
Jak tam Karol z karmą poszło? ; p

w sumie na lajcie, jak się wie jak i gdzie to robic.

Alarion

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Dzondzy w Grudzień 16, 2011, 04:47:55 AM
Chodz Ari do nas. ;-)
A kto wy?  :oops:

btw. LF loc VaeVictis  :D poluje na sk-_-li